Rubrik.

Just nu sitter och jag väntar på att Amanda ska komma tillbaka till facebookchatten. När vi snackat klart ska jag gå till Tesco och köpa min favvoyoghurt som smakar vanilj. Senast jag hade med den till jobbet hade  Jess med sig samma yoggi som jag, bara att min förpackning var typ fyrdubbelt så stor. Killen i kassan slängde ur sig ' is this your brekky? you're gonna become fat!'. Crewet tittade med beundran när jag slukade min big pack yoggi varefter (haha Amanda minns du när du påpekade att jag alltid använde ordet 'varefter' när vi skrev Kirstensangels?) jag tittade längtansfullt på Jess's förpackning som stod halvfull på bordet. Hur kan engelsmän inte förstå att det är nyttigare att äta mkt yoggi till frulle och hålla sig mätt till lunch än att småäta chips och choklad hela dagen efter en tårtbit till frulle.. weirdoooz. 

Anyway. Jag ska jobba imorgon och Dean är first mate. First mate är en titel och betyder typ 'chef' fast på en båt. Dean är en 40årig man som påminner om Ross i Vänner (alldeles för mkt hårgele och virrig). Han är skitnice att jobba med för han är aldrig stressad. En som inte är skön att ha som first mate är Laura. Hon kallas för Fun Police eftersom man inte får ha roligt när hon jobbar. Laura är 23 år och vi misstänker att hon har en affär med kaptenen Russ (43ish) eftersom han är in charge of personalen. Laura har fått ett X antal klagomål från gäster på båten men jobbar fortfarande kvar. Efter ett jobbigt pass med Laura brukar jag, James, Alan, JamesNr2, Jess och Mike gå till Hooters (ni vet det där stället där servitriserna jobbar i hotpants och push up och ALL mat är friterad och äcklig) och prata om henne. Hooters söker personal och James tycker jag ska söka(vet inte hur seriös han är..förhoppningsvis inte alls). Mitt första argument för att inte söka är att jag inte vill ha ett yrke som förknippas med prostituerade och mitt andra argument är att hotpantsen är orangea.  (Ögonblicket efter att jag skrivit att hotpantsen är orangea kom jag att tänka på att jag ju råkar äga ett par orangea hotpants från Bulgarien..ojsan)

What else. Låt mig presentera er för Crewet. 
Donna - 29 år gammal och har jobbat sig upp från servitris till kapten på 10 år. Hon är ihop med..
Mark - 45ish årig DJ på båten som kallar sig Marko Solo. Varje kväll när möhipporna är igång spelar han utan undantag 'gonna get married'  och sedan Shakiras 'hips don't lie'.
Russ - Är alltid skitsur innan han druckit sitt morgonkaffe. Efter morgonkaffet är han lika sur.. Köper ibland choklad till oss på båten som han delar ut. Bevis på att han har ett hjärta. Vi misstänker att han hånglar med Laura i kaptenshytten så fort dom får chansen. 
Laura- fun police. Hemsk när man jobbar med henne, snäll så fort hon är ledig. 
James O - Kock på båten och världens gladaste person. Superengelsk med rött hår och tjock mage. Brukar vara lat och slänga muggar/bestick i floden istället för att diska under en segling. 
Anthony - 19 årig kille som vi misstänker är lagd åt andra hållet. Väldigt rolig att jobba med. Kallas Gold fingers efter att hans pianolärare var gäst på båten och väldigt glad i hatten pratade hon om hur golden fingers Anthony har. 
Alan - Kock på båten och drar perversa skämt efter perversa skämt. Har jättestora glasögon som gör att han ser ut som en supernörd. 
Becky - liten ful britt med helt för mkt attityd. Hon välte en stapel med glas på mig så jag skar mina händer varefter hon sa' woops' utan entisiasm. Hatad på båten och kommer snart bli 'faced out' vilket betyder att kaptenen inte kommer ge henne några shift även om hon signar upp för dom (HAHA).. 
Jess & Mike - ett perfekt litet par. Mike är snygg, rolig och snäll. Jess (som jag ogillade i början om ni minns) är den snyggaste britten jag sett i stan. Kanske hon är glad just för att hon är den snyggaste britten i stan. Jag hade vart glad iaf.
Felicity - på fritiden gillar felicity att hoppa fallskärm och klättra i berg. Hon tränar inför att bli Officer inom The Navy och den stora drömmen är att få åka till Afghanistan. Jag joggade med Feliz förra veckan, big mistake.. 
Kyle - en hårdrockskille som hasar omkring i sina boots och rock innan han går in på toa för att byta om. Det är alltid småstjärnorna-känsla på honom när han kommer ut från toan i sin fina uniform. Kyle är en snällis.
Ryan, Tom, Emma och Steph - har inget spec att skriva om dom.. snälla allihopa och nice att jobba med men inte så mkt mer.. Ryan är snubben som på sin inflyttningsfest stal öltunnor och sprit från båten och hade ett fat med droger på köksbänken 'please feel free to drink/smoke as much as u like' sa han när gästerna anlände.
Jag har försökt skriva det här inlägget i flera timmar nu men har blivit distraherad av massa olika grejer. 
Ooh , bara så ni vet kommer jag hem 10 september och är leksugen <3  jag saknar er som faaahahaaan och det är bara så pissigt att se alla små kompisgäng på stan och sånt och veta att ni är tusen mil bort. Hoppas ni inte glömt mig! PUSS<3
lilly

RSS 2.0