wonderwoman

känns inte så lönt att berätta om rånet eftesom jag redan sagt det till Challan och Amanda, vilka ju är dom enda som läser bloggen (amanda är  ju tom medlem!) men jag gör det iallafall.

Jag och Viktoria satt helt fridfullt inne på Cafe Costa Coffee där vi alltid alltid sitter. Det har verkligen blivit (var jättenära på att skriva bliviGt men gud förbjude!) vårt stamcafé nu. Vi tar ALLTID samma sak också. Varm choklad med grädde och chokladpinne och en chokladmuffins (vit choklad) med hallon. Eller tar man en panini med kyckling och en varm choklad. Så enkelt är det. ooh iallfall så satt en man bredvid oss som inte hade beställt något utan bara satt och såg allmänt ensam ut. Bredvid oss satt också två tanter med sina handväskor hängda över stolen. OCH HEELT utan förvarning (för man förvarnar ju oftast när man rånar nån) så hoppar mannen upp, sticker ner handen i ena tantens väska och springer för livet uppför gatan. Min och Viktorias väskor låg slängda på stolen helt utfläkta så det var ju en jäkla tur att vi inte strök med. Åååh nu i efterhand så har jag massa coola tankar i huvudet om hur jag skulle ha hoppat upp och ställt mig i vägen för tjuven och hoppat i slow motion som dom gör i charlies angels och bara "hajaa" på hans hand så plånboken flög ner i tantens famn och sen skulle jag duckat (för han hade slått mot mig) och sen skulle jag .... ja skit samma jag hade ett coolt scenario i huvet iaf om hur det skulle stå om mig i nyhetern och sen skulle jag bli berömd. Om folk frågade hur det kändes att rädda tanten den där regniga dagen (30/9, nya 9/11)  hade jag svarat "It was nice".

Jag var just på gymmet. Hoppas jag inte får samma träningsärk som challan har idag. På henne låter som om hon hade platsat på "please leave this seat for the disables" på bussen, vilket nog också är fallet. Keep it up kompis :P


som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig

lilly här !
var just och kollade på fotboll... det  var mitt framtida lag jag spanade på. GUD va dåliga dom var. Det ver helt seriöst en tjej som spelade i en hel punk-outfit och en annan som körde på asbaggy brallor som hon snubblade på hela tiden och när bollen kom såg hon rädd ut och fnissade mot sina kompisar på bänken. Och en tjej som var stor som ett hus och skrek hela tiden. När hon gick från träningen lite tidigare än alla andra skrek hon "bye, dont miss me too much" och INGEN kunde ha missat att hon skrek för hon lät som en hel flock med kor som springer över savannen, men ändå sa INGEN hejdå. Aselakt. Jag och Viktoria bara "BYYYE TAKE CARE" och hon bara "thank u so much, appriciate it" och kände sig förhoppningsvis mindre dissad.  
jaa what else. Jag har börjat se mitt jobb som ett jobb vilket är jobbigt för nu kommer jag ju längta till helgerna. Innan spelade det ingen roll för det var spännande mitt på dagen också när man strosade runt i sin lilla håla men inte nu.. jag törstar efter mer,  nåt som är smaskens till sista slicken mehe. Är jättetrött guuuud va trött jag är godnatt och pusspuss på dig och du vet att jag saknar dig (detta kan jag skriva och MENA det till alla läsare eftersom våra läsare består av Challan & Stina (eller bara challan nowdays?:P) och kanske nån mer..  

förresten challan jag frågade om australien och jag får inte ha kompisar boende hos mig då,, suck! men jag frågade om min vän charlotta fick komma och bo nån helg och det tyckte hon var "absolutely, cicci had friends over all the time" ,, skumt..   föreslog till amanda att du och hon och kanske nån mer som vill hade kunnat komma typ 12 december (dom åker då) så hade jag kunnat bo med er på hostelet och sen åkt hem typ 21 december. Oh well, daydreaming här i min tråkighet och ensamhet. Ska nanna nu! <3

Jag vet en vän som är lika blåögd som jag, vi borde få det bra

Trots en smärre skandal (Mp3n glömd hos carro = ingen powerwalk idag :O) är jag fortfarande på väldigt bra humör. Jag hade förväntat mig åtminstone en sarkastisk kommentar angående att jag skulle gå upp klockan halv sju för att hinna gå på en promenad. Nu fanns det ingen sådan men jag kan ju säga att denna hade haft rätt, ifall den nu hade funnits. jaja. Jag kom inte upp halv sju, men halv åtta iallafall! Då bäddade jag sängen - åh vad den är fin - åt jättegod frukost, sminkade mej så jag blev bländande vacker och klädde på mej en förträffligt fin kofta och alldeles lagom noppiga strumpbyxor.
Jag lyckades åka på barn in utan problem (hemligheten är att alltid ha jämna pengar med sig så tjaffsar dom inte, eller ha en krona i växel redo så när de säger "har du en krona?" säger man "Javisst" och pekar på pengen som redan ligger där och man skrattar tillsammans i samförstånd. Min bok How to handle a bus driver kommer förhoppningsvis ut nån gång i början på nästa år) och besegrade även min telefonfobi i några korta sekunder och ringde A-C för att bekräfta mötet.
Jag hittade upp till avdelningen och stod bara och såg lost ut nån enstaka sekund innan AC hämtade upp mej. "Vi behöver ine kolla upp några referenser" (Tur för mej since I have none!) sa hon, "Rebecca och Ulrika är ju båda så ordentliga." Jag fnissade lite när Ordentlig och Rebecca förekom i samma mening. Jag fick sex tider jag skulle jobba, sen gick jag och hälsade på min moster på våning 4 och min faster på våning 8 och min kusin i entrèn. Känns bra att ha halva släkten samlat på samma ställe.
Gick en sväng på stan och handlade en bok för att fira, EN JÄTTEFINBOK som va tjock och lila och guldig! Marian Keyes nya, att den är på engelska ingår i mitt nya framgångsrika, rutinerade och fridfulla jag. Hittade ett par fina stövlar, tre par okej-fina och två fina jackor. Åkte hem till Carro och lekte lite med henne och Mandy,Kalle och Ibra (not!). Vandrade hem och välkomnades av tre nya One tree hill-asvnitt och av ett städat rum, och om man bortser från dammet under sängen och i hörnen som jag ignorerade när jag damsög på min födelsedag skulle man nästan kunna tro att jag kommer lyckas med mitt nya ideal.

Visst ja, jag beställde också  mitt favoritschampoo från Bellme för en superbillig peng och fick även min nya kod till mitt VISA, och den va tom så enkel att jag tror jag kommer komma ihåg den!



Favvisar! . fniss


Min nya lilla fotohörna! Väldigt mysig och väldigt mycket high school musical-töntigt.
OBSERVERA; då jag är väldigt dålig på att själv skriva ut bilder från datorn är detta bara bilder som andra har gett mej, därav anledningen till att inte alla jag egentligen skulle vilja ha kort på är med. Också anledningen till att jag är med på varenda en.... (NOT, det skulle jag varit även ifall jag valt dem själv)


Mysmandis en fredag.


Höstliv samma fredag.


Nya tag

Klockan är tolv, jag lyssnar på Come give me löv med Teddan och jag är beredd att börja mitt nya rutinerade liv.
Jag känner  mej fridfull.
Visst jag tycker det är jätteskönt att gå en promenad direkt på morgonen (runt halv två), se att stegräknaren landar på 10 000 steg och sen gå och lägga mej på kvällen och konstatera att jag gått 11000 steg på hela dagen. Summa kardemumma: Jag har lyckats gå hela tusen steg resten av dagen! Vad gör jag då i mitt stillasittande? Jag har lärt mig ladda ner serier. Jag sitter vid datorn, laddar ner serier, tittar på dem, tittar lite på tv ifall datorn inte känner för att sammarbeta. Oh well. Jag gillar ju det här väldigt mycket, men något som jag gillar lite mer det är rutiner!

Imorgon är planen att jag ska gå upp klockan halv sju, bädda min säng på riktigt, alltså inte slänga över täcket utan plocka fram mitt royal-thai-överkast och kuddar och bädda ordentligt. Sen ska jag gå ut på en promenad, ungefär 70 minuter. Duscha, äta frukost, sminka & klä på mej och ta bussen kvart i nio. Möte på sjukhuset halv tio och kanske ett extra jobb. Sen ska jag gå ut därifrån och känna mej nöjd. Förhoppningsvis.

