hej hej hallå dagboken

Elin och Lilli här. Idag har vi haft ännu en upplevelserik dag i storstaden, fast vi mest har hängt i våra egna hoods. dagen inleddes med sovmorgon följd av maffig chokladkaka (som mest smakade havregryn, smått besvikna!). eftersom vi fick lite dåligt samvete efter det gick vi i rask takt till närmsta gym där vi fick oss en guidad tur. gymmet var skitfett med cardio, yoga-, streetdance- och spinningpass, aromaterapibastu mm. dock kostar det ca 500 spänn i månaden. och vi som är vana vid gerda som kostar ca 500 i halvåret...
   eftersom vi kände oss så duktiga som varit på gym och allt unnade vi oss en pizza. och det var väl spenderade pengar minsann! vi skaffade oss en vän, en snygg sådan. kyparen, som kom från Australien, var väldigt talkative och charmig.
(ett litet avbrott nu för elin ska kila hem)..
Hej igen, lilly här. nu åskar det.. så jag skiter i det. Godnatt! 
okej innan jag drar ska jag bara säga: täffade viktoria idag som bor på min gata... skittrevlig!!! Nu har jag och Elin en vän till.. I helgen ska vi träffa Linnea och bekanta oss med ännu en svenne. London är nice! Idag hade jag inte så mycket hemlängtan.. det kommer i vågor. Jag trodde ett tag att Livvie inte gillade mig längre men när jag kom ner för trappan för ett tag sedan sprang hon mot mig och skrek "do the jump thing".. jag skiter i att min rygg tar fett med skada, för det är sånt man får offra när man vill att småbarnen ska gilla en:P .. godnatt på riktigt!


godmorgon:)

Det åskar och regnet öser ner. Jag hade väl inte direkt kunnat förvänta mig nåt annat av England.
Det är Sams födelsedag idag. Jag ska snart dusha och göra mig iordning för att sedan vandra ner och säga grattis och ge honom present. Hjälp va läskigt. Det är så hemskt ibland när man kommer in i nåt rum där dom befinner sig också sätter man sig ner typ och känner sig sjukt utanför och i vägen. Jag kan ju inte direkt kasta mig in i ett samtal när jag inte riktigt fattar vad dom säger. Fast när dom pratar med mig fattar jag.. med varandra - oh no.
Elin kommer hit vid 12. Det är om 2,5 timmar typ. Vi ska på mission! först ska vi knacka på hos Liz (grannen) och fråga om deras au pair har anlänt. Sen ska vi rädda henne från "the nightmare children" som Franny kallar dom. Grannungarna alltså... Vi hade planerat att visa Viktoria(vill minnas att hon heter så) runt i Wandsworth för hon kom hit igår och har nog inte så bra koll. Men nu blir det nog att vi springer till Northcote road och sätter oss på ett Café.

I morse ringde mamma. Det var bara tortyr att höra hennes röst så vi la på snabbt. Såklart fick jag enorm hemlängtan men som tur var somnade jag om snabbt och när jag vaknade kändes det bättre. Jag fick lite peppande ord i ett mail om att jag gjorde rätt val att åka hit. Om jag skippat det så skulle jag antagligen suttit hemma och varit rastlös och längtat efter nåt spännande äventyr. Det är nog sant faktiskt. Men jag undrar vad som hade hänt om jag åkt hem NU. Då skulle jag nog uppskattat rastlösheten bättre haha. oh well, jag ska inte sitta här och vara negativ. När jag kommit in i det så kommer allt vara jättebra! känns bara lite obehagligt just nu.. Ha en bra dag! I know I will! // Lilly


London baby. Dom tre långa första dagarna

LILLY anropar från London.
Äntligen funkar min dator. Äntligen äntligen äntligen.. ja har varit helt handikappad utan den känns det som. Inte för att jag har haft så mycket tid över att sitta vid datorn på. Nu ska jag berätta vad som har hänt hittills. Hoppas ni orkar läsa.

Jag anlände till London. Det gick väldigt bra! jag stalkade en tjej genom hela Gatwick för att hitta tullen/stället att hämta bagage på. Hon verkade fatta att jag stalkade henne för hon log lite medlidande ibland. Jag var SKITOROLIG för att möta familjen med sin lilla skylt. Skulle jag kramas/ta i hand/niga/kindpussas/HILFE?!  Men det visade sig att jag inte behövde vara orolig alls. Franny omfamnade mig och kindpussade mig som om jag var en familjemedlem, och sen beordrade hon barnen "go cuddle!" så jag fick kramar av dom också. Hon pratade oavbrutet hela vägen till huset och var hur trevlig som helst. Hon är fortfarande hur trevlig som helst, bara det att hon visat lite crazy sidor som te x: 1 - Hon ska förstora sina bröst om några veckor. Hon frågade vad jag hade för hon hade tänkt sig nåt sånt. 2 -  Hon är väldigt pedant. När jag försöker stoppa saker i diskmaskinen eller torka av bordet kommer hon alltid rusande och visar EAXKT hur det ska vara. Mitt rum är, efter två dagar, JÄTTEstökigt. Men eftersom det är mitt rum kan hon inte göra nåt. Jag ser på henne att hon lider :P 3 - Just nu har Sam 9årskalas. Jag satt och käkade med gästerna(Som inte bestod av familjen utan av små ungar,fjewh) Hon kallar oavbrutet ungarna för "my love" "my darling" eller "lovely".... hur hade det låtit om ens mamma hade sagt "min älskling" eller "mitt hjärta" till sina kompisar! Oh my...

När jag först kom till huset fick jag en rundvandring. Huset är JÄTTEFINT vilket är både bra och dåligt. Jag tassar runt på tå för att inte stöta till någon antik vas eller dylikt. Mitt rum (MINA rum kanske jag borde säga) är också jättefina. Jag har ett litet sovrum med en superskön säng. Väärldens varmaste täcke dock. Jag har ett rum med en träningsmaskin och pilatesbollar och en gästsäng där Elin kan sova efter utekvällar. Just det, det var Frannys one and only rule "you must NOT go home alone in the middle of the night. Elin, or one of the other girls must ALWAYS sleep here. I will be crossed if you come home alone". Jag blev glad över regeln, eftersom det lät vääldigt mycket som något min egen mamma skulle sagt. Efter rundvandringen fick jag i princip göra vad jag ville. Jag valde att spela nintendo med barnen. Jag märker att utvecklingen gått lite för fort för mig för jag fattade ingenting. Sen kom pappa Patrick hem och var allmänt jättetrevlig! Han lagade god mat som jag käkade med honom och Franny. Bums i säng, jag var exhausted!

