Okej nu utfärdar jag också en varning för jääättetråkigt babbel!

har för mej att jag nån gång för väääldigt länge skrev om min nyfunna livsglädje eller nåt sånt... typ att jag hade hopp inför framtiden? HÖHÖ. fett höhö på den alltså, var tog den vägen? jaja.


Igår var vi så sjukt peppade. Anna och Liv hade handlat massa grejor man skulle smaksätta drinkar. Det smakade skit. Men trots det hade kvällen potensial och jag hade tom fått ett vin av pappa (Ekologiskt och kravmärkt tyckte jag det kändes som ett coolt vin men ack vilken pina det var att försöka få i sig det) och valt kläder i typ en timme (resultatet blev en korsett jag var tvungen att knäppa upp direkt jag kommit innanför dörren... men bara korsetten tydde på att detta var en satsig kväll). Fast vi började klockan halv sju så fick vi ändå stressa till bussen fyra timmar senare... och när vi sen satt på bussen och ca 20 skrålande finniga 17-åringar sjöng visor blev det väldigt påtagligt hur icke-fulla vi var. De kom fram och frågade om vi skulle till nr 15 och vi blev förolämpade och Liv blev på offensiven och skulle skrämma iväg honom med hur gamla vi var och sa att vi faktiskt var hela 20 och skulle på nation! Hallands var den enda som var öppen så vi begav oss dit (efter att anna hade kissat på mandys vin-petflaska) och GIVETVIS var alla där eftersom det var ett av de få ställena som var öppet på fredagar. Ganska snabbt bestämde mandy och liv att de inte ville stå i kö och istället ville gå till Nr 15. Nr 15 ger mej... rysningar? Usch och fy. Men hör och häpna, dom kom inte ens in där, de hade visst släppt in för många 18-åringar (läs: 91:or och 92:or) och ville ha in de som var 20 (enligt hemisdan släpper de ju inte in NÅGON under 20) så där tog kvällen kvickt slut och det var en otroooolig besvikelse för min del (oh well var iallafall aaaningen nöjd över att dom inte kom in så jag slapp ta bussen hem själv :)) Vi gick och åt kebab. Tog bussen hem. Och det var min lediga helg. Och ikväll är det tyldigen väääääärsta festkvällen om man äger ett naionsleg iallfall, och om man inte gör det kan man gå på Kulturen, Mejeriet eller.....nr 15. mer än vad Lund NÅGONSIN haft att erbjuda! ÄH detta skulle inte bli en liten klubbutbudsartikel men jag bara stör mej. Skulle egentligen ut med Stina,Alicia, Sofie & company ikväll men kände mej bara så opepp hela dagen, har inte rört mej från sängen sen jag vaknade och nu eklockan halv åtta.. Men dom ska ju till SLAGTTTT och det kliar i mina ...tår? men jag slösade ju all min dricka igår :( oh well. Ni ska bara veta vad jag sparar mej inför LONDON!! wiho...


Hola

Okej det var inte helt OK att ha med sej en bok där kapitelt hette "Få kuk" till gymmet. jag vågade minsann inte öppna boken förrän efter en kvart då alla närstående hade gått iväg, då läste jag sidan superdupersnabbt så jag kunde vända blad, så jag missade nog allt spännande "få kuk"-kapitelt kan ha innehållt :(
sen var jag tvungen att tränga mej in mellan en stretchande filur och papperskorgen för at slänga lite papper, den strechande filuren hade oturligt nog lagt sin handduk (sån svettishandduk som man torkar bort svett med) på papperskorgen och jag råkar slänga ner hennes handduk också. Jag säger OOJ! Förlåt! och vågar knappt titta upp på henne, men sen när jag gör det ser jag att hon fortfarande stirrar rakt fram, koncentrerad på sin stretching. Så då står jag där i några sekunder och funderar på om jag ska va störig, knacka henne på axlen och säga Ursäka mej men din svettishandduk ligger visst i papperskorgen eller om jag bara ska ignorera den. Jag håller ögonen på henne och hon stirrar fortfarande in i väggen och sticker diskret ner handen i papperskorgen och fiskar upp den och hänger den över papperskorgen igen. Sen smiter jag...
Det var väl en spännande historia!? Tänk sen när hon torkar svetten i ansiktet...


Igår mötte jag Stina, Stina & Tina och jag åt på viggos och de drack öl på viggos och vi fördrev tid tills challans&raggans spex skulle börja. Vi mötte Alicia och vandrade till Krischan. Det var varmt och mysigt och ett bra spex! Dock tror jag att jag var aningen för trött och många aningar för dålig på historia för att förstå många av skämten. Uppenbarligen ser jag för lite på tv också eftersom det va nått skämt som gick ut på programet "Hål i väggen" (che?), de flesta skrattade utom de som skrek "ååhbuuu" (hopppas för övrigt att Hål i väggen-killen var ett av challans hook, oddsen är ganska stora...HEHE) och killen brevid mej sa "Fattade du det?" "Nääee.." sa jag direkt i tron om att han försökte skapa lite sammhörighet mellan oss oförstående... men nu i efterhand (när stina härmade vår konversation) lät det mer som han frågade för att dissa mej lite och att jag lät otroligt korkad som svarade näääee punkt punkt punkt. jaja, han va ju snygg iallafall så jag kan låtsas att han stötte på mej istället.


Morgondagens mysiga planer har blivit utbytta mot jobb men sen blir det utgång på kvällen iallafall med samling hos anna redan klockan sex, vi är nog sämst på att förfesta och får aaalltid springa och hetsdricka så imorron ska det göras ordentligt! Som sagt, jag är ju redo att ge mej ut på marknaden igen. 



haha, måste nog va sämst på det här!

naked thursday

men guud ..
Idag har jag haft barnen hela dagen.. eller ja okej dom har ju vart i skolan men jag har vart in charge eftersom ingen kom hem förän på kvällen. Ja iallafall, så kom Patrick hem ( jag skriver med adrenalinkick så det blir nog lite osammanhängande) och börjar babbla om himmel och jord. Mitt i babblet ringde Viktoria och jag frågade om det var okej att hon kom över. Han bara "oooh yes ofcourse but tell her its naked night tonight" och garvade sönder sig. Jag framförde fnissande budskapet till Vikky, som en kvart senare dök upp (som tur var iförd tights och tunika) .. jag skämdes så mycket för min värdfader att jag bad viktoria vara tyst så vi kunde smyga upp på mitt rum. MEN när vi var halvvägs upp i trappan hörde vi " Are you trying to sneak up?" med en glad hög röst, och mot oss kom Patrick släntande med uppknäppt skjorta och uppknäppt skärp. Om jag hade vart vid mina sinnes fulla bruk hade jag skyllt på att barnen sov men nu var jag ju inte det så jag sa"hehe yes" och Viktoria sa "haha we are here for the naked night" vilket fick honom att hurra av lycka och bara "WOW NAKED THURSDAY!!" och sprang nedför trappan med armarna vevande runt sig..
VAFAN är det för familj jag bor hos! det är HELT Sjukt!!!!!!!!! jag dör lite inombords ibland.. men ja, dom är iaf hur goa som helst så vafan :P

ps: igår när jag och livvie åt frukost råkade jag blicka in till grannens fönster .. han var GANSKA naken och visade ganska mycket rumpa.. jag dog lite inombords(jag har inte mycket liv kvar inombords nu alltså) och var tvungen att distrahera livvie hela frukosten för att hon inte skulle se, vilket hon naturligtvis gjorde. Nu har lillflickan men för livet och även om hon är bröstfixerad i tidig ålder så tror jag inte hon är redo att möta mansrumpor. Nu ska jag och Vik kolla på mamma mia eller nåt.. :) PUSS