Helgen var väldigt lugn, i fredags fikade jag med challan och raggan, mykkket trevligt. Åkte sen hem till min faster och blev bjuden på middag och fick presenter. I lördags gick jag en sväng på stan med Sigge & rebbis, köpte paket till vår kusin och sen åkte jag och rebecca en tur till helsingör för att handla billig vodka. Väldigt snabb tur dock, hela 20 min spenderade vi i helsingör innan vi va tvugna att åka tillbaka igen. Morfar bjöd på "resturang" (och detta är en helt egen och ganska intressant historia, i korta drag: Morfar, mycket rik men frånskild och saknar därför helt köks-skills. Konsekvensen av detta blir att han äter sin lunch på en sjaskig resturang och sin kvällsmat på en lika trevlig pizzeria. Där sitter han i sina JL-pullovers och hänger med exakt sånna (fedeursäkta) äckelgubbar och tanter som du brukar se på pizzerior, du vet dom som brukar spela på harry boy och på enarmade banditer. Detta har de även lärt min morfar, som nu är med i gänget. Under hela måltiden satt hela gänget och smygstirrade på morfar som hade bjudit hela tjocka släkten och skrattade med när vi skämtade. Morfar känner självklart också personalen bra och ropade "Ameèd!!" när något behövde fixas. (dömma av "Ameèd"s utländska ursprung är jag ganska säker på att han egentligen uttalade sitt namn "Aschmed".... but whatever works...)) och sen spenderade jag kvällen med mej själv und das tv, igen.

Men som sagt, imorron är det nya tag! Vi får se hur det går... ska trots allt upp om sex timmar. Jaja! Heja på.

ska snart göra ett album på fejjan!

Ännu en helg har gått här i London. Den har vart mysig! igår gick vi upp i ottan för att åka till Notting hill och portobello road där Hugh Grant vandrar i filmen (Notting hill alltså , om någon mot förmodan inte förstod det). Solen STEKTE verkligen och det var underbart. Jag blir kär i en väska i början av marknaden som jag sedan tänker på hela promenaden. När vi efter flera timmar kommer till slutet av portobello tvingar jag alla att gå hela vägen upp igen för att köpa väskan, och tro inte att JUST exakt det lilla ståndet som sålde väskan har packat för dagen och åkt hem. ALLA andra stånd var öppna och hela marknaden badade fortfarande i sol. Det är nästan så man får lite ADHD på situationen.
Lite mysiga saker hände på vägen iallafall. När vi gick förbi en skivaffär började dom spela "aint no sunshine when she's gone" precis som i filmen, så vi nynnade med och njöt.  Sen träffade vi Kling och Klang från Pippi Långstump. Eller ja, dom var slående lika iaf. För övrigt är det det närmsta vi kommit en kändis hittills så lite stolta var vi..
På kvällen var jag nackered så jag gick hem till Elin och kollade på Superhjältarna som var asdålig. Sen kom hennes fulla farmo hem och snackade med oss vilket var roligt. Hon är bara snäll mot Elin när hon är full, så idag var hon sur igen haha. Men hon skulle ändå åka hem idag så det var ju tur.

Hmm .. I fredags var jag och Viktoria på en bar här i wandsworth. Vi hade lovat oss själva att inte gå till den baren av alla barer eftersom den hade det töntiga namnet "the holy drinker".. men sen hamnade vi där ändå av nån anledning och det var ju tur för det var skitkul! Vi satt och snackade med en skitrolig kille som  bjöd oss på cider och öl och grejer. okej, om man INTE bjuder tjejer på öl eller cider i England så är man typ noll gentleman tydligen. Passade ju oss fattiga bra. Han berättade att han var journalist och att han hade tyckt det var skitkul att skriva en liten spalt om hemmafruar och att vi kunde vara helt anonyma om vi ville(vilket vi isåfall LÄTT skulle vart för annars hade vi fått packa vårt pick och pack och dra hem om våra mammor sett det). Han kompis som var med honom såg ut som tjoffsan(!) Han var så lik en råtta att det började klia lite på min kropp. Han var väldigt stiligt klädd för att sitta på the holy drinker. Kavaj och skjorta och hela köret med slips och grejer. Jag synade honom uppifrån och ner men när jag kom till fötterna såg jag att det var där skon klämde (gud va kul sagt av mig utropstecken). Han hade FLIP FLOPS! fashion crime om man har det i slutet av september, och ännu mer fashion crime om man har det till kostym! jag frågade om han var från australien.. jag var full nog att säga det till honom också. Han såg lite sårad ut. Sedan berättade han (kompisen) att han hade lite kärleksproblem för han visste inte om tjejen han var där med gillade honom. Jag och Viktoria fick agera love coaches och peppa honom till att "jooo det är klart hon gör, we see the way shes looking at u" och sånt. Han såg genast jätteglad ut och stegade rakt fram till ragget och kysste henne på munnen!  HAHA cute. Kände mig som Eros en sekund.
Sen när baren stängde förvandlades vår vän dock till slem nr one!  han visste att vi var 19 år men vi  visste inte hans ålder. Och han bara "u girls wanna come to my place and dance for a while, and ive got tea"... vi bara "eeeeeh NJET" typ och skyllde på att vi inte gillade te och att vi skulle till Mc'donalds istället. Sen frågade vi hur gammal han var.. han bara "hehe 35". .. det var inte okej nånstans!

Hmm vad har jag gjort idag.. idag har vi vart på Tate Modern vilket var skittråkigt! men det var mysigt att vandra längst floden och se alla som dansade och sjöng och åkte skadeboard. Allt var bara så himla fint och solen stekte idag igen.  Shiiiit va tråkigt detta inlägget är såg jag nyss. Vart har min skämtsamma skrivsida tagit vägen. Här sitter jag och berättar om vädret! nåja, iallafall. Nu sitter jag här och ska snart nanna inför en lång arbetsvecka igen.. wandsworth är inte så jäkla ball  I must say.
Peace! typ



gårdagen räddad :)

Kvällen igår gjorde susen för min hemlängtan. Jag pratade med Challan vilket var jättekul! Jag fick världens längsta mail från Amanda som jag LOL-ade åt. Jamen sär-i-öst det finns inget bättre att säga än att jag just laughed out loud:P..
Sen slapp jag höra massa bråk eftersom F var på sjukhuset fortfarande. Nu tror ni säkert att hon är sån bitch och att jag typ ogillar henne skarpt men så är inte fallet. In fact så är hon jättesnäll och rolig och omtänksam och jag tycker mycket om henne. MEN hennes svaga sida är att hon skriker för minsta lilla. Om inte allt går som hon vill från första början skriker hon vilket gör att barnen lyder minsta vink. Det kan handla om att dom äter för sakta och att hon vill att dom ska käka snabbare.. jag blir riktigt matt på det ibland.
Iallafall så var jag, barnen och deras farbror Charlie hemma. Han är jätterolig! jag har fått värsta långa listan av F vad det är jag ska tänka på när hon är borta, och han hade ett "prov" med mig om jag kunde allt på listan. Skitkul för han hånade den rejält... han tycker som jag angående hennes pedantiska sida.. :P Han bjöd iaf på öl och var allmänt skön.

Åh jag blev så himla glad när Livvie kom nerspringande för trappan och slängde sig i min famn och bara "I forgot to say good night to you Lilly" och gav mig en smällpuss! Hon är lovely :) 

Nu sitter jag och snorar i mitt rum. Jag är ensam hemma förutom Alfie, hunden. Ska snart gå på promenad med honom, suck. Fast ja det är ju inte så jobbigt att gå runt i parken en timme. Bara jäääävligt tråkigt. Sen ska jag tvätta lite handdukar, intressant. Jaaa what more. Jag ska kolla på Sams första fotbollsmatch klockan 2. Det ska bli kul! Ska nog dra med Viktoria. Ikväll ska vi ta en lugn pubrunda i Clapham och sen hänga hos Elin som är barnvakt. Sen ska jag sova ut imorgon för första gången på 4 veckor. NICE!!!!


oktober är ju så sjukt mycket mer spännande!

hahah men gud va jag är sorglig.. sitter och lyssnar på "wake me up when september ends" och käkar choklad. Nu måste jag get over myself.

Det finns EN fördel med att bo i England..tillgång till youtube(hurra!). Skickade en låt till Challan över MSN från youtube men hon kunde inte lyssna på den för "this video is not available in your country" , alltså Sverige.. mobbat

Ska nog hämta Sam i skolan nu och ta med Alfie. Shit va spännande..

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VA uttråkad jag är !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  längtar hem.. där kan jag krama mamma när jag vill och aldrig någonsin bli utskälld eller bossad över.

England är INTE FAB!!!!!!!

mjö rastlös

Hejhej! jag är jätteförkyld och irriterad. Och det är Lilly som skriver förresten.
Jag är rastlös! HERRE GUD jag är redan trött på London, och det har gått 4 veckor. Okej mamma sa att jag antagligen skulle känna såhär efter exakt 4 veckor för det brukar man. Man har smält alla nya intryck liksom. Idag är F och förstorar sina bröst. Fick ett SMS om att det hade gått bra och blablabla. Det var ju jävligt tur tänkte jag... för jag hade inte stått ut med en sur och missnöjd F i huset. Då hade jag åkt hem, sär-i-öst. . .
Jag vill att det ska hända något!  nu sitter säkert Challan och blir irriterad på mig som klagar, men jag har också lite rätt att klaga för jag bor i värsta suburbia där det inte händer nååånting.
Okej detta har jag att se fram emot:
*Ska träna fotboll på måndag (antagligen.. ska bli spännande)
*Snart är det helg vilket betyder pubrunda med Malin. Alla andra är barnvakt på lördagkväll. Vi ska iaf upptäcka Clapham, som tydligen är mycket fetare än fattiga wandsworth (där jag bor:P)... tur att dom ligger på gångavstånd från varandra.
*Vi ska til Notting Hill på Lördag..
Vi kanske ska till speakers corner på söndag och lyssna på alla knäppisar som snackar om vad som helst. Om jag känner mig riktigt modig ska jag ställa mig där och säga något.