På fredagen vaknade jag mer eller mindre utvilad och väldigt illamående av nervositet.  Jag fick mig en rundvandring i parken ihop med Franny, barnen och Alfie(!).  Alfie lyckades rulla sig i BAJS och sedan stryka sitt öra mot mitt ben. Imagine hur jag luktade resten av rundvandringen. Så jävla äckligt! Franny bad tusen gånger om ursäkt haha. Sedan åkte vi till supermarket så att Franny ska få ett hum om vad jag gillar för mat. Hon var jättestressad hela tiden för vid 1 skulle ett fett indiantält anlända till huset till Sams 9årskalas. Jag lyckades smita från att sätta upp tältet och istället träffade jag Elin nere i Wandsworth City. Det var SÅ underbart att träffa henne! Vi hängde i några timmar. Sen kom Elin till mig på kvällen och hängde lite till.

Hmm det känns som jag har missat något på vägen, men skit samma.
Idag, Lördag, har jag och Elin hängt i Londons hjärta. Oh yes, vi såg ALLT som finns att se. Dock har vi sett det innan men det är alltid kul att bli lite nostalgisk.Elin blev lite FÖR nostalgisk över en muffins inne på ett supermarket. Jag fick släpa henne därifrån. Det var inte lönt att köpa one day travel card som vi gjorde. Vi gick nämligen överrallt så nu är jag helt slut. Skulle egentligen gå till Elin och hänga där nu ikväll men jag stannade hemma av trötthet istället. Vi kände oss som coola icke-turister. Vi fick till och med hjälpa några olika turister med vägbeskrivningar (wow). Okej jag erkänner att en av dom letade efter Big ben (som vi befann oss tvåhundra meter ifrån, hehe). Jag och Elin började ta oss hem vid halv 7. Jag kilade hem (shiiiit va lång tid det tar att gå från elin till mig om man inte går genom parken vilket jag INTE vågar pga att den är HUUUUUGE och man går lätt vilse och där finns skummisar och babyätande rävar) och åt middag med familjen och gästerna (nämnde väl det här ovanför?). Nu sitter jag här... och det var allt.

Smågrejer
Här finns rävar typ överrallt. Inte för att jag har sett dom än, men Alfie skäller hela tiden vilket bara betyder en sak: Rävar på ingång! Elin såg en räv igår..  man ska tydligen inte lämna små barn ensamma i trädgården, just in case.

Elin har börjat tänka på engelska. Själv har jag gått bakåt i utveckligen och pratar svengelska med familjen. Dom tycker uttrycket "swenglish" är jättekul.. hmm.

Livvie gillar mig! YAY! franny sa att man märkte det på henne för om hon inte gillar någon så tittar hon inte dom i ögonen och säger ingenting. Blev därför JÄTTEGLAD idag när livvie kom nerspringande för trappan och skrek "LILLY LILLY GOOD MORNING" och sen drog ut mig i indiantältet för att leka pjätt. lovin it. Men jag är ändå lite nervig när jag är med barnen för dom är rätt stora och man vet inte riktigt vad man ska prata om. Lyckades iaf hitta Sams svaga punkt när jag nämnde Harry Potter. HAn började babbla på om allt som har med Harry potter att göra och jag kastade en flygtrollformel på honom så han tog ut armarna och skrek "IM FLYING".
 
Här finns AMERICAN APPAREL! WOW!

Challan: jag fick ditt sms men kan inte svara. Ska använda mina sista 6 SMS som nöd-sms tills jag får mitt nya simkort. Om jag hade kunnat svara hade jag svarart: "Babe! Jag saknar dig också. London är inte detsamma utan er tjejer!  Längtar tills du hälsar på. All kärlek till dig" .... ja och sen hade jag inte haft några tecken kvar så jag hade fått avsluta där:P 

Stina! fick ditt SMS också och tusen tack för peppningen som var well needed ( i keep saying it men finns det verkligen ett uttryck som heter "well needed?") Oh well. Jag saknar dig Stinkis <3

mamma: eh,,  ja du läser ju inte bloggen direkt så skit samma.


som jag skrev för några timmar sedan på flygplatsen

Nu sitter jag på flygplatsen.  Visste inte att min dator funkade utan strömsladd men tydligen!
Jag hade typ tusen saker i mitt handbagage som de tvingade mig att fläka ut på bandet. Linser, dator, mobil, jacka bland annat.. okej nu ljög jag, det var bara de fyra sakerna. Men när jag tog upp dom lyckades ett par trosor och en gosedjurskanin vid namn Alvin också komma med. Not okay!
Ja nu går mitt plan om sådär 40 minuter. Jag är riktigt extremt jävla skitnervös!! Men challan skickade lugnande SMS i morse och jag fick några välbehövda "lycka till" också. Challan skrev att hon var avundsjuk. Jag fattar INTE vad det ska betyda. Men jag antar att om man gillar magont, illamående och panikångest så är väl min situation rätt så avundsvärd. Själv hade jag helst vridit tillbaka tiden några månader och sökt in på en linje med platsgaranti och sedan gått på nationer och jobbat på nåt fik. Oh well, nu har jag gett mig in i leken och då får ja leken tåla. När jag väl träffar familjen och  jag får vitt på svart att dom är lika underbara som de gett intryck av att vara så kommer det nog inte vara lika illa. Sen träffar jag Elin och vi utforskar vårt område ihop med Alfie (min hund:P)
Jag undrar om Elin fortfarande är inne på att ta ridlektioner. Jag hoppas inte det!  Jag fick inte börja på ridskola när jag var liten för då skulle jag vilja ha häst i framtiden och det hade vi ju verkligen inte råd med. Istället fick jag en fotboll i julklapp en dag och sen dess har ett av mina större intressen varit just fotboll. Dock har jag inte ägnat så mycket energi på fotbollen de senaste veckorna. Igår ringde tränaren och frågade om jag ville spela match på fredag. Och något inom mig sa "shit va nice att jag slipper".. så om jag inners inne väljer London och nervositet och pain framför en fotbollsmatch säger det nog rätt mycket om hur jag känner inför sporten nuförtiden. Nej , nog om det. Nu ska jag nog gå in i min lilla gategrej. Folk börjar röra på sig och här sitter jag och ser ut som en megabrat med datorn i högsta hugg. Byebye, nu svimmar jag. !


iih

jag har mått dåligt hela dagen av nervositet. Var nära att svimma hemma hos Tommy. Ush! MEN nu har jag pratat lite med Elin och hon försöker lugna mig så gott det går. Nu känns det lite bättre. Snart kommer Carro och Linda och Tommy. En tjej som heter Linnea skrev till mig på fejjan. Hon skrev att hon kom till London igår och frågade om vi kunde hitta på något. Tydligen ska hon bo nära mig, fjewh! Hon såg snäll ut. 

herre guuuuud.. jaja om Elin klarar det ska jag också klara det! Jag tycker synd om dom jag ska sitta bredvid imorgon på planet. Jag kommer omvartannat gråta/snyta mig i deras kläder och omvartannat skratta hysteriskt av nervositet.