Aga forever <3 (detta inlägget är inte så kul.. varning)

Aga är numera min vän! hon är vår strykerska (om det är ett ord) och idag räddade hon mitt ass. Francesca ville att jag skulle slå in lite julklappar till henne. Nu är det såhär att det tydligen finns många sätt att slå in julklappar, och Francescas sätt är INTE samma som mitt. Jag använder mycket papper och mycket snören och det ska va mycket julkort och stora texter med "GOD JUL" och tomtar och tjohej. Hon använder den mer spartanska stilen och snålar med pappret så man nästan kan skymta vad man ska på sånär som på en glipa. Nu visste ju inte jag det så jag började slå in, the Lilly way to do it. Hon kom ner i köket (som tur var pratade hon i telefon så hon kunde inte säga åt mig!!) och började göra om alla mina paket (disseeen).. okej det var bara två jag hade gjort men ändå. Hon klippte bort massa papper och sparade i en liten hög, till mindre julklappar. Sen skulle jag slå in sista julklappen, och alla vet ju hur svårt det är att slå in något som är stort och helt fyrkantigt (kan nåt vara mer eller mindre fyrkantigt?) utan att använda massa papper och fusk och trix så det är fint på utsidan men förjävligt undertill. Jag började så smått och det såg, ja..som jag skrev innan, förjävligt ut. Det var då Aga (Agatha typ) kom till undsättning och frågade om jag behövde hjälp. Sen slog hon in presenten så fint att det såg ut som självade santas little helper hade vart i farten. Sen kom Francesca ner och berömde mig för den otroligt fina presenten, och bakom henne såg jag hur Aga blinkade med ena ögat. I am forever thankful!
Nu fattar ni säkert inte hur detta kan vara en så stor grej, och verkligen inte nåt man skriver i bloggen. Men jag bara längtar efter att träffa er och berätta och illustrera med gester och grimaser hur denna berömda Francesca faktiskt är. Hon är en one of a kind, rellay! 
Jag blev lite lättad över att det inte bara är jag som tar fel på Sams och Frannys kläder ibland:P Aga gör också det, mehe.

Idag ringde telefonen två gånger när jag var ensam hemma och jag pallade som vanligt inte svara. Det blir alltid fel när jag svarar i telefon och jag fattar aldrig vad dom säger. Idag vågade jag inte svara i telefon lite extra mycket eftersom det var "Buckpitt" och "Hancock" som ringde.. why oh why har man såna efternamn ?

När Franny skulle köra mig till Lisa, vart unge named Martha som jag skulle babysitta idag, så skulle hon bara inom en affär på northcote road och lämnade mig i bilen. Hon bara "och när jag kommer trycker du på den knappen för då låser du upp dörrarna", "because I wont let anyone come and get you"... tror hon att jag ska bli kidnappad på nortan (northcot) in the middle of the day med hundratals människor strömmande förbi. Alltså, snacka om överbeskyddande. 
Ja, för att återvända till att jag skulle babysitta  Martha. Det var PAIN! jag ska aldrig skaffa barn! hon är ett år och JOBBIG. men det antar jag att alla andra barn och är i den åldern. Ungjäkeln väger för det första jättemycket och har världens hängmage... Jag skulle mata henne och hon vägrade! jag försökte allt jag sett i filmerna "here comes the train" och "here comes the air plane" och so on ... men nej.. oh well. Jag gav henne en pumpa som hon lekte med i en timme medan jag snackade med viktoria i telefon och tittade på barnprogram. Sen gick vi en promenad i solen och hon somnade, phew. Det tog mig sådär 20 min att byta hennes blöja också! trodde man inte efter min sommar på ålderdomshemmet. Men gamlingar är mycket lättare att ha å göra med än bebisar, Ill tell ya. Nu ska jag ner och kolla på mamma mia och sen skriver jag  lite till om min ytterst intressanta dag.

 

Ett glatt inlägg!

Ett glatt inlägg kommer här! Nu ska jag visa en bild på min oranga mittbena som jag hade för ett tag sen. Här är den. Observera att mitt hår är blött och det endå inte hindrar mittbenan för att skina som kvällssolen. 


Så jag gick till frisören och hon tyckte de var en bra idè att sätta i lite ljusa och mörka slingor för att få bort det oranga. Jag berättade dock inte att det var 13 månader sen jag klippte håret, och mina toppar (correction: hälften av mitt hår) var så slitet att de sög upp lite mer av färgen. Det blev svart. Jag gick därifrån ganska nöjd eftersom hon stylat det ganska fint. Såhär såg det ut då:
Färgen skulle försvinna sa den lilla frisören men det har den dock inte gjort! Jag är ganska randig just nu. Men skitsamma lite, jag gör ju ändå ingenting där jag känner att jag måste vara fin (har iförsig inte skadat att vara lite snygg när kandidaterna tittar förbi köket... Å andra sidan är jag nog fett struken från deras lista iom att jag är mattant). Har iaf typ (fett typ) lovat mej själv att jag ska klippa det efter nyår. nästan ett nyårslöfte. hahaha JAJA detta var lite jätteintressant fakta om mitt hår.
Nu bytar jag samtalsämne!


Jag älskar snön! Jag älskar att vandra runt och lyssna på tystnaden. Jag hatar dock att halka ensam på stan och jag ogillar att mina powerwalks är tillfälligt inställda, men snön är mer än välkommen och min enorma halsduk håller mej varm! Solen sken idag och jag och mandy bestämde oss för att vandra upp till skrylle för att uttnyttja vår vackra natur. Anna följde med och vi var ute i minusgraderna i 3,5 timmar. Vi försökte gå vilse men allt vi lyckades med var att följa 3 kilometers-spåret och kom tillbaka där vi startade så vi fick ta en annan stig och sen satte vi oss ovh drack varm choklad och åt krabbelurer och njöt. På vägen hem sjöng vi "I naturen ut vi gå Jopphejdihejda" och träffade tre lamor. Mandy ska till sako-mässan imorron och det hade ju vatt nyttigt för mej att följa med, dock kostar det och jag är på den sparande stigen så vi får se om jag följer med. Annars ska jag på Challans spex med Alicia och Stina, också trevligt och gratis! Får helt enkelt blunda och hålla för öronen när mitt gymnasiehatobjekt numero uno entrar på scenen. I helgen är min första lediga helg på ett tag så då ska jag och anna och mandy börja fredagen med att gå upp till skrylle, få lite solterapi genom solariet, basta och göra hårinpackningar och sen gå på nation på kvällen!