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck ...nu ska jag nog göra lite varmvatten med äcklig honung och äcklig citron i och gosa ner mig i soffan. Saknar gymmet. Haj

hockeyprat! vad händer?

det var som jag befarade. Sigge blev kickad från hockeylaget. han fick ta sit pick och pack, säga hejdå och sen åka hem. Inte ens en sista träning. herregud, jag hatar deras hockeytjaffs men nu tycker jag faktisk riktigt synd om honom. han va helt chockad, fattade ingenting. Hela förra året var han förstamålvakt och nu får han inte ens va med. men det är klart, de ska liksom snart upp i elitserien och varenda duktig målvakt från hela skåne vill ju spela i mif. synd bara att den ena målvaktens pappa är lagledare och den andra har skänkt 100-tusenatals kronor till laget, då kan man inte direkt peta ngn hur gärna man än vill. De erbjöd sig att hitta ett nytt lag till honom men det är klart att man inte vill "sänka sig". Å andra sidan, det är ca 5 spelare lvar av deras orginallag, då alla blivi utbytta...
Jag blev helt gråtfärdig när jag hörde det. Han har ändå vari målvakt i 8 år, och spelat hockey jag vet inte hur länge...Så hemskt, bara bli kickad från sin hobby och sigge va helt överdeppig.

Jaja. Jag kan inte fatta att jag har skrivit hela 7 rader om hockey, på ett vänligt sätt.
Jag kanske går och bjuder sigge på lite B&J sen. bara kanske.

Half baked is back!

Det var väldigt mysigt igår.
Anna fr kom förbi och gav mej en liten gåva, en prenumeration på Glamour plus premie (fakiskt läppglans från Clarins, inte dåligt!) OCH tre ben&jerrys!  Det var cookie dough, brownie och... Half baked! YEY! den har kommit till sverige.
Ooooh det är tanken som räknas. tanken att jag älskar choklad eller tanken att anna vill få mej att stay fat? oh well.





Fy vad det går drygt på vår norgefront. Kan birthisen bara ringa nån gång! it's been one week! för er som inte har hängt med: Mandys kusin promotade oss på ngt hotell och hon sa att vi skulle mejla dit och säga att vi kände henne. Vi gjorde det och väntade några år och samma dag som vi gav upp fick vi svar. Det stod bara "Hei, ge mej dit nummer så jag kan ringa. Hälsningar Birthe". Jag mejlade alla våra nummer (som även står på våra cv, uppenbarligen för ointressant för att hon skulle orka läsa dom) och tror och hoppas nu på att det är hon som ringer varje gång min mobil låter. Det var en vecka sen.. men som ika sa, det är väl b'äst at börja leta annat för då kommer hon antagligen ringa.

Snart ska jag följa med sigge på hockey för att sen bli dumpad på ngt köpcenter så jag kan välja presenter till mej själv.  Dock ska sigge ha samtal med sin tränare, och min pappa misstänker att han ska bli petad. De är redan tre målvakter men det får bara plats med två i deras elitlag. Detta betyder att det är ytterst riskabelt för mej att sitta i bilen då diverse utbrott kan ske. Jag befarar dock det värsta - att han kanske blir ledsen. på riktigt. jag menar, hockey är ju hans liv vad ska han nu göra? bara spela Cs och WoW? Nä fy. Hoppas dom behåller han.


pis!

sabahudin <3

Idag tänkte jag på Sabahudin och fnissade för mig själv... det var roligt

amanda: kolla din mail <3


Ett inlägg till min ära

just nu irriterar jag mej mest på att inte en enda själ har sagt grattis till mej på facebook. HAHA. Kanske borde tänka på smsen jag fått dock :) oh well.

grattis till mej, iallafall. !

till min middag ikväll har jag hittills lyckats skrapa ihop tre personer. hurra! men det va ju det jag ville, keep it small. Haha. Önskar att lilly och elin kunde komma iaf, och att linda inte skulle fixa sina naglar, och att liv inte va citat typ sjuk.

gud jag är lite nervös för min matlagning, jag är ju sån otrolig katastrof! jaja!



Okej ändå lite deppigt när folk inte kommer ihåg alternaivt skiter i det för att straffa mej, vilket jag misstänker. haha. jaja :)

lite helg

tjohej!
Nu ska jag skriva av mig lite om helgen. Började i Lördags då jag för en gångs skull hade tänkt sova ut, vilket sket sig när jag vaknade vid 7 av att min triceps var fucked up! Vet INTE vad som hänt men hur jag än försökte så kunde jag inte böja armen utan att det kändes som knivhugg i hela överarmen. Fick panik och ringde pappa som sa att det antagligen var träningsvärk efter i torsdags(körde body pump, asjobbigt) och att muskeln fått en chock. KUL. Jag kunde inte ens sätta på mascara så ont det gjorde. Jaja nog om hur synd det var om mig. Vi möttes upp vid Clapham south och tog tunnelbanan in till Oxford street. Där strosade vi omkring och hade panik över vad vi skulle ha på oss på kvällen. Jag har köpt en kjol från American Apparel som jag nu konstaterat ser ut som en julkjol och jag blingar som en knallröd julkula i den. Inte okej.. Vi kilade in på Bescha (hur stavas det?) och kollade. Och GISSA VAD! Mitt i mängden av shopoholics ser jag JOSSE!! så himla coolt. Visste ju att hon skulle till London och gå på bartenderskola men jag visste inte att hon var i London redan. Det var skitkul iallafall och hon tipsade om lite klubbar inför kvällen för hon hade vart ute varje dag i en vecka redan :P
När jag efter sådär 5 timmar inte hittat något fick jag lite panik och umpulsköpte en mörkblå kjol från American Apparel (likadan som min röda fast blå, smart).. Kändes lite dumt att ha två likadana kjolar från början, fast nu behöver jag inte oroa mig längre. Den blå kjolen är nämligen helt sönder efter utgången. Fick för mig att göra ett litet move på dansgolvet som resulterade i att hela sömmen gick upp så jag fick gå med slampig slits hela kvällen.  
Efter shoppingrundan gick vi till Scandinavian kitchen där Elin köpte havrefras och var lycklig som ett barn på julafton. De andra köpte miljoner knäckebröd... jag spanade länge på Oboyen men avstod.
Vi vandrade vidare till M&S där vi köpte vin och grejer inför kvällen varefter vi drog hem och gjorde oss iordning och lagade mat hos Ebba. Det var jättemysigt.. så mysigt att vi glömde bort tiden och vid 11.45 kom vi på att tunnelbanan stängde om 15 minuter.
Hmm ja gud nu kollade jag igenom inlägget och dte var ju inte så intressant men skit samma. Vi tog oss in till Leicester square (som uttalas Lester square har jag hört hundrafemtioelva gånger!) där kön till Zoo bar var milslång. Men Ebba, den vana storstadstjejen, gick fram till vakten och sa nåt och vips stod vi inne på Zoo bar. Gött Ebba! Sen var allt bara helt underbart ! det var så  HIMLA bra musik! dom spelade verkligen allt från kärleksballader till Mundian ton bache (oh yes amanda you heard me). Vi fick lite vänner som vi dansade med och Elin fick en..lite närmre vän. (en snygg sådan).
Ebba fick en kompis som också bor i Clapham som har lovat att bjuda oss på middag hemma hos sig nån dag.
Jaja det hände väl inte så mycket egentligen där inne på klubben. Vi åkte myndighetsbuss nr 1 hem och somnade i Ebbas säng. Fick en utskällning när jag kom hem idag för att jag inte hört av mig vart jag sov någonstans. Hoppsan.. ska gå ner och se om hon fortfarande är sur. Hon är ju väldigt överbeskyddande.
Idag var jag bakis, PLUS att min cp-arm gör skitont. Hela dagen var bara en enda lång tröttsam plåga om jag får säga det själv. Men  det var mysigt när Elin och Ebba köpte pizza till oss och åt i solskenet i parken. Sen låg vi och lyssnade på goo goo dolls hela eftermiddagen. Nu sitter jag här och typ dör av trötthet... måste tyvärr när och fejsa föräldrarna:P noo .. PUSS!


oh yes jojojo

Vi är ju seriöst sämst på att gå ut. Idag skulle vi på puben och klä upp oss for once. Vart hamnade vi om inte hemma hos Ebba med massa chips och choklad. Jättemysigt dock så absolut inget fel med det. Vi tänkte lyxa till det lite genom att spela kort istället för att kolla på film. Under kortlektjakten passade Ebba på att snoka igenom huset lite (hon är ensam hemma hela helgen) och var är inte mer spännande att kolla i än föräldrarnas sovrum?! BINGO - Vi hittade en get-e-stor genomskinlig dildo i en liten låda preciiis bredvid sängen. Vi var bara tvungna att snoka vidare i pappans lådor, och vad hittar vi inte där om inte MASSA öppnade glidmedelsförpackningar! Viktoria har för övrigt hittat massa kondomer i kökslådorna hemma hos sig och i Malins så lyhörda hus hörs ständiga misstänkta ljud. Själv kommer jag väl få höra en del om några veckor kan jag tro, då plastikoperationen är fullbordad. Nu är det bara Elin som går säker.