Shiit såg en kommentar av Anna och Amanda om att Norgebeskedet var positivt?!! utveckla tack!! jag blev extremt nyfiken! 

Nu ska jag gå och packa ner lite långkalsonger. London  = COOOLD


back on track

Hm, signalen från det trådlösa nätverket verkar vara för svag uppe på mitt rum så jag får sitta i gästrummet med min dator. jaja..
   Familjen är hos vänner för tillfället, förrutom pappan som jobbar. Det är faktiskt ganska skönt att få vara ensam en stund. Jag har just varit och köpt en ny mobil, billigast möjliga, så så fort jag har laddat den färdigt och så är den redo att börja användas. Det blev billigare att köpa en ny, så slipper jag låsa upp den gamla och kan ha den parallellt. Så kasta inte bort mitt gamla nummer utan lägg till det nya!
   Bebben är nästan alltid glad och gillar att dansa. I morse kröp hon upp för trappan för första gången, och hon är inte ens ett år gammal! Nu dröjer det inte länge förrän hon kan gå också. Och Clauidia, två-snart-tre-åringen snackar på och vill att man ska läsa sagor för henne. Kort sagt känns det väldigt bra hittills med barnen. 
   Som ni kanske vet ha¨r jag som matmor varit ganska nojig över att des kulle äta världens onyttigaste mat här, jag vet inte varför men jag har alltid tänkt att engelskmän har så onyttiga matvanor. Nu är det i alla fall på tiden att skrota den fördomen. När jag kom hit och fick se kylskåpet blev jag väldigt positivt överaskad. De köper bara ekologisk mat och fullkornsvaror, och har massor av färsk frukt och grönsaker. Yummi! 
   Bara runt hörnan ligger en stor köpgata med speceri- och klädaffärer, och även en tiotal mysiga caféer och barer. Inte behöver man ta sig in i cenrala London inte.
   Imorgon kommer Linnea och gör mig sällskap, I can´t wait! Det ska bli skönt att ha henne här i krokarna.

puss&kram<3

i will survive!

at first I was afraid, I was petrified.. Nä inte riktigt, jag var förvånansvärt lugn hela resan. Fast jag måste erkänna att jag snyftade mer eller mindre som en bebis hela gårdagskvällen och morgonen. Med min packning på 20,5 kg tog jag mig till Kastrup med mamma i släptåg (tack gode gud) och incheckningen gick som den skulle.
   Jag lyckades sova en hel timme på planet, och när vi svävade in över London kunde man se hela dockhusstaden torna upp sig under oss. Väl framme på Heathrow möttes jag av en vimsig chaufför som skulle hämta mig. Det var jag som fick hitta honom och inte tvärtom. En halvtimmes förvånansvärt icke nervpirrande resa var vi framme vid huset jag nu sitter i.
   Jag kom in och hälsade på mamman, som verkligen är jättetrevlig, och sedan på äldsta dottern Claudia som satt och kollade på sitt favvobarnprogram. Lite blyg och misstänksam nu i början, men det kan ju inte vara lätt att bara acceptera en ny främling som plötsligt ska bo i ens hus.
   Fortsättning följer snart, om jag lyckas använda datorn på mitt rum...

Elin lever!

Nu är Elin i London. Jag fick SMS för några timmar sedan om att hon satt i sitt nya rum. Hennes mamma hade varit jättesnäll och barnen (direktcitat) ursöta! Jag blev så glad för hennes skull, fast samtidigt ännu mer pirrig i magen. Hoppas att allt går lika smidigt för mig. Jag var tvungen att SMSa överpositiva Francesca för att få lite bekräftelse på att det kommer gå lika bra för mig, och som svar fick jag "Fantastic! we can't w8 4 u 2 arrive. The sun is meant 2 shine on thurs 2 welcome u! Lol from us all. Fx:-D (lol betyder "lots of love" och inte laughing out loud som jag trodde först)
Oh gud jag är så nervös att jag kan spy. Om inte Elin hade bestämt sig för att åka så vetefan om jag hade genomfört det. Det hade liksom inte känts lika meningsfullt att åka själv. Alla mina vänner,familj och pojkvän är här hemma och själv åker jag till storstan (jag som tycker Lund är stort och läskigt liksom) där jag inte känner NÅGON. Nej då hade jag hellre stannat hemma. Det är skönt att få uppleva äventyret med en av mina bästa vänner!

Amanda, Anna, Liv och Mandy sitter antagligen just nu och äter på restaurang med solbrända ben iklädda små shorts och linnen. Jag är SÅ avundsjuk. Jag behöver sol! I need it. Exakt samma känsla hade jag i februari detta året. Jag tjatade hela december och januari om att jag ville på charter till spanien (jag var en riktig PAIN).. det slutade iallafall med att jag, Amanda, Challan och Stina åkte till London i några dagar (that made sense?).. Nu har jag samma känsla igen, och om en dag ska jag till London..igen.  På cypern blir man lovad 23 soliga dagar i månaden. I London blir man lovad 23 soliga dagar.. om året!

Jag har ÄNTLIGEN köpt present till Sam och  Olivia. Det blev inget mindre än böcker. Där fick jag genast 10 saftiga vuxenpoäng. Jag köpte mina älsklingsböcker, fast på Engelska förstås. Bröderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren och två Pettsonböcker av Sven Nordqvist. Jag älskar Astrid Lindgren! .. Ush hjälp nej nu fick jag en klump i magen av nervositet. Fan fan fan fan fan fan fan fan ...............!!!!!!!!!!



Livet är en fest!

Förlåt Challan.. det blev inget fett inlägg för jag blev för trött! ska fylla på det imorgon, promise! skrev iaf upp listan:P



Detta kom jag och Challan fram till idag! Livet är en fest

  • Man föds - FEST!
  • Man fyller 10 år  - FEST
  • Man fyller 18 år - FEDEFEST
  • Man tar studenten - STUDENTFEST
  • Man beger sig ut i världen - AVSKEDSFEST
  • Man kommer hem - FEST
  • Man fyller 20 år - FEDEFEST
  • Man flyttar hemifrån - INFLYTTNINGSFEST
  • Man gifter sig - FEST
  • Man får barn - DOP(FEST?)
  • Sen fyller ens barn 10 år - FEST
  • Man fyller lite balla åldrar som 40 och 50 - FEST
  • Sen håller det på sådär tills man går i pension - FEST??














I will always be your soldier

Kom ihåg varenda ord Lilly och Elin, så ses vi snart :) Bara 4 månader/120 dagar eller typ två tvätten-omgångar!