Saker som gör mej glad just nu:
- Sol och snö tillsammans
- Mina planer för de närmsta dagarna, att de ens existerar!
- Att jag åker till London snart! WIIE!
- Min lön landar på kontot imorn och den är bra för att vara en éxtrajobbslön
- Att jag får träffa sus snart. myyp
- Att jag har de fetaste julkänslorna (att amy diamond har släppt en julskiva!)
- Att jag inte läst blondinbella på två dagar och därför har hela en halv sidas läsande att catch up on!
- Att jag ska ge mej ut på marknaden... med stormsteg!

Mindre bra saker just nu:
- Jag missar lucia.  LÄTT min favorithögtid.
- Att jag använder ordet fett alldeles för mycket. Låter fett korkat.
- Att blondinbella har klippt håret :'(
- Inget nytt gossip girl idag?! Panik!
(-well föregående inlägg...)


Nu ska jag snart till gymmet för att testa om jag kan läsa min bok och work the trappmaskin samtidigt, ifall det går harjag en trevlig tid framför mej. Mitt kommande kapitel heter "Få Kuk" så jag känner att träningstimmen har potensial! Efter det ska jag handla fil och göra mej en smuttie.HEJDÅ!

post-studenten-depp




Kände att det var dags för mej att ge en liten rapport. Har dock känt mej lite oönskad här eftersom Lilly var trött på att höra om folk som gick till gymmet. jag förstår och jag håller med, men alla har inte så bra gener som du. Jag ÖNSKAR verkligen att jag kunde skriva om ngt annat än att jag tränar, men sadly så känns det verkligen som det enda jag gör. Jag har så tråkigt att jag ser fram emot träningen. Nu tror säkert alla att jag är jättesmal nu efter allt mitt tränande och GI-ande men sanning att säga så är det inte så, och att erkänna för mej själv att jag har misslyckats gör mej sjukt deprimerad. Jag var grym på att GI:a de första veckorna, men jag gick inte ner ett enda gram i vikt och bestämde mej för att hårdköra en vecka för att se om det verkligen funkade, det blev en blandning av extrem GI och fastande typ och jag gick ner 3 kilo på 5 dagar. Jag kände mej lite som en anorektiker och det var nog den mest deprimerande veckan denna hösten, sjukt tråkigt att sitta där och räkna timmarna tills jag skulle få äta mina två ägg som lunchen bestod av. Sen kom helgen, rebeccas födelsedag och utgång och sen slutade jag väga mej och gick förmodeligen upp alla tre kilo igen och lite därtill. LYCKAT.  så det enda jag tänker på konstant när jag är ensam är kalorier hit och träning dit och det är inte något jag är nöjd eller stolt över. Att äta GImat är enkelt och jag har fortfarande inte ätit någon pasta/potatis eller ris. Dock kan jag inte sluta äta godis och ibland känns det som jag har en ätstörning, åt det hetsätande hållet då. Detta är helt ärligt talat och det känns som det är det enda som tröstar mej, det enda som jag vet att det alltid finns här. Sjukt. Jag kan inte fatta att jag skriver detta, det är så patetiskt. Jag hoppas verkligen att det bara är mina vänner som läser.
Så för att slippa bara tänka på detta består mitt liv till stor del av alla tvserier jag tittar på. Jag önskar jag hade deras liv. jag önskar att mitt liv var mer händelserikt. jag önskar att jag kom iväg nån stans. På sätt och vis har jag ändå bara varit hemma en kort stund sen jag tog studenten, å andra sidan har så många redan hunnit iväg, kommit tillbaka och redan börjat planera nästa tripp. Alicia har varit i barcelona, kommit hem och jobbat på McDonalds och redan bokat resa till asien och planerat in nästa sommar. Folk är i england, norge, australien, usa. och jag är bara hemma och läser en engelsk bok och tycker wow vad jag hittar på freeaky saker och sen egentligen känner mej fett misslyckad, det är då jag bara önskar att jag kunde ha lyckats med min GIdiet som var mitt projekt denna hösten. Allting hade bara känts mer okej om jag hade fått vara smal och snygg under min misslyckade höst, men inte ens det kan man få vara.
Så, för att gå tillbaka till det jag egentligen skulle säga, för att slippa misslyckade tankar försöker jag träffa människor. Vänner, ytliga kontakter, whatever, för att komma ihåg varför jag gillar att leva! Igår fikade jag med sara l, stina och alicia (sara: usa, stina: indien, alicia:asien, amanda: misslyckande faktor 10), det var väldigt trevligt och vi har varit rätt duktiga med att hålla igång med fikor lite då och då. Dock trist att man inte kan träffas oftare och göra något mer, men jag är mest ledig i veckorna medans andra är ledig på helgerna osv.
Just det, jag har nog, kanske, förmodligen, very likely kommit fram till att släppa Felix (och det var första gången jag nämnde hans namn i denna bloggen!), FOR GOOD. Jag vill inte rikigt säga säkert, för jag vill inte va en sån som säger att jag ska det och sen tar upp han nästa vecka igen. Men för första gången på länge såg jag en bild av honom och jag blev inte särskillt impad. Eller rättare sagt: han såg ut att va 15, på sin höjd 16. Sist jag kollade var han 21. Nu när både hans utseende och uppträdande har misslyckats låter ju det enda rätta att släppa honom... Att han bor i Australien skulle ju också kunna va en anledning.. haha... Har dock inte känts som en viktig sådan de senaste 11 månaderna (sjukt! skaffa något annat att vara besatt av!) men nu känner jag mej aningen korkad som inte släppte det tidigare.... med det sagt inte 100 % säkert att jag kommit fram till att släppa honom... oh well... får uppdatera er mer om det sen. 
Nu har jag outat mej tillräckligt och detta var ett sjukt deprimerande inlägg men det är helt enkelt så som jag känner denna hösten. Nu skriver jag ett nytt inlägg och berättar lite roliga saker istället........bye!

lovely!