 Imorgon ska vi iallafall ut på riktigt! Först måste vi till American Apparel och köpa något att ha på oss. Eller till Top Shop..

För övrigt tuffar livet här på som vanligt.. jag känner mig som Askungen mest hela tiden där jag går och torkar köksön (hundra gånger av dagen minst) medan ungarna spelar TV-spel och familjens personliga "gorgeous but SO gay" frisör vandrar omkring och ser fab (fag- haha) ut!

Finn 23772 fel

Madrid ( störstaste staden i spannien ) blev bombad och mossad den 11 mars 2004.


Jag hade glömt hur kul det är att läsa Mogis blogg.

Scouting for girls

She's a strawberry milkshake
she's as sweet a peach
but she's ice cold
She never told me, she was leaving
She left on a friday
I went out for the day
She left for the year
She never told me she was leaving

So get yourself on an airplane cos it's been far long since you went away
Get yourself on an airplane cos it's been far longsince you went away

vardagsliv i London

Nu ska jag berätta om en vanlig vardag i London, bara för att Amadeus så snällt efterfrågade det i förra inlägget (som jag läste med stort intresse tack för det:)

Jag stiger upp halv 7 och gör mig iordning. Sen går jag ner halv 8 och käkar frukost. Det brukar vara ganska mycket liv på nedanvåningen runt halv 8 för alltid är det nån unge som tappat bort en sko eller så och ALLA måste leta. Jag käkar frukost medan jag och Olivia (6åringen) leker med den extremt håliga osten. Alltså det är inte ost typ, bara stora hål! Hon tycker det är jätteroligt och springer omkring i köket med osten som handväska. Jag har fått en liten utskällning om att man inte leker med mat men Franny är ändå så busy om mornarna att hon inte hinner kolla oss.
Sedan bäddar jag ungarnas sängar och tvingar dom borsta tänderna fast dom aldrig vill om inte jag borstar samtidigt. Olivia kletar tandkräm på mina armar och skrattar så saliven skvätter över golvet. Sedan tar jag Olivia till skolan. Då vandrar man en lååång bit medan hon sparkcyklar sig fram tusen meter före en så man får springa hela vägen för att inte tappa bort henne. Efter det kommer jag hem där slafshunden Alfie väntar på på att slafsa ner mig med saliv. Jag tar honom till parken där jag släpper honom lös så han kan springa runt i en timme medan jag blir haffad av alla andra hundägare som är jätteintresserade av om Alfie är en missbildad pudel eller nån annan ras. Han är en Water dog for cryn' out loud. Därefter vandrar jag hem och kollar om det finns nån tvätt eller nån disk eller så vilket det brukar finnas lite av. Men det tar typ 3 minuter och sen är jag ledig. Då brukar jag bege mig mot huvudgatan som heter Northcote Road. Där träffar jag dom andra som är lediga och fikar/gymmar/går omkring och kollar i alla små affärer. Vi har redan fått ett stamcafé som heter "Costa" och är helt rosa. Där är jättemysigt och dom har mumsiga muffins med vit choklad och hallon. När vi gymmat eller gjort vad vi ska går alla hem till sig. Då brukar jag hämta Olivia i skolan (livvie kallas hon så skriver det i fortsättningen) och hon är oftast tjurig efter en lång skoldag. Men på senaste har hon blivit gladare och numera när vi går genom parken så brukar vi leka att vi är i "Tipsytopsy land" som hon döpt det till. Då ska man gå baklänges och helst prata baklänges också. Så där brukar vi gå baklänges hela vägen och prata sluddrigt. Sen efter Tipsytopsy land brukar vi få visa pass för att komma in i flower land. Varje dag plockar vi en röd, en blå, en vit, en lila och en rosa blomma som vi tar hem. När vi kommer hem har hon läsläxa som jag lyssnar på varefter jag chillar tills klockan 5. Då lagar jag mat till kidsen, eftersom Sam kommer hem halv 6. Jag äter med ungarna eftersom jag är hungrig redan då (jag är alltid hungrig så skulle kunna käka med föräldrarna vid 9 också om det nu skulle vara så). Efter det kollar dom på TV och jag donar lite med disken och torkar av köksön. Inte jobbigt allt utan bara skönt att stå och plocka lite för sig själv. Sen tappar jag upp ett bad och hjälper barnen att bada. Det är mysigt för vi brukar leka med handdockor i badet. Sam är haj och ja,, detta har jag redan skrivit nåt inägg längre ner. När kidsen badat så tvingar jag dom borsta tänderna igen och sen läser jag en saga för Livvie vilket är myspys.. Och ja, sen är klockan 7 eller lite över 7. Då brukar jag chilla tills Viktoria ringer och säger att hon slutat också kommer hon hit eller så går jag till henne också chillar vi i soffan och typ kollar TV och bara småsnackar om hur kvällen varit. Mina kvällar brukar vara jättelugna för Sam och livvie är små änglar (oftast...).. Och jobbet i sig är jätteenkelt och inte jobbigt på något sätt alls. Det kan mer vara lite tråkigt att göra samma sak hela tiden. Men jag antar att det är värt det när helgen kommer. Nu har vi ju inte gjort nåt överball på helgerna hittills men imorgon ska vi på pub och på lördagkväll på klubb så det blir nog en fett skoj helg och det kommer man nog kunna leva på tills nästa helg. Gymmet vi tränar på ett stort och fint med massa maskiner.
What more.. ni kanske undrar varför vi bara hänger i vår lilla förort när hela london står framför våra fötter. Men det är så att man typ inte hinner in till City och  vara där en längre tid innan man börja igen på eftermiddagen. Lika bra att inte riskera att komma för sent och stanna här i Wandsworth/clapham istället. Jag fattar fortfarande inte var Wandsworth slutar och Clapham börjar men jag tror det är vid parken..
Hmm vad mer. Jag ska börja ta fler bilder så det blir lättare att få en bild av hur det ser ut (hmm glödlampan där!)
Och jag vet inte om ni sett hur fin jag är när jag cyklar till Elin om kvällarna (vilket har hänt en gång med tanke på att jag vägrat ta på mig detta twice! enjoy) PUSS mina babes<3


Posande i Elins hall i all min prakt :)

vardag

Nu ska lilly och elin få en väldigt vardaglig uppdatering, sånna är faktiskt också viktiga!!
Igår var en ganska fullproppad dag. Gick upp klockan tio! Mycket mycket väldans tidigt mina mått mätt. Fikade med Ann! Underbart trevligt! Varför träffar man vissa människor så sällan fast de bor i samma stad (jaja, ni vet vad jag menar). Har inte träffat raggan sen studenten... Maggi, stina & challan sen Haväng-trippen osv. så dåligt.
Anyway, efter det åkte jag till Malmö och mötte Mandi och Carro, och nån timme senare anslöt Anna sig. Vi shoppade lite. Jag handlade två tröjor, en kjol och en klänning. Meningen var väl att uppdatera vintergarderoben och jag var lite besviken på mej själv när jag kom hem och inte hade ngt speciellt vintrigt. Å andra sidan, vad hade jag vänat mej? Tre par nya byxor? Mina nyaste jeans är fortfarande mina två år gamla med fyra hål mellan benen, som nu också tappat knappen... så jag vet inte om jag ska dissa jeans för alltid för jag tänker minsann inte handla nya! Carro handlade iaf ett par nya igår, snyyyygga 1400-kronors Replay. Och det är ju aaaaaaaningen deprimerande att shoppa med henne. Hon har inte ens lyft en tomat sen hon slutade på fotboll för ca 2 år sen och har GÅTT NER I VIKT. Vem har den turen? Efter att fotbollsmusklerna försvunnit drar hon nu på sej strl 25. Vissa har tur är väl allt jag kan säga. Hur som helst, Mandi handlade stövlar och en tröj/skjortgrej och en klänning, Anna handlade en klänning, en kofta och lite mer...
 Vi kom hem en timme och skulle pusta ut sen skulle vi se på idol hos anna, dock va jag så trött så jag pallade inte.. Så det får nån av dom berätta om istället (dream on).

Idag va jag och anna tvugna att pallra oss upp tio igen för att gå till arbetsförmedlingen, där det skulle va en föreläsning om att jobba i norge. De hade gjort drygt nog gjort fel och vi fick vänta till halv tolv. hur som helst, söt norrman som pratade fullt försåligt och underströk att norrmän hade lätt förstå svenska.Även att vi var mycket omtyckt arbetskraft och har väldigt gott rykte i norge, det känns verkligen bra att höra.
Så nu väntar vi bara på Birthe ska ringa, är lite smånervös hela tiden och JÄTTEnervös varje gång telen ringer.