You used your big sister comb
to tease me to tears
I used to pinch you a little bit too hard
On your wrists on your arms
if you look closely you can see the scars
Oh I have done things so mean and so grin
I'm too ashamed to say them out loud
I don't think you get how much I regret
Oh here me when I vow

That I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath allegiance

Thirteen years old, lipstick and boys
I never knew how lucky I was to have you
The great teenage depression our domestc civil war
And I think back you were the one to pull me through
Yeah what it comes down to is you are the one who truely understands
Wherever you go I hope that you know that I'm at your command

And I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath allegiance

Oh, I will be strong for you, I will belong to you
Carry you, bleed for you
Run for miles

Puff Addy

Gosh det var trevligt igår, och att Carro var där - sensation! Hon bidrog med ett mycket underhållande citat från Kalle.
På Carros konfirmation kläcker Kalle ur sig, när det är närmast tyst i kyrkan:
"Titta farmor, där är naken-janne!" och vem pekar han på om inte Jesus.
Det roligaste är nästan att kalle vet vem naken-janne är, men inte jesus....
PRIORITERAR INTE  FAMILJEN LILJENBERG DEN KRISTLIGA UPPFOSTRAN?
skam och skandal.


Dessutom är ett av våra andra käraste minnen från kalle (jag vet inte om jag var med eller om jag bara önskar att jag var med ). Vi (dom) sitter i soffan och tittar på tv, in kommer Kalle och håller en lång predikan om Puff Addy- världens längsta orm!
Han försvinner och kommer tillbaka igen, denna gången naken, skuttar fram några hemmagjorda höftjuckande rörelser (remember - naken) och skriker "Kolla min Puff Addy!!!!"

att han håller en liten plastorm i ena handen är det ingen som lägger märke till.

Mysigt!

Lilly här!

Nu har alla gått hem och huset är tomt och tyst. Jag saknar dom redan! tur att jag ska träffa alla imorgon igen för annars hade jag inte kunnat sova. Alla och alla förresten .. Livan kommer ju inte imorgon. Det var hemskt att säga hejdå! Okej fyra månader är inte jättemycket om man tänker efter. Men är man van vid att ses för jämnan så är fyra månader plötsligt en evighet ju! Men Elin, mattesnillet, räknade att det bara är 120 dagar(bara?!) och att det är en Big brother säsong plus allt försnack innan och efter. Hmm, och det är ju inte så jättemycket kanske.
Det var en jättemysig kväll! regnet öste ner medan vi satt och mumsade Tacos och grejer! För första och sista gången på sommaren var alla tillsammans. Kändes verkligen som om familjen var samlad<3 Godnatt!


Heartbreak hotel

"när man pratar om svamp i underlivet, klart att man inte pratar om kantareller då!"

Kanske tyckte jag detta var otroligt kul eftersom jag är jätte trött
eller så var det helt enkelt så klockrent.
Bästa filmen på länge, väl värd att se.

"LOVELY LILLY"

Tjallongen! Lilly här på Amandas dator.

Elin är hemma från Azorerna nu. Hon ringde mig i morse och berättade om allt spännande hon varit med om. Bland annat tog Elin initiativet och tvingade sin faster att rida i bergen en dag (?!) vilket resulterade i att Elin numera är frälst i allt som har med hästar att göra. Hon berättade med entusiasm att hon till och med travade! Nu funderar Elin på att ta ridlektion i England, något som jag antagligen också kommer få göra då.. När jag lät lite misstänksam förklarade hon att det faktiskt inte bara är femåringar som börjar rida och att hästar faktiskt är stora i England(ja att rida då, inte att hästarna är större än vanligt) Jag som tyckte det lät freaky att ta en danskurs.

Jag fick SMS av min kära engelska mamma (värdmamma?!) där hon frågade lite grejer om mitt flyg och tider och sånt. När jag svarat fick jag ytterligare ett SMS där det stod såhär "That´s all wonderful! ill meet you there.  i'll hold a sign with your name and have sam and liv with me".... A SIGN? EN SKYLT?! ska hon stå och hålla en skylt med mitt namn på! GUD va pinsamt. För det första kommer jag känna igen henne och barnen direkt, och för det andre kommer dom känna igen mig (oh yes jag har henne på fejjan så hon har väl sett en sådär 400 bilder på mig) ... nu lyckades jag smygpromota att det finns massa bilder på populära mig, fniss. Iallafall, jag kommer tycka det är jättepinsamt när jag ser den lilla skylten veva i skyn inne på Gatwick.

Jag skulle till UM häromdagen för att i förbifarten fråga lite frågor om ja, allt möjligt som pågått down there... Det var meningen att jag egentligen bara skulle vara lite moraliskt stöd åt en annan som skulle dit (ja jag behöver inte nämna namn:D).. men på något mystiskt sätt lyckades jag hamna på GYN! .. det var inte helt okej! hur HAMNAR man på gyn? jaja, det kändes iaf som att få ett skohorn uppstucket i skrevet. Men have no fear!

PUSS!!

Inte för att jag bryr mej....

.... Men Jesse and Carmen are no longer in a relationship!

Åh vad jag i min fantasi är övertygad om att det var bara för att jag sa Hej till honom. Hans svenska tjej som han aldrig kommer glömma.  Hans känslor väcktes till liv igen.


Super man bara i prag?

Anton förklarade idag varför han inte följde med till prag:
"För det första så dricker jag inte, så där går jag miste om den första halvan med prag,
och för det andra så har jag flickvän..... och där försvann den andra halvan också."

Nä men det är ju en fin stad! Och man kan ju titta på massa kulturella grejer. Och så åker man ju med sina kompisar. Oh well jag försökte iallafall hitta lite andra anledningar till att åka dit men let's face it den enda kulturella grejen jag såg var det där tornet jag var tvungen att se varje gång jag gick till Lillys och annas hostel. Och enda gången jag var ute på stan var när jag kollade på H&M (tre olika affärer), Zara (två olika) och Mango, som alla finns i Sverige. Resten sov jag -eller deltog i nån av Antons halvor...


Sista dan på tvätten! Dags för Cypern-shopping!


Med vänliga hälsningar Amanda

studentBoom

Shit.. dagarna bara rinner genom mina fingrar känns det som! Känns som om jag har så mycket planerat men ändå ingenting. Ni vet när man bestämmer saker preliminärt.. det är störigt! Nu har jag preliminärt bestämt malmöfestival imorgon, fika imorgon, va med Sandra på torsdag, va med Tommy på torsdag, träffa Sofie och Challan på fredag, Tommy på lördag(dagen)...alltså ja ni fattar! jag undrar hur mycket som kommer bli av. Jag hoppas på allt !