I fredags visste inte vi vad vi skulle göra. Det kändes inte som fredag när man satt där på starbucks och hade ångest över de ickeexisterande planerna. Jag gick hem och tog ett bad och ringde Viktoria som kom över. Vi bestämde oss för att göra revolt. Jag hade nämligen jobbat extratimmar i veckan och istället för extra betalt får jag MINDRE betalt eftersom tydligen var telefontäkningen hög.. pga mig, mehe.. :P Revolutionen gick bra: Jag tömde chipsskåpet och drack coca cola. Sen käkade vi massa choklad. Sen satte vi på ashög musik och dansade på köksön (som är lika helig för Francesca som en ko är i Indien). Sen spillde vi med vilje massa flingor och mjölk på köksön och jag tog lite tåsvett på bananerna (kom sen på att den enda som äter banan i denna familjen är jag).. sen kastade vi runt alla frukter i skålen och "råkade" kasta dom under spisen där det är fullt med damm. Vi la oss på Alfies säng (hunden) och lekte med hans hundben och sen låtsades vi tappa massa saker i golvet. Var jäkligt nära att jag tappade hennes älskade glasvas på riktigt och då hade jag blivit halshuggen. Det modigaste jag gjorde var att sno Francescas strumpbyxor och hade på mig dom hela kvällen. Hittade inga svarta i min garderob mehe. Ja, efter revolutionen tog vi oss iallafall samman och alla träffades hemma hos mig på krismöte. Elin och Malin och Ebba hade köpt med sig Malibou från andra sidan commonen. Ja, gräset är grönare på andra sidan. Här på min och Viktorias sida har vi bara en jäkla rugbyplan och ett café nero. Jag hatar café nero så det var ett minus, och rugby är jag inte så keen on heller. Vi satte på ABBA och började dansa och det bestämdes genast att vi skulle ut på klubb. Efter några drinkar dansade vi på köksön igen och huset var KAOS. Vi var som vanligt sena till tunnelbanan och fick springa ner till bussen som vi för en gångs skull hann med. Viktoria var sjuk så hon stannade i sitt lilla bo. Ebba skulle träffa pojkvännen (nej hon har inte skaffat en engelsman, det var hemifrån). Jag Elin och Malin drog till Walkabout där vi i kön fick höra att det var en pub och inte en klubb. Skit samma tänkte vi och kikade in. Den första låten jag hörde när jag kom in var en låt vi hade på studentflaket, http://www.youtube.com/watch?v=GmwS9MzNI6Y..  HELT OKEJ haha. Vi dansade som tokar till den underbara musiken. Dom spelade verkligen ALLA stilar man kan tänka sig och när Challan och Amanda kommer hit ska jag släpa med dom dit vare sig dom vill eller inte :D Några Brazzar dansade fram till oss och presenterade sig som "leonardo och fernando".. jag bara "oh then we can call you Leo and Feo (feo betyder ful på spanska och han var rätt..ful). Han fattade min pik men såg inte så ledsen ut. Han trodde nog jag skoja.. Malin lyckades få Leo som stalker och Elin fick Feo. Jag fick ingen av dom, phew. Dansade runt själv i mina gympaskor. Oh yes, jag orkade inte byta om till klackarna så gick hela kvällen i min klänning och mina vita sneakers. Efter ett tag kom Malin framdansande i panik och förklarade att hon mot sin rygg känt nåt man inte vill känna när en läskig fejkbrazze står och dansjuckar bakom sig. Jag dog lite inombords och vi flydde till baren. Där dök whatshisname upp. Han var en pytteliten colombianare som började bjuda oss på sex on the beach och cider. Leo dök upp vid Malins sida och beställde en drink till henne, och samtidigt som whatshisnamea drinkar kom så kom Leos drink och Malin fick stå mellan och ta emot båda medan rivalerna blängde på varandra. Vi flydde till tjejtoan och stannade där inne forever. När vi fnissande tog oss ut så vem stod inte och väntade på oss med 3 glas om inte whatshisname! Vi tog emot våra drinkar, svepte dom och sen flydde vi vidare till dansgolvet där whatshisname nr 2 trampar mig på foten så jag börjar linka. Whatshisname dyker upp och tittar lite sårat på oss men då kommer räddningen. En kille går fram till honom och byter några ord. Whatshisname försvinner fortare än kvickt och vi ser inte skymten av honom igen på hela kvällen. Vår riddare och räddare hade tydligen sagt "they're with us"  och eftersom whatshisname var en sådär 1.65 och vår riddare var en höghus på 1.85 så är det inte svårt att lägga ihop ett och ett. Plötsligt skriker Malin att stället stänger om 7 minuter och vi dansar som dårar  de sista minuterna av lycka och sen blir vi utkörda.  Vi funderar på att "göra en Ebba" och kissa mitt i folkmassan på picadilly circus. Vi är nämligen på burstinggränsen men lyckas otroligt nog hålla oss tills vi kommer till clapham common. Där tappar Malin sin mobil i gräset, vilket hon ju kommer på 30 minuter senare när hon vänder fickorna ut och in på sin jacka och suckar uppgivet. Vi råder henne att gå och leta på morgonen eftersom det är på tok för sent att gå dit och leta. Dessutom var jag och Elin jättehungriga och skulle hem till mig på nattamat. Väl hemma kokar vi pasta och äter rester av fishfingers. Vem ringer inte då om Malin. Hon står ensam i clapham common klockan 5 på morgonen och är överlycklig över att hon hittat sin mobil, lyckligt ovetande om att clapham common är våldtäksmännens paradis. Vi påminner henne om att hon inte är the sharpest pencil in the box och hon börjar springa hemåt. Sen nån gång runt 6 däckar jag och Elin i min säng och jag bara älskade mitt liv en stund!

På lördagen slappade vi sönder. Jag och Vik åkte till sjukhuset och fick reda på att hon inte hade bihåleinflamation vilket ju var en lättnad. Sen träffade jag Elin och Malin på costa där vi satt och hängde.. sen gick jag hem till Vik och hängde lite till varefter jag gick hem och hängde lite till. Intressant dag.

På söndagen åkte vi till svenska kyrkan på julmarknad. Ja, nu var det ju såhär att vi anmält oss till att jobba på marknaden, GRATIS, vilket jag inte hade nåt med att göra men pga grupptryck hamnade jag ändå där på nåt sätt, och i ett randigt förkläde som fick mig att se ut som madicken delade jag ut kaffe (och te!!!) i 4 timmar till svenska julfirande människor. Efter två timmar hade jag lust att skrika "Hämta ditt egna jävla kaffe din tjocka kossa", till alla tanter som tjöt efter en. Det gjorde jag inte dock.. Elin hade så kalla händer att hon delade ut islatte och ryktet om islatten spred sig som en löpeld i salen och Elin blev fruktad.Jag fick gå efter henne med min kaffekanna och dela ut kaffe till alla som viftade efter Elin. I slutet hade vi så tråkigt att vi skojade till det lite. Istället för att leénde gå runt genom salen mellan borden började vi gå luciatåg medan vi nynnade på dart vader-soundtracket. Vi drog, med höga röster, massa skämt om hur vi ville att kyrkan skulle ta fyr så vi kunde gå hem. Jag tror vissa fattade budskapet om att de skulle gå hem och grabbade tag i sina kappor.  När allt var över hade vi blivit lovade pyttipanna, men icke nej. Det fick vi inte om vi inte hjälpte till att städa undan! i helvete heller sa vi och gick därifrån. Det var ändå rätt mysigt emellanåt så jag kan inte säga att jag ångrar att vi gick dit. Här har ni oss förresten!


wow det händer nåt !

förra inlägget skulle egentligen inte heta smarty pants utan "Smart paints" förklarade Viktoria för mig idag. Oh well.
Jag hade planerat den perfekta kvällen nu ikväll. Jag skulle ta med en asbra film till Viktoria och käka chips och choklad och stanna uppe länge för imorgon drar familjen till Devon och jag slutar 12.30. Långhelg for the win. Vad händer då? JO, en mördare rymmer från mentalsjukhuset här i Wandsworth och jag är nu förbjuden att gå ut för han bär vapen. Vi har bommat igen alla dörrar och fönster och jag är fast. Det är poliser all over the place. Jag sitter och spanar på dom från mitt fönster. Francesca snackade med sin kompis i telefon innan och dom diskuterade mördaren. Hon bar " well, it's London so what can you expect" .Francesca passade på att fråga mig om jag inte kunde kolla på film med henne vilket jag iiinte pallar. Men ja, det går ju inte att säga nej. Tråkigaste torsdagen. Oh well..