Så, nu skulle jag vilja att Lilly och elin berättar lite va dom gör i london? Inte bara "går upp, jobbar, fikar med viktoria, jobbar lite, går hem till nån, sitter vi datan". Lite mer detaljer vill jag ha! vad innebär egentligen jobba? Är det jobbigt? Kan man få se lite bilder? Hur går det med bebbarna elin? DETAAAILLLLLLS!
:)

Puss o adjö.



PS. Lilly, tog du med min bok till London? Och fick du tillbaka the notebook av linda? för annars ska jag ta den som gisslan....

hostlande

Jag sitter och kollar på hostel. Av nån anledning... London - drömmer mej tillbaka till Palmers Lodge... och till St Christofer där jag spenderade min hemskaste och kallaste natt ever! (något dramatiskt överdrivet). Prag... där jag såg att en natt på Apple som billigas kostade 94 kronor, och en natt på Junior som billigast kostar 230...(vi bodde på lyxhostel!)  Till Thailand, där en natt kostar 50 spänn, MITT i centrum, dessutom "no extra charge for special guest" .Det är redan uppbokat i januari och det gör mej deprimerad.



St Christofer's... UUUH... och challan!


nervös Lilly med Palmers underbara (nåja) sängar i bakgrunden


Anonym person på vårt "lyx"hostel i prag


Piitahs älskade VIP backpackers!



och phi phi.................




Nä, ifall man skulle ta och flytta in på ett hostel?

fotbooooll

Vi har hittat ett fotbollslag! SÅ NICE! det tar typ  20 minuter att cykla dit men det kan det ju vara värt. Dom är tydligen inte så bra.. dom söker "bra spelare". Undrar om jag platsar.. ska iaf gå dit och träna på måndag! SÅÅ KUL och SÅ TUR att jag tog med mina fotbollsskor till England. Dock inte mina benskydd. Ska nog införskaffa mig ett par sådana. Jag längtar till måndag så jag  nästan spricker :D !! hoppas dom har fina matchställ, typ mörkblå som Lunds SK!

Nu börjar jag jobba.. jobba och jobba. Jag är ensam hemma och huset är skinande rent och det finns ingen tvätt eller nååånting att göra. Jag kan lika bra sitta vid datorn. Ikväll skulle jag egentligen vart barnvakt hos några andra ungar på gatan bredvid men deras mamma bestämde sig för att stanna hemma (hon skulle egentligen hit på middag ihop med alla andra mammor i Olivias klass) så jag slipper babysitta och ska istället kolla film hos Viktoria.. eller så kilar jag till Café Nero och går på wandsworth/clapham-date. Fast jag är rätt trött. Det är jag iof alltid. Jag bestämmer mig varje kväll för att somna vid 10 senast för att hinna sova lite innan jag ska upp i ottan men sen hamnar jag ändå vid MSN och sen blir klockan 12. Jag ser ut som ett vandrande lik varje gång jag kommer ner till frukosten. Och jag har fått blå ringar runt ögonen. Inte okej... Igår fick jag en liten utskällning av Patrick för att jag har mina linser i för länge om dagarna. Han bara "your eyes will be damaged for life" med en dramatisk gest!.. det är ändå mysigt att dom behandlar mig som typ deras dotter haha.

Idag är jag glaaad:)

JAAA  idag frågade Livvie mig om jag vill vara hennes syster. She lööövs me.

Och äntligen äntligen har jag fått lite brittisk accent. Men bara när jag snackar med barnen (för det är bara då jag vågar koppla på den men den låter faktiskt rätt bra:D) .. när jag snackar med föräldrarna är det fortfarande lååångsam engelska som gäller så att jag inte säger fel vilket jag lätt gör när jag snackar fort. Dom tror nog jag är halvt efterbliven när det tar tio minuter för mig att svara på frågan "how are u" och jag ska säga "fine thanx, u? "

I helgen ska vi ut för första gången. Vet inte vart men det blir nog BALLISH! Det är jag,Viktoria,Elin, Ebba, Malin och kanske Linnea och Rickard.  Och på lördag ska jag spela fotboll med Sam och Livvie i parken. Dom frågade om jag ville och sen fick Livvie valpögonen så jag kunde inte säga nej. Oh well, det är min lediga dag men skit samma det är ju kul att spela fotboll också lär jag känna kidsen lite mer. Jag har just insett hur SMART Sam är. Han kan typ allt! han frågar mig alla möjliga saker som jag inte vet svaret på och sen säger han "well, I know the answer" också svarar han på sin egen fråga. Livvie är också smart. Och duktig på att läsa. Tänk att hon är sex år och läser nästan helt flytande (riktigt weird med tanke på att 7åringar i Sverige kan läsa sitt namn, typ..). För övrigt älskar hon rosa mer än allt annat! ALLT i hennes rum är rosa(jag ska fota det nån dag) och alla hennes saker är rosa. Hon älskar också älvor och igår sa hon att jag var en blå älva. Fniss. Jag trivs helt enkelt som fisken i vattnet!

Ingen slår Bridget


Dagen blev lite bättre efter att min pappa ringde och sa att det stod en Ben&Jerry i frysen till mej, som ursäkt för hans otrevliga kommentar efter att jag inte hade städat mitt rum. Mycket kärleksfull handling av honom och seriöst det smartaste draget för att få mej att sluta hata.

....och efter att  Bridget Jones förklarade att man kunde klara allt (till och med ifall man är småfet) kände jag att världen började ljusna en aning. När hon dessutom sa "...även ifall man har en rumpa bestående av två bowlingklot" kände jag att hon talade rakt till mej.

Jag ska minsann också klara det.


Bridget Jones är fucking fabulous!
Jag önskar hon fanns på riktigt och att hon var min vän.

Yay jag är inte aktivt hatad!

Jag trodde seriöst att 6åringen hade nåt emot mig (med tanke på alla bitchiga små kommentarer och pikar hon ger mig) men nu har jag insett att hon bara ville bygga upp en mur mot mig så att hon slapp bli ledsen när jag drog (eftersom alla au pairer hon ter sig till sticker efter tio månader vilket inte kan vara så roligt för ett litet barn). Jag kände mig supervuxen igår när jag satte mig ner med henne och förklarade att jag ska bo här ett långt tag och att jag kommer åka hem nån gång men att det inte betyder att vi inte kommer ses igen. Jag tror hon nappade för idag vaknade jag av att hon kom in i mitt rum och viskade "Lilly, me and Sam want you to have this" och räckte fram ett litet foto på Zlatan som han fått i ett flingpaket. SÅ gulligt, eftersom dom vet att Zlatan är min Idol. Sen kastade hon sig i min säng och brottades. Klockan var nu 7 och jag var aaastrött seriöst, men skit samma, jag är iaf inte aktivt hatad längre! Sen sprang hon ner och hämtade en bok som jag läste för henne och sen brottades vi lite till. Det var mysigt :)  Hon kastade sig så många gånger på min mage att jag blev kissnödig. När jag kom ut hade även Sam hittat upp till mitt rum och dom stod och fotade varande med Sams nya kamera. Ja fick vara med på några bilder, även om jag ser ut som jag kommer direkt från helvetet.
Det var faktiskt en mysig morgon :)
Nu ska jag göra mig klar för att åka till Chelsea och shoppa på berömda "King's road" som tydligen ska vara den bästa shoppinggatan i hela London. Sen ikväll är jag barnvakt (liksom igårkväll..) Blir ingen pubrunda denna helgen heller tydligen men skit samma vi har massa helger kvar på oss! 

sniffsniff

Sist när jag stod och sniffade ner i den enorma tvättmedelslådan som vi har i tvättstugan råkade jag samtidigt andas ut (tyvärr ett måste för att det ska va möjligt att andas in)  så att lite pulver flög upp i mitt öga. Det sved ganska mycket och vad jag lärt mej från Pojken som kallades Det så ska inte tvättmedel in i människokroppen. Med tanke på det borde jag kanske stå emot den frestande tanken att klippa sönder den lilla förpackingen med Fintvättmedel för ömåliga matrial för att kunna lukta på den. Men lukten börjar försvinna nu. Och det gör väl inget om man klippper sönder en förpacking.. jag har ju en hel kartong kvar?

freak.

hejhej

Det känns som att man inte får lov at umgås med folk nu på dagarna, man vet att alla jobbar/ går i skolan och att man borde göra detsamma. Kändes helt fel idag när jag och mandi strosade runt på stan, fikade och sen långsamt drog oss hemmåt med tankar om att sitta uppe halva natten och titta på tv och snacka. Det går ju inte när man pluggar . (Okej nu slog det mej att det är fredag idag, så just idag kanske andra också har denna lyxen. Shit har noll koll på varken dagar eller veckor eller månader...).


Jag har sug efter coca cola. Inte nyttigt att dricka det så mycket där nere...