Wow idag när jag, Amanda och mamma åkte till stan för att hämta mina glasögon så såg vi MASSA utbytesstudenter. Jag blev sjukt sugen på att stanna i Lund och ta en kurs så att jag kan spana på alla små spanjorer. But no, istället kommer jag vara den vilsna studenten i ett halvår. Mjö! men ja det ska bli roligt hoppas jag. Mamma och pappa har funderat på att låta en utbytesstudent bo hos oss. Tydligen fanns det inte studentlägenheter till alla stod det i tidningen. Det hade varit riktigt fett att ha en utbytesstudent här hemma..
Jag och Amanda såg direkt vem som var studenter, eftersom alla bar ryggsäck. Vad är uppe med ryggsäck? sen verkade det som om alla hade fått för sig att studentlivet  i Lund var som expedition Robinsson. Man fick ta med en personlig sak. Vi såg några med datorer.. en med TV och en med en blomkruka/soptunna. En kille bar omkring på en bag(antagligen full med träningskläder att döma på hans kropp).. Jag hade valt personen med TV eftersom då hade man fått ha sin egen ifred.


Taumatawhakatangihangakoauautamateaturipukakapi-nånting

Mina planer för kvällen blev precis krossade


Igår var en härlig dag! Jag tillbringade den i soffan ihop med min bok som jag lånat av Amanda. Sen fick jag dåligt samvete för att jag inte joggat på några dagar så jag gav mig ut i byn med pappas pulsklocka. Det var helt underbart! Jag hittade ett smultonställe som jag ska jogga till fler gånger. "Gläntan" kallas stället och ligger ovanför Assarhusa. Vi hängde alltid där på lågstadiet. Kändes som att springa i en sagoskog. Marken var mjuk av alla barr. Åh, jag älskar att springa! Slutet på min runda var ytterst trevlig. Jag bumpade rakt in i Amanda som var ute på sin dagliga powerwalk. Vi vandrade runt tillsammans nån timme. Det var mysigt!


Idag har jag varit en riktig matmor. Inte för att jag lagat någon speciell mat, utan för att jag har ätit nyttigt (och typisk matmormat). Smoothie(Smutti) och lingongrova med keso/tomat/örtsalt(!) Najz...

Challan kom med lite efterlängtad onödig fakta

Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu är en 305 meter hög kulle i Nya Zeeland. Det är världens näst längsta namn på en plats, efter Bangkok, med 85 bokstäver.

Taumata, 2007. Taumata, 2007

Namnet betyder "Stället där Tamatea, mannen med det stora knät; som gled, klättrade och slukade berg; känd som landätaren, spelade på sin näsflöjt för sin älskade." på maori.


Först blev jag jätteimponerad! Men sen kom jag på att det inte fanns något att bli imponerad över. Så jäkla svårt är det väl inte att döpa en grej till ett långt namn.

Jag och Challan diskuterade lite böcker också och jag kände mig sofistikerad. ..


Det ska bli skönt att flytta till London. Det ska bli hälsosamt för mig! Jag får komma ut i världen och lära mig stå lite på egna ben. Det bästa ska bli att komma hem. Jag vet att jag kommer sakna allt här hemma enormt mycket och när jag kommer hem kommer jag uppskatta allt så mycket mer. ALLA frågar "hur ska det gå med pojkvännen då?".. Jag svarar att det kommer gå bra, för hur mycket jag än kommer sakna Tommy så kommer det bli nyttigt att vara ifrån varandra ett tag. Jag tror iallafall att det är viktigt att vara ifrån varandra då och då så man inte växer ihop, iallafall i denna åldern. Man behöver ju inte göra något så radikalt som att flytta till London dock(för er som inte ska det). Det räcker att du träffar dina vänner då och då. Dom saknar dig.. det är en sak som är säkert.   

.. hejdå


Bli inte som jag när du blir stor

Det finns en anledning till att Liv är besatt av Stockholm, Lilly överdrivet förälskad i England och jag i smyg tycker allt som har med Australien att göra är jättejätteintressant.

Stackars flickor.


Dramaqueens är vi allihopa...

För några veckor sedan sa att alltid min lilla bekant Jesse från Great Britain hej till mej på den underbara facebook-chatten och vi pratade om lite lagom meningsfulla saker. Men helt plötsligt står det att han är in a realtionship med ngn himla Carmen! Efter det har han inte pratat med mej och ignorerat mina phone calls (=mina få gånger som jag har sagt hej till honom på facebook-chatten eftersom han uppenbarligen inte hade tänkt göra det längre nu när han hade stadgat sig) och alltså inte svarat.
Den där Carmen har stört mej, inte för att jag ville att det skulle bli ngt mellan mej och Jesse men det var kul att prata och då ska inte en liten spanjor få komma ivägen!
Så idag tog jag tag i saken och sa hej till honom. Jag väntade sex minuter, och efter tre av dessa kom det upp en liten nyheten om att han hade fått en ny vän på ffejan, alltså visste jag att han var online. Men han svarade icke. jag blev arg. Och skrev "Okey, I can take a hint! Bye bye!". När jag skrev detta blev jag i hemlighet exalterad och var nöjd med min tuffa replik och att jag kunde en sån cool engelsk line som "take a hint".
Sen började jag väntan på hans ursäkt. Tänkte att det skullle ta några dagar men 2 minuter senare hade jag fått ett meddelande i min inbox.

"I tried replying twice and it said you had gone offline lol, so I'm not being rude. Come back online or if not talk soon. xx."

Jag fick lite dåligt samvete, vem var det egentligen som var rude? Som om Jesse någonsin skulle va otrevlig mot mej .

Äsch, jag är en drama queen, det finns ingenting att göra åt saken. Får jag chansen att säga en riktigt bitskt och cool kommentar så gör jag det.

(Nu när jag tänker efter har det nog varit max EN gång som jag har svalt min stolthet och sagt hej till han, och inte fått svar)


studenten all over again (fast med en nypa överdrift.)

riktigt sjukt.. jag har vart fri några timmar nu. Men ärligt talat känns det lite tomt. De senaste dagarna har jag jobbat mycket med Frida och Olivia och Krille. Dom är riktigt roliga att jobba med och nu kommer jag kanske aldrig träffa dom igen.. Jaja (gammalt matteuttryck..)

Dampet var rena massagen. Är helt avslappnad

suck..