nu är det ungefär 20 minuter senare och Francesca har uppdaterat mig om situationen, och den är INTE lustig på något sätt. Den mentalt störda mannen har brutit sig in ett hus på Loxley road och håller en familj som gisslan. Huset ligger bara några dörrar från VÅRT hus och när jag tittar ut är det fullt med polisbilar men helt tyst. Tydligen är polisen utanför och försöker förhandla med mannen. Jag har fått numret till alla grannar så om det är några problem i helgen ska jag ringa dom. Detta blev ju rena mardrömmen ..


smarty pants

sitter och pratar med carro och det väckte gamla minnen. Haha precis som om jag vart borta flera år. Nämen hon sa att hon precis läst igenom massa SMS jag skrivit och vissa var från 3 år tillbaka då jag var på ett lantsälle i Kristianstad och kollade på hey baberiba med min dåvarande pojkvän och hans pappa och det var tydligen jättepinsamt skrev jag. Åh om tre veckor och några dagar ska jag hem och mamma ska pyssla om mig i tre veckor har hon sagt. Men om exakt tre veckor kommer amanda och challan hit och då ska vi göra London osäkert mehe. Fatta kuuuuuuuuuuuuul det kommer bli!!!!  jag längtar ihjäl mig lite inombords.
Imorgon ska jag och viktoria gå till smarty pants och måla fat och koppar och sen bränna. Myspys.
Nu är jag stentrött!

det var sant

fck just reda på att det där med dansen var sant! Patrick är nämligen jägare på fritiden och varje år har alla jägare en middag med mat och dans och underhållning för att fira jaktlyckan dit man, av tradition, ska ha med sig sin au pair, "för har man inte haft jaktlycka måste man ändå ha en trofé att visa upp" fick jag höra... INTE okej och jag bävar för att jag ska bli tillfrågad, eller ja, tvingad.. Hoppas jaktlyckan suger och att de inte har skjutit fåglar så det räcker till alla på festen. Gode gud låt mig inte gå på fest med massa au pairer och jägare. låt det inte ske!!!

ingen klocka ringer mer, ingen skola snart man ser typ. RING viktoria!!!

nu sitter jag här och väntar på att viktoria ska ringa så jag får nåt att göra ikväll. Jag skulle vara modig och ringa henne på hemtelefonen, och tro inte att jag ringer fel! och jag som får panik när jag ringer fel hemma i sverige fick ju en hjärtinfarkt när en främling svarade och jag skulle ursäkta mig på engelska.
 Jag tänkte belöna mig själv ikväll för att jag var så duktig och stannade kvar typ 20 minuter nere i köket och snackade med Francesca och Patrick! 20 min, wow! Patrick tvingade mig att smaka en kall potatis med dressing på.. den smakade apa och det såg han på mig att jag tyckte för jag klöktes nästan. Patrik frågade mig om jag ville med på nån dans. Jag tror det var ett skämt dock för han sa att det var en tradition att ta med sin au pair på den dansen och jag kunde var hans trofé eftersom jag var den sötaste au pairen (HEHE jag rodnade GANSKA mycke för guud va pinsamt) men ändå lite smickrande.
Det är väldigt strikta regler här i hemmafruarnas värld. Ibland roar vi oss genom att göra revolt. Då bryter vi regler som typ bre en macka utan ett underlägg och torka av köksbordet med "fel" trasa. När det är FF en hel helg kan man go crazy och sno glass ur frysen och käka mat i TV-rummet och bre ut sitt täcke över hela mattan och kudden på golvet. Det är najs!
Jag är superpedantisk när jag är överrallt förutom i mitt eget rum där det är kaos! Man märker att Francesca ogillar det men en oskiven regel säger att hon inte får säga något om det maha. Hon brukar iallafall stänga till min dörr ibland så hon slipper se det, mehe. Eller ja, stänga och stänga.. min dörr går ju inte att stänga ordentligt så jag får aldrig en lugn stund. Hör alltid deras snack från undervåningen. FAN viktoria ring nu så jag  slipper skriva mer och ni slipper läsa mer av mitt babbel..!

marry this woman you will

nu är jag ofrivillig barnvakt så jag kan lika bra skriva ett litet inlägg.. okej när är man egentligen frivillig barnvakt? att vara barnvakt är egentligen inte så jobbigt eftersom det i princip innebär att vara hemma och hålla sig ganska tyst, vilket nog är exakt samma sak jag skulle gjort om jag inte vart barnvakt. Då passar det perfekt att skriva lite eller läsa. Nu ska jag berätta lite om helgen eftersom den var härlig, som alltid! åh dessa helger är ju bara underbara.


I fredags var vi hos Ebba och käkade äkta husmanskost som Ebba,Malin och Elin lagat eftersom dom vart lediga hela dagen. Jag och Viktoria kom dit och blev serverade soppa och bröd vilket var jättegott! Egentligen tänkte inte jag och Viktoria gå ut eftersom vi var lite småsjuka. Men för säkerhets skull packade jag ner lite ombyteskläder och smink i väskan när jag drog till Ebba. När jag sa til Franny att jag skulle på filmkväll hos Ebba (ville inte säga att jag kanske skulle ut för då hade jag fått mig en predikan om hur farligt det är i London och so on) och sa att jag skulle sova över så kollade hon på mig med lurig blick och sa "have fun on your "sleepover" and call me if there's any trouble. Call me ANY time..."  och jag visste att hon fattade att jag hade något i kikarn. Oh well, det blev att vi gick ut iallfall efter lite övertalning om att man har alltid lördag och söndag på sig att recover efter fredagen. Som vanligt var vi sent ute och fick stressa i oss drinkarna och sminka oss med ostadiga händer. Men sånt är ju alltid kul:P Vi var sjukt pepp och lämnade huset sjungandes. Efter tre meter händer kvällen första incident. Ebba går rakt in i ett träd och skrapar upp näsan. Jag blev lite avis (fast det sa jag inte till nån) för skrapet var riktigt coolt.. lite harry potterkänsla. Vi visste inte riktigt hur vi skulle dölja skrapsåret tills Elin (tror jag) kom på den  utmärkta iden att tugga tuggumi och sätta på Ebbas näsa. Tror aldrig riktigt att förslaget gick igenom dock. Efter några meter till kom vi till en kyrka där vi blev blixtreligiösa och stannade till och bad. Ja, sen vidare till Nightingdale där incident två hände. Ebba gick rakt in i en stolpe.