Jag känner att jag inte har något vettigt att säga just nu.
Men Lilly och Elin kanske tycker det är intressant att höra om ett för tillfället meningslöst liv när de själva lever ett så otroligt fantastiskt innehållsrikt! Jag känner att jag är lite bitter just nu. Sus & Lisa i Brighton, Elin och Lilly i London.. Hanna i Oslo... TYDLIGEN.


Ikväll ska vi mysa hos Mandi. Jag tänkte Åh va kul attv träffa elin och lilly, det va länge sen. Det tog mej ganska lång tid också innan jag kom på att jag inte kommer träffa dem. alls. på typ tre månader.


Jag har laddat ner skype nu. Väldigt roligt tyckte jag de va, så pass roligt att jag ringde lilly när jag såg att hon va online utan att egentligen ha någonting att säga. Hon svarade "amanda?" och sen några irriterade "halllå" och jag fnissade lite nervöst och frågade om jag störde. "Nejdå, jag ser på lejonkungen" (Läs: JA FÖR FAN, JAG SER PÅ LEJONKUNGEN!! VEt du inte att det är min favoritfilm??!!" .
Jag visste att jag störde. men jag babblade på lite. Jag är arbetslös, vad kan man göra liksom?


Jag vill inte hångla

Då kan jag väl ansluta mej till hata-telenor-klubben. Fick tillbaka min mobil igår med lovorden "Den är bra nu, allt är utbytt". NOOOOOT sa hon anagligen bakom min rygg, allt är mycket sämre nu! Eller rättare sagt, skärmen funkar ine överhuvudtaget. jag var dum nog att skicka iväg tre sms från datorn och mobilen riktigt hånskrattade å mej när jag hörde hur svaren plingade till utan att jag kunde läsa dem.
Jag föreslog iallafall till delarna som finns kvar av oss att vi skulle se på idol tillsammans, men nu har jag fåt rapporterat att det inte går tyvärr. Hade vatt mysigt, när man har varit tillsammans med ngn konstant i två veckor och bott på varandra så saknar man det direkt sen.


Imorgon ska vi till stan och fixa studentleg, värmlands nation blir det. höhö.inte för att det säger mej NÅGONTING men det duger väl?

Pratade med en "gammal kompis" och när jag sa att vi hade va i Ayia napa sa hon "woow då måste det blivit hångelfest för alla singlar!!".
EHM.. Njaaaaää. Jag kan väl räkna mej som mest singel av alla oss resenärer eftersom jag vart det i hela mitt liv (med undantag för korta mellanstadie-"romanser")  och jag fick minsann hångla minst!!!! En enda lyckades jag skrapa ihop. PÅ TVÅ VECKOR! Sorgligt är vad det är! Man klädde upp sig varje kväll, sminkade sig, fixade håret, duschade ibland... och ändå så lyckas jag inte. Ända gången var på skumpartyt, andra dagen i ayia napa alltså blek, ALLT smink var borta efter 10 minuter och håret låg slickat intill huvudet och kläderna var dyngsura och hängde, ja kort och gott, de enda som skillde mitt utseende från en manlig spykist var örhängena (och möjligvis bristen på skäggväxt). Då snor jag en vikinghat från en sjuk snygg viking och innan jag visste ordet av det fick jag en BLÖT kyss. I mitt bakhuvud tänker jag att jag såg malin hooka en sjuk snygg viking innan, men som tur var va detta bara ett stort snyggt vikinggäng! Hur som helst, ni vet när man äter ngt som sen får mersmak och bara vill ha mer? Jag fick precis tvärtom efter at ha pussat på honom - mindresmak. Ett kort tag kallades han vikingen, men fick strax därefter byta namn till Sugproppen. Han bara sög och sög och sög! Det var som om jag hade hade en magnet långt ner i halsen, och den andra magnet satt på hans tunga... NOT CUTE.
Hursomhelst, jag märker hur jag försöker låtsas att det var mitt eget val att inte hooka nån mer under resan, att Sugproppen avskräckte mej från allt som har med tungor att göra, men så är nog ärligt talat inte fallet.
(Jag till en kille: "Är det bara ni två här eller?" han: "Asså jag har flickvän" JAHAAA!!!! SA JAG ATT JAG VILLE HÅNGLA ELLER?!?!)

hej hösten. goodbye 38 grader


Att mötas av vit pasta, vitt bröd och yoggi i små förpackningar när jag öppnade kylskåpet i morse var inte helt okej. DET ENDA JAG ÄTIT DE SENASTE  TVÅ VECKORNA. Jag blev sugen på nudlar (för det har jag ju knappast ätit nere på cypern...) och det slutade med att jag åt choklad (något jag definitivt verkligen inte ätit något av dessa två veckor!). Sen åt jag ett äpple.


Det är inte speciellt roligt att vara hemma. Efter många om och men kunde min pappa hämta oss på flygplatsen inatt, dock räckte det inte med att vi sa när vi landade, han ville att vi skulle ringa när vi väl hade landat, så att han DÅ kunde sätta sig i bilen och köra och hämta oss - så att han skulle slippa vänta. Den stackarn skulle ju till jobbet dan efter och det kan inte va lätt att förlora en hel timmes sömn...
Han frågade "Var va ni nånstans?". "Ayia Napa" fick jag upplysa honom om. "Jaha.... Fig tree bay eller?" , "Nej, Ayia Napa" . tystnad. "Vem var med?" Jag rabblade upp vem som var med, möjligtvis att han fattade att Anna och Mandi som satt i bilen hade varit med, men resten hade han ingen aning om vem det var.  Jag hade lika bra kunnat vara två veckor i sahara-öknen med ett gäng tyska fågelskådare för att titta på älgarna som klättrade i de grönskande träden och åt mat från konservburkar och han hade kunnat svara "Just det".
Visst att det är kul ibland att skriva sarkastiska inlägg om hur han är men det blir faktiskt tröttsamt tillslut.

Därför hoppas jag att vi får norgenapp snarast, mandis kusin har varit mycke hjälpsam och lagt in goda ord för oss på ett ställe, vi har nu mejlat dit och väntar på svar. Hanna och Mia har uppenbarligen redan åkt till oslo, jag som hade sjukt dåligt samvete för att jag velade vilket var ganska onödigt med tanke på att de åkte utan at säga ett ljud. "Jag trodde du hade läst i min blogg". Så det är alltså så vi ska hålla kontakten i framtiden?

Cypern är svindyrt, ärligt talat lade jag ut mindre pengar på vår thailandresa än denna. Flygresan var såklart aning dyrare, men vilket lyxliv man kunde leva där sen! För samma pengar som vi fick pasta och ketchup här fick vi en hel dags resturangmat där. Inte för att jag skulle jämföra massa resor nu, men idag kom jag och tänka på att jag inte va rädd för ngt på cypern. Allt kändes mer civiliserat; i bulgarien hade jag hela tiden i bakhuvudet att någon kunde lägga ngt i drinken, eller att jag skulle trampa på en spruta eller att varannan kille var våldtäksman. Och jag gick absolut inte hem själv. På cypern oroad inget sånt mej. Jag traskade en 15 minuters promenad själv mitt i natten, flera dagar,utan att va det minsta rädd.


Oj, jag vet inte vad det här blev för inlägg nu. Men Hej, vi är hemma nu.
Lämnar skandalerna till imorgon.


oh yes

Livet i London är inte glammigt so far. Jag hade räknat med att ha hunnit med iallafall EN pubrunda hittills. But no, zero, nil, none! Och jag kan ju fedeglömma helgen som kommer. Jag ska nämligen vara barnvakt på fredag och lördag. Vad är det för jävla stil?! Men ändå tur att det är mina ungar jag ska passa. En vän till Franny försöker nämligen få mig att passa hennes ungar då och då. Som tur är har Franny alltid lyckats boka in mig just dom dagarna.
Ajja, jag kan iallafall glädja mig åt tanken att jag ska köpa gymkort imorgon. Det ska bli jättekul! jag räknar med att vara överfit när jag kommer hem, vilket jag nog inte kommer vara med tanke på hur goda muffins det finns nere på Northcote road. Jag vill så himla gärna börja spela i ett fotbollslag här nere. Vart ska man vända sig då? ingen verkar kunna hjälpa mig. Charlie, Patricks bror, sa att om jag var duktig kan jag alltid börja spela i Chelsea. Jag frustrade till av skratt och förklarade att jag inte är SÅ duktig. Sen sa jag att jag ville spela i ett såttlag så att jag kunde bli the superstar. Han tyckte det lät som en god tanke.
Jag fasar au pairträffen på söndag. Jag vill inte gå, yuck! Men jag måste väl.. om de andra ska gå.