Jag får ofta höra att jag måste haft damp när jag var yngre. Jag är själv nästan helt säker på det. Jag hade iallafall lovat mig själv att hålla masken på jobbet och vara glad inför gamlingarna no matter what. Det har hållt hela sommarn..fram till sista timmen den allra sista dagen iallafall.
Jag stod  i köket mellan den fattiga och den rika sidan. Ja, avdelning 1 kallar vi för den rika sidan eftersom dom alltid har saker som vi inte har, typ mat och handdukar. Vi på avdelning 2 har nothing.Jag brukar ge mig ut på uppdrag till avd 1 och sno margarin och fruktyoghurt. Brukar även sitta och sukta in mot den rika sidan genom glasdörrarna.
Åter till historien. INGEN kan väl ha missat den svenska brottaren Ara och hans lilla missöde i rinken? Har ni inte läst om det så gör det för jag orkar inte berätta här vad som hände. Han tappade iallafall humöret kan jag säga. Idag när jag stod och diskade lyssnade jag på samtalen folk förde på den rika sidan. Dom satt och åt medan brottaren Ara diskuterades högt. Eller ja, den enda som sa något var en gubbe på 40 bast som brölade ut sina fördomar om "utlänningar som kommer här och rövar oss bronset på grund av sitt jävla temperament". Sen sa han såhär"Ja, hade han vart SVENSK så hade han aaaaaldrig gjort så, inte en renblodig".  Då brast jag!!!. Jag skällde på gubben och sa att så kan man väl för fan inte säga. Då blev han kaxig och förkladae för mig att så liten som jag är så fattar väl inte jag någonting. Han hade ju mer erfarenhet.  SÅ arg jag blev. Jag försökte förklara för honom att han inte vet ett skvatt om hur någon annan hade reagerat. Då sa han "Jo jag vet helt säkert att en svensk aldrig hade gjort så". Jag försökte förtvivlat förklara att Ara är svensk, vilket är anledningen till att han tävlar för sverige, Och eftersom han fick utbrott så KAn en svensk få det, eftesom han ju är svensk(eh fattar ni?) Då sa gubben (sjukt nedlåtande röst) "eh, jag tror JAG vet bäst".....JAg kände hur mitt damp som legat och jäst hela sommaren bara ville explodera ut och tyvärr så var krafterna för starka för att hålla mig tillbaka. JAg skrek "du är ju sjuk i huvet ditt jävla rasistsCp"..... ja, och där rök mitt sommarjobb för nästa sommar. Men det skiter jag i för jag kommer ändå aldrig gå tillbaka.  Ush ja nu ska jag dusha


challian

Challan är i nöd! jag läste på hennes lösenordsskyddade blogg att det enda hon gör på sitt jobb är att läsa vår blogg.  Med tanke på att två personer av åtta är aktiva skribenter här på bloggen (och vi som skriver gör det mycket sällan) så förstod jag att Challan måste vara sjuuukt uttråkad och tänkte därför skriva ett JÄTTElångt inlägg om absolut INGENTING. Så jag råder er att inte läsa, seriöst alltså.

Challan - enjoy! här kommer små snuttar av mina tankar, out of the blue!

Idag blev jag dissad av pensionärerna på jobbet. Dom kallade mig spinkig och pojkig. Vet inte riktigt varför men jag tror att det var för att jag vägrade äta äcklig matjesill som huset bjöd på. Det ska bli skönt att sluta imorgon. Det var inte bara pernsionärerna som delade ut dissar. Som vanlig var min co'worker brutalt otrevlig på morgonen.. MEN idag lyckades jag vara otrevlig tillbaka vilket du säkert vet är rätt ovanligt. Det slutade med att vi hade ett mentalt krig och vägrade prata med varandra, vilket inte jag hade något emot.  Jag har en bild i huvudet på hur jag, imorgon, springer ut i regnet och skriker " jag är friiii" medan jag skvätter vatten runt mig.

Idag ska jag nog ta en öl med stina och gustav på torget. Fast om jag ska vara ärlig så vill jag hellre träna... ta en öl kan man göra när som helst, men träna fotboll kan jag bara göra tisdagar/torsdagar.. plus att om jag inte tränar så får jag inte vara med på matcherna. Hemska tanke!  Jag hatar när man bestämmer saker utan att tänka sig för. Typ såsom jag alltid gör när det vankas utgång. Jag säger alltid att jag vill med(eller så gör jag INTE det men blir ändå indragen) men sen vet jag i bakhuvudet att jag inte kommer vilja när det väl är dags. Men imorgon verkar det iallafall som om vi ska ut, vilket jag för en gångs skull ser fram emot!  vet inte vad jag ska ha på mig dock..

Jag känner mig fett gammal. 91orna med sina snygga långa frisyrer har börjat ta över världen! dom är överrallt med sina smala ben och minishorts.  Suck.. jag känner mig lite misslyckad. 19 år och sa jobba som au pair. Vet inte varför men jag känner mig för gammal för det. Jag kan ju lika bra stanna hemma och få egna barn att passa,... okejdå nu gick jag lite för långt men fatta gammal och grå man är när man är 19. Livet stannar vid 25 enligt mig.

idag tvättade jag mina sminkpenslar. Det var riktigt äckligt! först tog jag vanligt vatten på dom och vattnet som rann av var helt klart.. sen tog jag lite shampo(!) oh yes, en brun gegga letade sig ner i handfatet. Jag stod jag kramade och kramade mina penslar och svampar. Hade glömt att svamparna var vita en gång i tiden. För att sedan vara extra duktig kokade jag allt. Vattnet såg ut som äppelsaft. Mums! Nu så har jag iaf rena, ack så sträva dock, borstar.

nu är klockan 8 över 5.. ska jag höra av mig till någon av de andra öldrickarna eller låta det rinna ut i sanden och smita på träning?  oh well... häromdagen var jag jättemysig och åt glass med banan medan jag kollade på The notebook. Man gråter ju som ett litet barn!!

Jag gillar inte att jag ska skiljas från er och åka till London. Lova att jag inte blir sån utböling (heter det utböling?) när jag kommer hem. Alla kommer säkert ha flyttat härifrån när jag kommer hem iallafall så, suck.

Åh, nu loggade "fredrik - ayrton senna" och jag har länge undrat vem det är. Nu såg jag att han hade bild och att det var Fredrik i min gamla klass. Najs, man lär sig nåt nytt varje dag.

Nu är klockan 12 över 5...

Sverige är ändå ett bra land att bo i tycker jag. Fast om jag hade fått välja själv så hade jag nog valt något som ligger långt härifrån. Det hade varit riktigt coolt att bo i Australien. Tänk att ha stranden utanför fönstret som i Laguna beach (den serien) och kunna surfa. Jag tror typ att ALLA i Australien har det så. Hmmm när jag tänker närmare på det så är ju inte det helt osannolikt. Ingen bor ju i centrala Australien eftersom där är öken och varmt och jävligt. Alla bor ju  i städer runt havet(eller?!)

Jag ska nog gå till ungdomsmottagningen och testa mig mot ALLT.. inte av någon speciell anledning. Det är inne att gå till ungdomsmottagningen. Gör man det så har man med största sannolikhet varit på charter och haft sex med nån snygg kille (eller blivit våldtagen av en ful). Jag får spraya mig med BUS och sen vandra dig och känna mig cool.