Vi lyckades ta oss till Camden town där vi skulle hittade klubben Koko. På vägen blev Ebba blixtkissnödig som man blir ibland.. Men istället för att diskret sätta sig bakom en bil valde Ebba att slå två flugor i en smäll, så medan vi väntade på ljusen att slå om till grönt så vi kunde korsa gatan satte hon sig ner och ja.. kissade. Det var något av det roligaste jag sett och Ebba(Jag vet att du läser detta, tack för att du bjöd på dig själv:P) .. när det blev grönt sprang alla snabbt över gatan för att inte folk skulle tro att vi var i sällskap med tjejen vart kiss nu rann tre meter ner för gatan, och när det sedan blev rött igen körde inte bilarna för att de inte ville missa showen. Nån minut senare satte vi andra oss mellan en fickparkering. Helt för sent upptäckte vi att det satt nån i bilen bredvid. Oh well vi hittade till klubben som vi hört så mycket om. Ebba, storstadsbruden, gick vant fram till vakten och körde den vanliga "a bit crowded today don't u think" utan att titta sig omkring och skickade iväg ett stort leénde och en hint om att vi ville gå in. Vi fick gå in utan att vänta, men det var inte för att vakten var snäll utan för att kön till stället var non existing hahaha. Koko visade sig vara.. koko.. det var fullt med alternativa människor och ordet spyxfest dök upp i mitt huvud. Det var livemusik och vi trängde oss längst fram och började sjunga med. Vi hörde inte dom exakta orden men vi tror dom sjöng typ "UK VATTENMELON" så det var iaf vad vi stod och skrek i varje refräng. Sen kom en sång där dom skrek LISCHTENSTEIN (eller hur det stavas) och den var ju rätt lätt att sjunga med i för det var det enda dom skrek i tre minuter.. ungefär sån musik var det på stället, men vi gjrode det bästa av situationen och dansade som aldrig förr. Ebba blev så trött att hon däckade i ett hörn och då kändes det som det var tid att gå hem. Vi tjaffsade om hur vi skulle ta oss hem i evigheter tills en kille stannade och sa att han kunde köra oss för 6 pund var vilket var ASBILLIGT, så där hade vi tur. Malin var så tacksam att hon sjöng med högt i låtarna i bilen men när killen bad henne hålla sig borta från droger tystnade hon tvärt haha. Ebba var så tacksam att hon spydde genom fönstret istället för i baksätet. När vi hoppade ur bilen konstaterade vi att det var spya på däcken och skyndade därifrån. Åh va skönt det var att lägga sig i williams säng skavfötters med Elin och filosofera en stund. Jag kom som vanligt in på Remains of the day. Jag vet inte varför men it keeps coming back to me. Den boken står förresten i bokhyllan utanför mitt sovrum.. Jag bara "alltså den är så jäääävla tråkig och handlar om en butler som hjälper till i ett stort hus i England"... elin var inte sen med att påpeka" ungefär som våra liv menar du..?"..  shit pommes!
jaja, sen somnade vi iaf.. men elin vaknade med ett gny på morgonen av att williams gosedjursmonster låg och glodde på henne.

På lördagen hade vi inget att göra så vi bestämde oss för att gå på musikal. Vi såg The Sound of Music som S-Ö-G. För det första sög platserna hårt haha. Jag satt längst ut och såg allt från sidan typ. Elin och jag livade upp oss själva genom att härma skådespelarna med Dart Vader-röst. Efteråt gick vi omkring i soho och försökte hitta horor att titta på eftersom Malin så gärna ville se.. såg bara en dock, så det var en fruktlös jakt. Ja sen åkte vi hem och sov och det var nice. HELA söndagen tillbringade vi i Ebbas hus där vi lagade mat och spela kort och ritade julkort och kollade på film. LÄngtar till nästa helg.. imorgon är dte tisdag! kul .. 


såhär lät det  när jag prata med mammi

Rigmor säger:

längtar efter o träffa dig o få pyssla om dig här hemma

Rigmor blinkar:

Spela upp "Bow"

Rigmor säger:

nu ska jag inte störa utan säger gonatt o sov gått o va rädd om dig tills vi hörs!! förresten --jonas klarade sina tentor

Lilly säger:

och jag längtar efter at bli ompysslad haha

Lilly säger:

gjorde han!!ÅÅH va härligt

Lilly säger:

Rigmor säger:

jag blev så glad så jag städade hele toan o sen skåpen i köket



 


husalf

hej alla två!
Idag har vart en lite jobbig dag. För det första var det svinkallt och jag frös även om jag hade min jättefina varma nya mössa som jag älskar. Smurfmössan är replaced for good. Jag jobbade fedeövertid och när jag kom hem med hunden var klockn way past att jag slutat egentligen och Franny var på DÅLIGT humör.. don't ask me why. Men hon fick iaf damp på mig för att det låg brödsmulor på hennes älskade köksö. För det första var det inte jag som hade gjort toast och för det andra är det fett inte jag som ska plocka undan efter deras jävla frukost varje dag(även om det har blitt en vana att jag gör det).. Ja iallafall, tillbaka till adhd alabamat. Jag blev skitsur och jag visade det tydligt (vilket jag aldrig gjort förr) och det märkte Franny för hon sa "ill call you back" till personen hon pratade med och konfronterade mig. Då, från ingenstans, kom tårarna. Jag börjar storböla och förklarar att jag gör allt jag kan men ändå blir det inte bra och hon blir arg på mig. Hon måste ha känt sig som en idiot som får sin lilla au pair att gråta för hon började krama mig och fjäska sönder. Sen fick jag ett förlåtsms där hon skrev att hon var en gammal ko och att jag var underbar haha. Jag höll med, men jag svarade att hon inte är så pjåkig hon heller typ. Ja efter det lilla missödet var jag sen till gymet. Jag och Malin kom iaf dit till slut men båda var lite off så vi körde bara nån halvtimme sen bastade vi istället haha. So mycket skönare!
Ja sen när jag kom hem hände bara det gamla vanliga.. jag lagade lite mat, busade lite med Alfie, sa till Sam att han var en mupp när han sjöng sin sång "livvie is a lesbian" och kastade upp livvie i luften. Ååh, Livvie kom springande till mig och la armarna om mig och bara "i want you to stay forever".. too bad för henne att jag inte vill det, what so ever!

Sams skola är weird. Man kan få minus och plus, ungefär som på Hogwarts. Man får minus för ungefär allt.
* om man har spretigt hår
* om man har fel uniform
* om man har avvikande klädsel såsom armband eller kanske hårgele
* om man inte har på sig en poppy (en blomma man bär i en månad för att hylla krigsveteraner, typ majblomma)
* om man inte äter sin morötter
* om man kommer för sent
* om man pratar utan att läraren tilltalar en
* om man får frågan och inte kan (gäller bara under läxförhör)
Det var punkterna jag skrapat ihop. Jag är säker på att det finns fler ..

Idag diskuterade jag och Malin våra hemmafrummmor lite. Jag sa: Alltså, en vanlig människa hade ju sagt "vill du va snäll och torka köksön", och Malin svarade gravalvarligt: Men Linnea du får ju tänka på att det inte är vanliga människor vi har att göra med.