Att vara au pair är inte alltid så smickrande. Vi får stå ut med spydiga kommentarer ibland av ungarna. Elin har råkat ut för kommentaren "I don't like you". Nästa sekund leker hon med Elin och gullar som aldrig förr. Barn är lite schizofren.
Idag fick jag slängt i ansiktet "why don't you go and do something else" när jag försökte leka med min 6åring. Jag blev heartbroken och övervägde att bege mig mot Sverige snabbare än snabbt. Nu efter ikväll har jag dock ändrat åsikt. Jag är nämligen barnvakt,husvakt och hundvak. Alfie, hunden, började skälla och hålla på vilket han aldrig gör. Jag kutade ner med pepparsprayet i högsta hugg för jag var helt säker på att någon försökte ta sig in. Så spännande var det dock inte.. han hade bara sett en räv i trädgården. Iallafall så vaknade Livvie och blev orolig. Jag blev kvällens hjälte som läste hennes favvogodnattsaga och bäddade ner henne i sängen igen. Hon tycker att jag är " A princess" , wow det var en helt okej komplimang. Sen utan förvarning tryckte hon mig på bröstet och sa "EVERYONE has them but me".. jag orkade inte direkt ta det här med blommor och bin så jag nöjde mig med att säga "Sam and Dad doesnt have them".. hon nöjde sig inte riktigt med svaret utan sa "but they have hard nipples instead" varefter hon hittade på en sång om hårda bröstvårtor.. riktigt sjukt...

igår var vi på yoga. Det var nära att jag och Viktoria missade det!  bussen stannade nämligen inte utan körde bara rakt förbi oss! vi blev sjukt snopna... nästa buss som kom var tidig som tur var och vi lyckades komma inspringande i yogasalen preciiis när alla tagit mattor. Men vi fick iaf värma upp på vägen. Yoga var riktigt sjukt.. jag har bara gjort det en gång innan och det var på gympan (nybörjarkurs)!! detta var "Advanced Yoga" HEHE jag var sär-i-öst sämst i salen. Till och med ELin med sina långa ben var vig som en gasell... jag trodde att jag var lide grym och hade raka ben/armar och kroppsdelar hela tiden, tills jag kollade mig i spegeln och upptäckte att hela jag var en stor svank med böjda ben. Det var riktigt sjuka ställningar och jag har såå ont i min kropp. Ma trodde ju att man skulle vara mjuk i kroppen. Yoga är ju i princip stretchning rakt igenom..

Jag känner mig rastlös och trött. Suck.. ska ner och torktumla tväten nu. byebye baby. baby good bye


hemlängtan

Idag var första gången jag hade sån där hemlängtan att det knöt sig i magen..
Jag, Ebba, Viktoria och Elin har blivit ett litet Wandsworthgäng nu vilket är jättemysigt. Idag träffade vi även en tjej som heter Malin som också bor här i Wandsworth och som visade sig vara jättetrevlig. Det kändes bra, för nu är det alltid någon förutom en själv som är ledig och som man kan hänga med.
Vi var på Au Pairträff idag, vilket var en krystad tillställning. Så fort vi kom innanför dörren till puben tittade jag och Viktoria på varandra och tänkte "vi håller oss till vårt lilla gäng va?".. Vi slog oss ner med varandra och snackade. Jag och Malin broke the ice när jag slog ut hennes vattenglas över hennes jeans. Helt plötsligt freakade Marie (au pairledaren typ) ur och bara "nu ska alla blandas med alla, fruktsallad" (okej fruktsallad lade jag till själv)",så jag fick snällt hoppa bort till ett bord med andra tjejer.. dom var iof trevliga, och tyckte att skånska var jätteexotiskt eftersom dom kom från, hör och häpna, ÅMÅL (HAHA) och Linköping. Dom var trevliga, men ändå kändes det så jäävla jobbigt att sitta och behöva binda små vänskasband med massa svenskar som jag visste att jag typ inte kommer träffa ändå. Jag är nog bara en sån person.. jag gillar att ha mitt lilla sandbygäng och mitt baxiblegäng där hemma och tycker typ det är asjobbigt när nån utomstående ska vara med. Nu har vi bildat ett litet wandsworthcrew och jag tyckte det var skitdrygt när massa andra skulle försöka ta sig in,, fattar ni?  jag fick fett med hemlängtan då när jag satt där på puben.. kände bara att jag ville dra ett täcke över huvudet och när jag vaknade satt jag hemma i min soffa och käkade glass/choklad och kollade på film och skvallrade med tjejerna. Blev inte bättre av att jag kom hem här och kände mig liide oönskad när jag kom in i vardagsrummet för att hälsa. Äsh nu är allt lite jobbigt så jag ska sova. Godnatt


Haj hopp

Idag var jag, Viktoria, Elin och Ebba på shoppingtur i London. American Apparel i våra hjärtan!  Vi lyckades allihopa bli kära i samma saker så nu har vi likadan garderob fast i lite olika färgkombinationer. Sen nu ikväll skulle Ebba vara barnvakt så vi drog hem till henne och kollade film och käkade svenska köttbullar med pasta. Det var jättemysigt! 
Jag känner dock lite panik över att vi inte vart ute än på klubb, eller ens varit på pub (det blev inte av igår eftersom Viktorias familj kom hem jättesent och vi kunde inte lämna huset med ungarna). Men sen slog tanken mig att vi vart här i EN vecka bara.. så det var förlåtligt. Dock känns det som om vi vart här jättelänge, samtidigt som tiden har gått extremt fort.

Vi kollade på "Jersey girl" där jag blev kär i ett soundtrack. När jag kom hem nu för några minuter sen och satte på datorn slumpklickade jag på challans låtlista... tro inte att JUST den låten börjar spela. Riktigt sjukt! TACK Challan, din låtlista är bäst och den spelas flitigt må jag säga. Dock tror jag inte att Franny uppskattade texten i "London underground" när den råkades spela när hon kom in i rummet. Godnatt, imorgon ska vi på Yoga... hmm. Jag som är vig som en brunstig ko typ. Men jag kan ju alltid lägga mig i barnets position och sova om det skulle va så. Cheers!

queen of the castle


Jag har vart hemma själv i några timmar men har redan hunnit bryta massa regler. Mehe! Jag hade volymen JÄTTEHÖGT på radion (dom har högtalare i hela huset så om man sätter på radion hörs musiken från ALLA håll! så nice) medan jag åt fettig middag på finmattan i vardagsrummet framför vänner. Sen sket jag i att diska varefter jag råkade fetta ner köksön och orkade inte torka av. Sen satte jag på tvättmaskinen fastän den var halvfull. Okej det lät inte så farligt men i detta huset är alla dom på regelbrotten en big deal:P  (Jag hittade en STOR påse med MASSA små chipspåsar i som jag ska kalasa på i helgen. Dessutom har dom ben&jerryglass i ALLA smaker i frysen. Detta huset är perfekt, förutom EN sak. Det står en enorm korg FULL med crooks/clocks i alla hemska färger i köket. Urk!


Wow!

Idag gick jag ut med hunden och sen var jag ledig hela dagen fram till tre... då gick jag hem och satte en pizza i ugnen varefter jag skar upp den i små bitar och la i en låda. Halv 4 (alltså efter en halvtimme) åkte familjen till Frannys föräldrar där de ska stanna till söndag.  Nu ska jag alltså passa slottet själv(!) NICE!
Det finns skiiitmycket mat i frysen som jag ska kalasa på. Ikväll ska vi på pub och fira Lynette som fyller år (har aldrig träffat henne men det blir nog kul) Jag och Elin känner oss som piff och puff i räddningspatrullen! Eftersom vi känner varandra sedan innan är det vi som tar kontakt med alla nya au pairer som kommer. Nu har vi lyckats ringa in 4 till ikväll så vi blir 6 stycken. Sen är jag ju ensam så vi ska ha sleep over! mysigt!


god hjul (Shiit va dålig men fatta trött jag är)

Idag förlorade jag min cykeloskuld i England! Cyklade på min nya fräscha trimmade killcykel idag. Det var en ranglig historia! och en färgglad. Franny freakade när hon fick reda på att jag skulle cykla på en cykel som var liiite för stor. Hon vägrade släppa ut mig om jag inte tog på mig hjälm.. och inte nog med det, hjälmen hade en skärm. Sen tänkte Franny att det nog var mörkt när jag skulle cykla hem.. då fick jag snällt lov att ta på mig en reflexväst. Hon bokstavligt talat sprang efter mig med lysen till cykeln (men jag hade som tur var för bråttom för att stanna)... inte nog med att jag hade reflexvästen och hjälmen. Min cykel är neonrosa med små neongröna/blå/röda/lila smurfar och prickar på. Jag var en levande julskyltning på hjul. Jag som trodde livet i London var glamouröst!!

mobbad

Patrick och Charlie är bröder. Dom är lika som bär både till utseende och personlighet. Deras nya favvosyssla verkar vara att reta mig för 1: Jag spelar fotboll vilet är mesigt. Varför spelar jag inte Cricket eller Rugby undrar dom. 2: För att jag joggade ensam i parken en gång (man har tydligen alltid en vän med sig) 3: för att jag inte har några vänner här(vilket jag faktiskt visst har men dom vägrar tro på mig) 4: Jag gör konstiga klyftpotatisar som ser ut som äppleskivor.

Oh well..