Åååååh jisses challan jag har lika tråkigt som du..

Jag och min bror var ovänner igår. Det brukar inte hända.. men jag hade tagit sönder hans hörlurar och han har tagit sönder mina. Nu har jag bara såna feta som sitter runt huvudet som funkar. Never att jag tänker ge mig ut på spåret med dom! sån amatör. På tal om tekniska saker så hände en knäpp grej idag. en tant hade svårt att andas och ingen fattade varför. Till sjukhuset gick färden och efter en undersökning visade det sig att batterierna i hennes pacemaker var slut. Riktigt sjukt ändå.. hon kunde ju ha dött för ett litet batteris skull! MEN om inte någon uppfunnit pacemakern så skulle hon nog vart död nu iallafall. 
 
nu börjar träningen om en timme och jag vill gå, tror jag. FAN!!

JAg kommer sakna Spyken i höst. Jag ´tycker att det är underbart att ha tagit studenten MENjag kommer faktiskt sakna det. Jag älskade att sitta i klassrummet omringad av mina kompisar och kladda i blocken och inte fatta matten. FAN!!  

Nej challan nu är jag riktigt deppig så ska gå och göra mig en macka och lite oboy! Puss dunderunderbaring

hej igen challan,, nu är klockan 22.36 och jag kom just hem från öl med stina och gustav.  men det visste du för du ringde stina medan vi åt. Hmm.. jag gjorde rätt val! träningen kan vänta lite. Jag får vila mig i form:D


slutar om 2 dagar !!!

blööööööö för G på mitt jobb. Sån jäkla uppnosig liten sprätt! 21 år och pluggar till lärare, vilket skämt. Inget liv.

kul iaf att bli haffad av två telenorkillar på ica. Inte för att jag köpte mobilen, men dom var trevliga att prata med iaf. Och en av dom var s-n-y-g-g! (fast det är ju säkert ett krav om man ska vara försäljare..) Mitt sjätte sinne hade sagt åt mig att dusha på morgonen och ta på mig finare jobboutfit än  jag brukar. fjewh!


saker jag STÖR mig på!!

hejhej detta inlägget skrev jag igår men det publicerades inte så därför kommer det upp idag.. SÅ om någon annan ägare till denna blogg ser inlägget så ska jag INTE va med Tommy idag och är därför ledig för lek (om nu planer smids på detta)

Jag stör mig på många saker, Det är nog inte speciellt hälsosamt men det skiter jag i. Lika bra jag börjar tala ut redan nu utan någon saftig inledning så att jag kommer härifrån snart. Jag ska nämligen till Tommy och fira vår ettochetthalvtårsdag (vet verkligen inte hur man skriver det korrekt så det fick bli såhär..dessutom STÖR jag mig på särskrivningar..)

JAG STÖR MIG PÅ NÄR -
Folk förlovar sig UTAN att ha planer på att gifta sig. Jag har frågat många på senaste tiden (många på jobbet är förlovade) om när de ska gifta sig och jag får alltid svaret " i helvete heller att jag ska gifta mig" med en lätt skärrad min medan de pillar på sina ringar. Är folk helt jävla pucko i huvudet?  Jag stör mig även på folk som förlovar sig i unga år och som sedan helt plötsligt inte är förlovade och i nästa sekund har en ny pojkvän. ELLER så är de förlovade men planerar att gifta sig om tio år (nu snackar jag om folk runt 17). Varför förlova sig NU isåfall? träffade en tjej igår som var förlovad med sin kille hon vart ihop med 3 månader. Hon försökte pussa honom hela tiden men han puttade iväg henne och såg sur ut. Fick även reda på genom skvaller att de förlovade sig samma dag som han egentligen tänkte göra slut med henne. Om inte detta är upprörande nog så var han OFÖRSKÄMT ful och därför inte ens värd att kämpa för.

En annan sak jag stör mig på är när folk, i sina bloggar, skriver "jag vet att många av er inte gillar mig men det skiter jag i för palla lägga energi på er" och saker  i den stilen... dessa tjejer bryr sig antagligen egentligen otroligt mycket om alla som inte tycker om dem.  De är bara så störiga att folk faktiskt HAR en anledning att inte tycka om dem medans de själva hävdar motsatsen. Nu vet jag inte riktigt vad jag skrev just men det lät bra i mitt huvud, plus att jag stör mig på detPunkt

En tredje sak är när folk använder ordet "spendera" istället för "tillbringa" som det ju faktiskt heter. Man spenderar PENGAR och man tillbringar TID.  Nu har ni det svart på vitt.

En sista sak är.... MOGI.blogg.se som nog är den absolut störigaste brud jag någonsin sett. Har dock inte träffat henne, tackar gud att jag inte gjort det heller. Detta är en tjej som för bara några veckor sen insåg att inte alla i Sverige köper kuddar för tusentalskronor och importerar dem från indien. Ja ni kan  ju läsa inlägget själva..
Dessutom skriver hon saker som "Vi satt på Pachas Vip avdelning med våra 200 krs drinkar, jag  hade precis gått till baren för att kika på champagne menyn" varefter hon predikar om hur osäker man verkar om man skryter med vad man har... what ? JA för att göra det hela ännu värre så innehåller inlägget diverse särskrivningar medan det är fattigt på punker.


Nu har jag stört mig klart för idag! (för igår?)!
Lilly

räddhare

Jag hade en nära dödenupplevelse på jobbet i veckan. Själva händelsen var inte så livshotade men jag blev så rädd att jag trodde mitt hjärta skulle stanna. Jag skulle som en räddande ängel gå o lämna lite bröd som var försenat på avdelningarna. En uppgift som är lätt o tar lång tid så jag slipper stå i min diskhörna hela dagen.

Allt rullade på bra tills jag kom upp på demensavdelningarna. Det är där dom lite sjukare och dom senila bor. Där på en avdelning när jag är på väg ut greppar en dam, nej tant eller gumma tag i min arm. Och själva detta kanske inte låter så hemskt i sig men sen när jag kollar ner på varelsen som fångat mig så ser jag en gumma sittande i rullstol med sår över hela sin kropp, hår på kroppsdelar där man inte ska ha sår, sittandes och stönande och dreglande. Jag börjar försiktigt rycka i min arm lite. Vill ju inte ta i för mycket så att hon ramlar ur sin rullstol men hon satt som sten och vägrade släppa. Personalen på avdelningen kommer fram och försöker få henne och släppa men hon vägrar. Där stod jag i några minuter.. Tro att jag glad när jag kom ner till min disk sen. Lilly, du är duktig som klarar ditt jobb! :)