Jag har kommit på hur hårfin skillnaden är mellan en au pair och en husalf. oh well, man får ju tänka på det positiva, typ att vi får bo i London gratis och käka mat gratis. Varje helg finns det något nytt att upptäcka och de blir alltid en späckat schema då. Och ja, sen är ju barnen hur söta som helst och man får massa kärlek från dom även om familjerna är pucko ibland. Hmm .. :)


Amanda och challan kommer om en månad exakt! miii miii va kul vi ska ha!!! dock kommer jag tvinga dom att köpa oyster för vi kan ju inte hänga runt piccadilly hela tiden.  Puss och kram skumbanan

orkar inte sova

jag lyssnar på HOT med Avril.. haha den är ju så jäkla bra !  jag längtar redan till nästa helg. Då ska jag tvinga ut de andra på fredagen och dansa och jag ska verkligen lämna klackarna bakom mig. Jag kom just hem från en heldag i stan. Vi gick på nåt sciencemuseum och åkte nån simex simulatorgrej. Typ en berg och dalbana. Det var kul, och vi köpte barnbiljetter (under 16).. nu har man kommit till det stadiet man vill se yngre ut haha. Han trodde ju på oss, diss.
Sen åkte ebba och elin hem för de skulle babysitta så jag,Malin och Viks kikade in på naturhistoriska museét och kollade runt. Skitmysigt för det öste ner regn utanför. Det finns en fet isbana utanför museet och dit ska vi när det börjar nalkas jul! sen åkte vi till Leicester square för att se vad som hände där och hamnade inne på en bio där vi såg the House bunny. HAHA ååh den var ju skitbra på ett sätt och sög på ett annat. Trodde det skulle vara överfancy där inne för biljetten var svindyr och stället låg centralt och bredvid upplevelsecentrat så allt talade för en lyxig biosalong. But no, det var en jätteliten duk och pyttesalong. Och om det hade börjat brinna hade vi blitt toasts för vi fick gå typ hundra trappor för att komma upp till vår salong. Hmm sen efter det gick vi till en italiensk restaurang och käkade pasta och snackade i några timmar. Vårt mission under kvällen var att få vår sura kypare att lé. Efter många om och men gick det. Mina dimples typ dog så mycket jag log och Viktoria blev typ tårögd. Han drog pyttelite på sina smilband men det var iaf ett leénde. Ja sen hann vi precis med sista tuben hem och det var inte så mycket mer med det :D 

willy

alltså min familj här är sjuk i huvet.. det var iof ingen nyhet.
Igår skulle det egentligen varit fyrverkerier för alla lågstadieskolor här i wandsworth för att fira bonfire night. Dom blev tyvärr inställda pga vind och regn. Regnet och vinden var non existing though.. jaja.  Livvie och Sam blev ledsna så istället för fyrverkerierna fick de grilla marscellows i trädgården och ha tomtebloss. Jag fick också va med och det var jättemysigt! efter en stund frågade Patrick om jag ville ha nåt att dricka för man blev ju så törstigt av marshmellows. Han kom ut och gav mig ett ölglas med nån bärnstensfärgad dricka och det var väl inte så konstigt att jag trodde det var öl, but no, skenet bedrog. Det var whisky! och dte var inte lite whisky heller.. jag dog på insidan när jag var tvungen att sörpla i mig det. Och eftersom Sam hade vart jättehungrig och käkat typ hela pizzan var det inte SÅ konstigt att jag blev full. Det var intressant. Jag skrattade så jag grät åt vad de än sa! men det var kanske inte så konstigt eftersom familjen började snacka om willys!(snoppar). Lukas, en kille i Livvies klass brukar visa sin willy för tjejerna i klassen ibland och Patrick var inte sen med att spinna vidare på det. Han bara "ooh and after that u have art class so you can draw the willy! If you wanna draw MY willy youre gonna need a huge paper, like this" och sen sprang han runt hel trädgården. Sen overkillade han skämtet i typ 10 minuter men fyfan va kul det var. Dom har naked nights ibland. Då springer dom runt nakna i trädgåden. Livvie bara "And every one will see your bottom and toodle"... alltså, jag vet inte om jag ska tacka ja till min invitation. Jaja:P Sen skulle jag dusha och göra mig iordning för utgång.. Mehe.. jag såg helt krigsmålad ut antar jag. Nyktrade till och cyklade till Somerfield med Viks och köpte dricka och sen käkade vi dipp i Malins slott. Hmm, utgången behöver jag inte berätta om för den var tråkig haha. Ingen var speciellt pepp och VAR är alla i vår ålder? bara massa 25 + överrallt.. 

Igår var Elin sur på sin familj så hon gav Claudia(hennes unge på 3 år) extra mycket juice till frukosten. Claudia har nämligen en tendens att kissa på sig då under dagen och eftersom Elin inte skulle ha henne på dagen tyckte hon det var den perfekta hämden :P ..

nu ska vi på museum haha. Pusspusspuss

wiie challi och mandii kommer

jag sitter här med gardinerna fördragna och väntar förskräckt på att nåt ska hända. Vad vet jag inte, men man är inte rude mot en engelsk tant ostraffat. Igår när jag hämtade Sam och Olli från skolan cyklade vi hem fridfullt på the sidewalk eftersom det kom massa bilar på vägen. En sur tant var tvungen att be sin hund flytta på sig och muttrade efter mig "you're not allowed to ride your bikes on the pavement"..  jag tänkte mig inte för utan skrek "do you WANT my kids to get run over????" och sen hörde jag "HOW RUDE!!!" efter mig...  nu väntar jag med fasa på att tanten är nån slags kompis till Franny och kommer skvallra på mig vilken sekund som helst. hilfeee

Amanda och challan kommer hit hihihi fniss.. jag är hypernervös över att dte inte ska finnas en biljett till mig på samma plan som dom. åh gode gud jag blir blixtreligiös i denna stund och hoppas och tror. Hmm 

idag trodde jag att jag  tappat bort mitt cykellyse. Jag fick svettningar.. fy fan va jag skulle vart i serious trouble då. Som tur var hittade jag det .. i min sko! HUH liksom!   det var SÅ inte jag som lagt det där.. ni fattar inte va man är i trubbel här om minsta lilla sak går fel. Ni ANAR inte alltså .. det är sjukt.. Tur för mig att jag råkade sabba skrivaren bara första veckan jag var här då Franny ännu inte vågade skälla på mig för då skulle jag tatt mitt pick och pack och dragit.


Adhd alabama!!

att gå runt i parken med hunden är ett äventyr varje dag! okej kanske inte så spännande men ibland är det riktigt intressant, som idag när en hund kom rusande mot mig och jag var stensäker på att det var en get. Geten sprang och sprang och jag hade ingenstans att fly. Sen slickade geten mig i ansiktet och jag fattade att det var en hund. Fy va ful sådan. Jag fnissade för mig själv när jag gick därifrån.
Varje dag i parken möter man samma människor, vilka nästan allihopa är Frannys vänner. Det är pinsamt... allihopa går liksom tillsammans och snackar medan deras hundar springer omkring. Själv står jag som en utböling några meter bort och vill sjunka genom marken när Alfie springer fram och börjar jucka mot allt och alla. Dock vet han inte riktigt hur man gör så han brukar jucka i luften, inte okej.  Vi bukar också stöta på en tjock tant med gäll röst vars hund heter Trudy och är en liten gnällig terrier. Man hör när Trudy är på ingång på flera hundra meters håll, inte pga att hon skäller utan för att ägaren galer som en kalkon. Det låter ungefär såhär "TRUUUUUUUUDY HÄPP HÄPP HÄPP HÄPP HÄPP" med gäll skärande röst. Idag såg jag Trudy, i munkavel och koppel. MUHAA..
En sur tant stal Alfies boll idag. Jag blev förbannad! Alfie hittade tennisbollen och jag trodde den tillhörde tanten några meter bort. Så jag fick Alfie att släppa bollen varefter tantens hund snabb tar den. Jag ber om ursäkt till tanten för att min hund stal hennes boll och tanten säger "oh, its not my ball". Jag säger då "ooooh I thought it wa your ball, oh well, may I please have the ball back because I want to play with my dog".. DÅ Säger hon "eh, don't think so, it's my dog's ball now!" .. Jag blev så chockad att jag bara gapade. Sen när hon vänt ryggen till räckte jag moget finger till henne och muttrade en liten förbannelse på svenska.

