En sak jag stör mej på
JO, när man skär ost och lägger på mackan så tar man kanske en eller två bitar. Osten är ju oftast (i detta störiga fall) trekantig, alltså spetsig. Så lägger man på ostbiten och den där lilla spetsen sticker ut över mackan. Vad gör ni med den lilla slamsan??! Jag brukar vika upp den på mackan igen men då blir det en liten ful spets mitt på den släta osten PLUS att det blir helt ojämnt med ost över mackan. Men det är ju jätteonödigt att slänga, speciellt när man har två ostbitar på mackan och man slänger två små spetsslamsor.
Det stör mej skitmycket också på jobbet när jag ska göra mackor till patienterna för jag vet ju inte hur dom känner för de här små spetsarna, och sen om man lägger nån grönsak på så vippar dom nästan av för underlaget är ojämnt!! HJÄLP!!!?
På den här bilden måste de antagligen ha slängt spetsarna eller använt en fyrkantig ost.
azzå lillian hahaha! I-landsproblem!
med det sagt: jag brukar pussla med ostbitarna så att de exakt täcker mackan. i värsta fall käkar man upp små bitar som inte passar...
okej, smart. tänkte på att man kunde spara alla spetsar till ett tillfälle och sen puzzla ihop dom... men jag ska nog äta upp den i fortsättningen!
förresten va det från mej! men tack för at du svarade, mkt uppskattat!
Förlåt att jag inte kommenterat förr amanda. var tvungen att diskutera saken lite närmre face to face innan Jag kommenterade så det inte skulle bli så förhastat. Nu har jag kommit till en konklusion (ja det heter så!kolla på postern på jobbet, mitt emot köket. Den om tryckförband som suger upp vätska bra!): shit.. nu är det meningen att jag ska ha en konklusion men det har jag inte. Vi får skriva den där boken!