tjallis

idag är en väldigt jobbig dag!  suck ..
för det första har jag precis jobbat. Vår avdelning som annars brukar vara rena snoozen hade förvandlats till en krigszoon. Alla plingade på sina klockor och jag sprang hit och dit. När jag äntligen skulle ta min efterlängtade rast så blev jag stoppad av en liten ordningsvakt som sa "man får faktiskt inte ta rast på helgerna!"..  jag som hade sett fram emot att få äta lunch ensam för en gångs skull och inte med alla boenden. Man har ju blivit LÄTT äckelmagad idag pga en liten olycka som hände.. numero dos över hela golvet på 118. Not okay!
Ja jag överlevde iaf och nu sitter jag här. Om en halvtimme ska jag spela match. SUCK! som om dagen inte kunde bli sämre.. nu ska jag springa och få blåmärken och bli nertrampad istället för att få chilla framför min simpsonsbox som jag så länge velat. Jag har inte ens någon motivation till att spela! jag fick lätt panik och smsade tränaren om att min kondis nog inte är på topp och fick tillbaka "du spelar så länge du orkar". Yeah right att jag gör! vill man bli utbytt är det typ en dödssynd och man blir tittad snett på forever. INGEN byter frivilligt för då visar man inte rätta viljan. problemet är att jag inte har någon vilja att spela så ja..
Som om dagen inte kunde bli värre så ska jag hem till min pojkväns kompis galna brud på kalas. Har skrivit ett inlägg om det här nere någonstans.. Om jag inte håller mig på god fot med henne hittar jag väl mina trosor upphängda i en flaggstång eller nåt .. tjallong! skriver hur det gick senare

tvätten, del två

Förra året handlade alla mina inlägg om hur fruktansvärt det var på tvätten. Kan inte säga detsamma detta året. Stor :O-smiley.

Det är nästan bara sommarjobbare där, som de flesta är väldigt trevliga och roliga, och resten i alla fall inte skrämmande.
Detta året räknas övertid som allt mer än 7 timmar! Det är ju ingenting! Och en annan sak, idag jobbade vi över tre timmar, alltså 10 timmar, och vi fick pizza! :D De gick runt med en matsedel och så fick man välja vad man ville ha "Ta det dyraste!" sa de också! De sista timmarna var det bara mysigt när jag,mandi och elin stod vid frottèn och sjöng. Skulle lätt kunna jobba tre timmar till.
Några sega timmar på stora mangeln i mitten men whatevahh. Jag känner att dagen nästan endast varit positiv.

En sak märks iallafall, mandi och elin och resten har inte blivit uppfostrade av lasse och sura ordinarie, de både sjunger, pratar och säger "'äsch jag vet inte, lägg det här", något som jag aldrig skulle vågat.


back on tvätten

"Nu är du väl glad att du har fått ett jobb!" sa chefen när jag gick.

(...)

Jag känner mej så extremt otroligt fruktansvärt misslyckad!!
och det är utan överdrift.
Jag hade lovat mej själv att aldrig gå dit igen och nu känner jag mej som en svag människa.


Dock, måste understrykas, det kändes inte riktigt som jag minns det, nästan hemtrevligt. De som var ¨kvar från förra året hälsade vänligt och majoriteten är sommarjobbare som man inte behöver vara rädd för. Med andra ord; de bitchiga ordinarie var på semester/har slutat och de som var kvar är trevliga.
(Två undantag, tyvärr)


Jag får jobba samma pass som elin och mandi, jag bestämmer själv hur många veckor och man kan ju tacka nej till övertid. Just nu ser det ut som jag överlever men vi får se igen om nån dag..


Men jag kan överleva hur mkt som helst jag känner mej fortfarande misslyckad.


tänk på pengarna!!


ish

igår somnade jag på 166an på väg mot sandby från staffanstorp. När jag vaknade var jag inte bara ensam på bussen, utan också på helt fel väg. Jag försökte desperat få kontakt med chauffören genom att sträcka på halsen (såg lite ut som David när han söker sin väg i matsalen). Han såg mig och gav ifrån sig ett högt "men vafaaaan är du kvar" .. då hade han tydligen sagt till alla att de skulle hoppa av på stationen och ta bussen framför eftersom denna skulle nån annanstans. Så där satt jag , ensam och övergiven. Men min riddare och räddare (chauffören) kände lite sympati och körde ifatt 166an som fick stanna och fiska upp mig. "Detta för jag BARA för att jag är på gott humör idag".. han verkar inte jätteglad iochförsig.
Jag fick flashbacks från när 155an råkade köra fel en gång på väg till skolan och Elin fick tårar i ögonen och utbrast "VI BLIR KAPADE"

Idag har jag jobbat. Nu har jag 8 dagar kvar. Fjewh.. Det finns en ny tjej på jobbet. Hon hade tydligen (på sin första dag) fått vara springare, vilket betyder att man springer mellan olika avdelningar och är överrallt. Hon hade tydligen varit JÄTTEduktig och fått mycket beröm av alla. Det är något JAG då aldrig har varit med om, men jag är inte bitter.
Jag försökte vara storsint och småprata lite med henne. Jag som ändå är äldre och mer erfaren får väl vara snäll mot den lilla glytten. Men efter några väl valda frågor fick jag reda på att hon jobbat på läger för funktionshindrade några somrar i rad, som ett och annat helgon.. dessutom är hon äldre än mig!! att ta ledigt ett år efter gymnasiet passade inte henne utan hon började plugga direkt och "ääälskar det"... SUCK

bara 24 dagar kvar till England... hilfe!

18 going on 68

På allvar börjar jag nu bli oroad över mig själv. Jag har tappat bort  hjärnan.  Kan man bli senil när man är 18? Eller så har jag åldrats ca 50 den senaste veckan. Det började med att jag blev av med min cykelnyckel, fast jag använde den nästan varje dag. Så då skulle jag ta fram extranycklen men helt plötsligt var den också borta. Det var borttappad sak nummer ett. Nummer två är mitt busskort,som alltid har legat på samma plats i min väska, men helt plötsligt inte gör det. Har jag flyttat det och sen glömt bort det?
MYCKET pengar som försvann där... Nu kan jag inte hitta min hörlurar, som jag definitivt använder varje dag.
Droppen var dock när jag sprang till bussen igår, med tvåhundra kronor i min hand, och när jag kommer på bussen har jag dom inte längre! Jag är väl inte så dum att jag bara släpper ner tvåhundra spänn på marken?! Eller? Det blev en dramatisk historia när busschaffisen sa att bussen gick om femton sekunder och jag sprang av för att kolla om jag hade tapat pengarna och bussen började köra och hämtade sen upp mej på vägen. Och alla glodde...

OH WELL

Vad ska jag göra med mej själv?! Undra vad jag ska tappa bort idag. Finns väl inte så mkt kvar nu när alla mina viktigaste grejer är borta. Får väl bli mobilen. Eller sängen....


RSS 2.0