Jag tycker det är SÅ jobbigt med all gymfixering här. "ååh idag var jag onyttig så jag ska till gymmet imorgon"..... die hard!

vad var det jag tänkte på att joo imorgon är det Bonfire night och vi ska till clapham common där hundratusen pers kommer va och kolla på fyrverkerier! orkar inte dra historien om varför det är så men det var en snubbe som försökte spränga the house of parliament (stavas det så) för några hundra år sen men han lyckades inte..

idag blev jag utskälld av franny helt utan anledning. Hon trodde att jag hade slarvat bort en dyr lampa till cykeln. Jag SVOR att jag inte hade rört den, vilket jag inte hade. Hon trodde mig inte, obviously. Jag hatade henne i några timmar och ville hem fortare än kvickt. Sen kom Sam hem från skolan och det visade sig att han hade den på sitt rum. Hon skämdes och bad tusen gånger om ursäkt. ADHD Alabama de luxe på henne! SUCK ..! !

do you live close to where you work?

Mamma och Pappa var här i helgen och det var helt underunderbart!!  Det var den mysigaste helgen någonsin. Jag fick glänsa när guida dom genom tunnelbanan och genom stan. Okej inte hela stan men små delar av den. Okej pyttesmå delar av den då .. fan va stort det är och fan va allt ser likadant ut!

"Hur gick MÖTET" frågade Amanda på MSN och syftade på när mamma&pappa skulle möta Franny. Socialsekreteraren och den forna socialsektereraren skulle möta den anger managementbehövande hemmafrun. Man skulle kunna känna på blixten från kulturkrocken! But no .. det gick bra, till min enorma lättnad. Dock har inte mamma och pappa fattat hur otroligt artiga engelsmän är så redan vid mötet gick det lite fel. "How LOVELY to meet you" besvarades med ett "thank you" och inte ett "how lovely to meet u 2" ...  gudars skymning..
Mamma med sin knaggliga arabliknande engelska berömde huset och fick ett pluspoäng i mitt hjärta (och säkert ett i Frannys anteckningsbok också). Dom blev iaf bjudna på kaffe/te och kakor. Franny är känd för sitt äckliga kaffe och det märktes på mammas funny face när hon smakade. Sen började det gamla vanliga tjatet där Franny berömde mig inför mina föräldrar medan hon bakade in på missar jag råkat göra och skrattade i samförstånd. Hon berättade att Livvie börjat gråta i bilen hem en dag när hon visste att jag inte skulle vara hemma på kvällen och natta henne(Cute!). Franny kallade henne för dramaqueen  och då skulle mamma såklart berätta en av dom många gångerna JAG vart dramaqueen hemma, vilket ju är rätt många. Men hon valde den konstigaste historien och det var shampohistorien om när jag köpte wella för jag ville ha hår man kunde slänga med. När vi tvättade det med wella blev det knutor och när vi borstade ut knutorna blev det slitet så vi fick klippa det. Ja detta var ju lite svårt för mamma att dra på arabengelska samtidigt som hon fnissade så hon sa mest ord.. det lät såhär " when she was young, shampoo, did like this (svishade lite med håret) haha reklam(fast uttalade reklam lite engelskt), take her hair off"... Franny log uppmuntrande och jag skämdes.. sen fick jag berätta den tråkiga historien. Vi överlevde mötet iaf och kom ut på gatan. Vi åkte till old street där deras hotell låg (vilket blitt utsett till den fulaste byggnaden i hela London).. Hotellet var dock jättefint  på insidan.
På kvällen gick vi på irish culture center och lyssnade på musik. Jag bad pappa beställa nåt i baren till mig, vad som helst förutom Guinness. Såklart kommer han tillbaka med en Guinness och bara "du MÅSTE lära dig dricka detta".. ush det var horrible. Jag kröp ihop hos mamma och var barn för första gången på lite mer än 2 månader. Det var mysigt.
Dagen efter kikade vi runt efter musikaler och beställde till slut biljetter till Dirty Dancing, vilket var det coolaste och snyggaste och häftigaste jag nånsin sett! ÅH va underbart det var. Lovin' it!  Vi åkte och shoppade lite och jag införskaffade mig den första vinterjackan i hela mitt liv! från H&M iof, och säkert inte varm när frosten tryter till. Men här i England funkar den fint! Sen gick vi på kinarestaurang och åt massor och sen köpte vi med oss frukt till hotellet och kollade på TV och snackade. Hmmm och igår var vi på Imperial war museum och naturhistoriska museét. Det var coolt. Vi vandrade runt länge på förintelseavdelningen. Det var läskigt. Mamma pratade om att hon ville bygga ut huset och beskrev hur. Pappa funderade ett tag och sedan pekade han på ett hakkors och sa "såhär kommer vårt hus se ut från luften om du får din vilja igenom", vilket var sant!  HAHA inte okej..  Jag minns när vi var i österrike och besökte Hitlers bas, örnnästet, dit han kom ibland to clear his mind eller nåt. Mamma snodde ormbunksskott därifrån som hon har planterat i trädgården. Kul att vi bor i ett hakkors och har Hitlers plantor i vår trädgård. Det är faktisk inte helt okej.
Jaa.. igårkväll sa vi hejdå och det var inte så sorligt som jag trodde det skulle bli för vi ses om 6 veckor igen:) mii!

Hunden är sjuk,  och jag tror jag vet varför. I fredags var det hans födelsedag så jag tog med MASSOR med treats på promenaden. Jag gav honom rikligt med mackor och hundkex. När jag kom tillbaka igårkväll förklarade Franny att han inte käkat på två dagar och frågade om jag  vet om han käkat skräp på promenaden i fredags. HEHEHE.. .. jag förnekade alla brott. Nu går Alfie på diet:P Han får bara äta kyckling och ris(och detta sa en VET!) .. jag tror inte Alfie ogillar dieten och han har MIG att tacka. Den hunden owe me kan jag säga er..

För att runda av ska jag säga en rolig mening som Ebba fick höra häromdagen. En kille fråga "so, do you work close to where you live?"... Ebba bara "you bet I do!" ..

Viktoria svarar inte så det får bli en chillkväll med bok för min del. Är nästan klar med min nuvarande (expert på att rodna. bra men för 14åringar) och ska snart börja beta av en Marian keyesbok till tror jag. Pusspuss!

RSS 2.0