Porn Actually

Förlåt Challan. Jag tänkte inte längre än näsan räckte ;)

Okay what to write about..
Jo jag kan berätta att jag var barnvakt igår. Det var en lugn tillställning, med tanke på att barnen sov. Elin kom över och kollade på vänner med mig. Sen satte vi på "Love Actually" och mös vid tanken på att vi kommer få uppleva julskyltningen i London. Sen kom Patrick hem, pappan. Jag fattar inte riktigt varför jag var tvungen att vara barnvakt när han dök upp från tennisen efter en halvtimme. Han lyckades klampa in mitt i scenen där "porrparet" spelade in en porrscen. Sjukt pinsamt. Jag bara "HEHE it's not what it looks like.. we are watching Love Actually, actually.. Han bara garvade och sa "as long as Francesca is not around you are free to watch porn whenever". .. Efter några minuter lyckades Patrick klampa  in i rummet igen, just för att beskåda en ÄNNU värre porrscen med porrparet..!  Jag dog lite så pinsamt det var. Men Patrick tyckte det var hur kul som helst och började HÄRMA porrparet mitt på mattan... Hang on, det kommer mer! Sen skulle jag försöka fixa subtitles och Patrick kom till min undsättning för jag fattade ingenting. Såklart lyckades han få fram subtitles och råka klicka sig fram till den värsta porrscenen med porrparet ever! Det blev helt tyst och jag kläckte ur mig "awkward" vilket bara blev värre eftersom ingen rörde en min..
Patrick är en rolig prick! Och en hjälpsam en. Han hjälper mig med allt. Cykel, nycklar hit och dit, fixa datorn etc.

Igår fixade jag och Viktoria nya simkort till mobilen. Så ja just det jag har nytt nummer nu! kolla er inbox på facebook om ni känner på er att jag har skickat det till er. Vi fick en ny vän i affären som heter Syed. Vi döpte om honom till  "Sid, the slutty sloth". Honom ska vi tydligen ringa om vi har problem med mobilen.

Idag "jobbade" jag 2 timmar.. hmm och en timme av dom vaktade jag Livvie och den andra timmen gick jag ut med hunden..Inte direkt jobbigt.  Viktora och Elin jobbar mycket mer än mig så jag vete fan vad jag ska göra när jag är ledig. Ajja,, det är rätt skönt att ha lite tid framför datorn och så. Jag längtar till helgen! Då ska vi äntligen till Londons hjärta igen och kila omkring. Jag ska banne mig ha med mig mer pengar denna gången! American Apparel ligger ju runt hörnet.

humpf!

jag vägrar skriva förän nån annan gör det. Liv - skriv om cypern. Linda - skriv om coffee break. Elin - skriv om London(fast inte för min skull :P) Carro - skriv om vad som helst... ni andra - ni är förlåtna där borta på cypern

update

Jag älskar London! Okej att jag bor en en liten förort, men ändå! Okej det har inte hänt något speciellt eller så, egentligen så lunkar dagarna på nästan likadant som om jag skulle varit hemma. Men det känns mycket bättre att ha tråkigt här än det skulle gjort att ha tråkigt hemma. Ikväll ska jag passa barnen, vilket betyder att dom kommer sova medan jag kan kolla på TV (om jag fattar hur jag får igång den:S)  Ska bjuda över Viktoria och Elin också.. Hoppas dom kan!
Jag och Elin skulle egentligen på Yoga ikväll men det får jag tyvärr skippa eftersom Franny ska på bokcirkel och Patrick ska spela tennis. Jag och Elin tänkte köpa sviiindyra gymkort på ett skitfint gym här, men sen kom Viktoria med den underbara nyheten att vi kan gå in på ett annat gym med hennes familjs familjekort, GRATIS!!! där finns tydligen tennisbana,simhall, karatelektioner. Ja, allt!! so excited.
På lördag ska jag, Elin och Viktoria träffa Linnea och Maria (har aldrig träffat dom förr men det ska bli kul) och sen på kvällen ska jag hänga i Elins hus. På söndag är första au pair träffen där vi ska träffa alla au pairer och sen ska vi på pub tydligen. Oh well. Jag längtar! Sen nästa helg ska vi ut för första gången! tur att viktoria är där så vi kan ha följe hem till vår gata. ..

Hmm ja det var lite updates

ih

förlåt jag är ingen expert på engelska (det har jag VERKLIGEN märkt här nere!!!!) men ändå måste jag få lov att störa mig på folk som fortfarande inte vet att det heter "I am" "you are" "he/she/it is"..


Sen måste jag bara säga- CHALLIAN- SNACKA om antiklimax på boken!! Jag blev JÄTTEbesviken på slutet. Precis som du sa att jag kanske skulle bli.. Jag saknar dig min vän! <3

Hmm..
Igår promenerade Jag, Elin och Viktoria på Northcote road. När jag och Viktoria sen gick hem till vår sida av parken såg vi två rävar. Dom var mycket större än vanliga rävar och lite småskabbiga. Dessutom var dom inte rädda alls och vi promenerade typ 2 meter från dom. Här finns extremt många rävar tydligen. Nu fattar jag varför man inte ska lämna små barn ute i trädgården.

hundvakt och brist på glamm

Okej nu visade det sig att Viktoria inte kunde gå ut och jogga eftersom hon var på en farm (?).. Vi ska jogga vid 7 istället, vilket är om 5,5 h. Nu har jag alltså massor med tid på mig att berätta lite allmänna saker som våra trogna 2 läsare kan "njuta av".
Jag gick ut med Alfie idag. Jag var livrädd för att släppa honom från kopplet eftersom det nog hade varit min undergång att komma hem utan honom. Men Franny hade lovat att han inte skulle springa bort så jag litade på henne och utrustade mig med massa treats för att kunna fjäska in mig (hos hunden alltså).. I parken släppte jag kopplet och hunden for iväg som ett skott. Där gick jag i ensamhet med jättefula gummistövlar och regnjacka även om det inte regnade. Jag vågade inte säga nej när Franny sa att det var bra att ha eftersom det var vått ute, hehe.. Tror ni hunden kom när jag skrek på den? NEJ... den bara lekte vidare och slickade på alla ungar så dom började tjuta. Till slut fick jag ta till hårdhandskarna och ta fram pinglan. Det är en liten pingla som han lyssnar till. Lyssnade han till den? NEJ!
Till slut blev jag desperat och skrek "TREATS ALFIE, CANDY" och till min förvåning kom jag rusande så jag nästan ramlade omkull. Jag ska ALLTID ha med mig massa godis när jag rastar Alf.. Intressant historia, niet, but anyway.

Livet i London är inte så glammigt som man kan tro. Iallafall inte ÄN. Här sitter liksom jag och skriver blogg in the middle of the day medan jag egentligen borde sitta på något pampigt café eller strosa runt på Top Shop. Vi bor inte jättenära centrum, så det är inte så att man drar dit på vardagar. Igår upptäckte vi något intressant och det är att vår del av London vaknar på kvällen. Hemma är ju min lilla by stendöd vid 7, men här verkar ALLA på huvudgatan (Northcote road? Nortcote road? inget av det kanske) när mörkret faller. Det är mysigt att strosa runt där faktiskt. Man upptäcker hela tiden nya affärer och grejer. Tydligen ligger det en jättebra shoppinggata i Chelsea vilket inte ligger så långt härifrån heller. Nice.
Suck nu bara skriver jag lite.. är rätt uttråkad. JUST det jag har ju en bok, ding(!) Jag ska nog gå och läsa nu.

Yellow rabbit with ten ears

- Whats your favourite colour?
- Yellow
- Whats your favourite animal?
- Rabbit
- Whats your favourite number?
- 10
Whats your favourite part of the animal?
- The ears
- OH Lilly, ive NEVER seen a yellow rabbit with ten ears...

Den körde Livvie på mig idag och kissade nästan på sig av skratt,
När Franny är around är hon jättelydig, men när jag passar henne själv.. oh boy! Hennes nya favvotrick är att smeta tandkräm på mina armar, dra i mina trosor och smeta såpa överrallt. Jag har fullt upp helt enkelt. Idag satte jag henne framför lite kritor och ett ritblock. det var najs.

Igår trodde jag att jag skulle få packa mitt pick och pack och dra hem. Jag såg livet passera revy och jag svor högt "OH SHIIIIT" mitt framför barnen. Jag råkade nämligen gå rakt in i skrivaren så den gick sönder. HEHE.. och jag har ju berättat om hur pedantisk franny är om allting. När hon kom hem fick jag kläcka ur mig nyheten..... vet ni vad som hände?
Hon ler och säger "oh well, it doesn't matter Lilly, dont worry".
Jag som hade gått och darrat i en halvtimme ..

Jag vet inte när jag kommer hem. Viktoria (en som bor på min gata) är helt inne på att stanna 10 månader. Själv har jag tänkt mig att komma hem till Jul och sen stanna hemma. Eller det vet jag ju inte NU men jag kan tänka mig att jag kommer vilja stanna hemma då.. jag kan liksom inte tänka "åh men om tio månader ska jag hem"... det är ju bara deprimerande. Man får tänka i små etapper eller vad man ska kalla det. Oh well, nu är ingen hemma så jag ska våga mig ner och göra lite makaroner med ostsås.. det enda jag kan laga i deras komplicerade kök med deras komplicerade matvaror:P cheers!

RSS 2.0