confessions of a fjortiz

ibland om kvällarna när jag inte hittar något bättre att läsa så brukar jag kika i mina gamla dagböcker. Jag skäms lika mycket varje gång. Nu råkar jag veta att vi har tre läsare ungefär så det gör inte så mkt om jag erkänner lite utdrag från min dagbok här, bara för att get it out of my system. Plus att jag vet att Challan läser den (du är online på facebookchatten!) och hon har antagligen lite tråkigt på jobbet.
Kan inte komma fram till om jag var nörd eller 2 cool 4 school under gymnasiet (ja... gymnasiet..)
Ni får avgöra. ENJOY

"Idag har jag vart ihop med X i fyra månader. Jag träffade honom idag och det var det mysigaste jag gjort på år och dar. Satt och skrattade ihop och löste fysikproblem"

"Jisses jag måste börja hålla mig borta från X. Han är typ helt på det. Han skrev "Pussar!" i ett SMS häromdagen. Jisses"

"Jag älskar spyken. Mitt hjärta bankar för Spyken och dess elever,gångar, 10raster, gångar, D-dagar, sköna stämning, Aula..ja till och med dess byggare"

"Helt okej dag. Vi fick tillbaka samhällsproven och jag var inte det minsta beredd på att jag skulle få G. Wiiiie!!!"

"Jag och X snackade idag. Skulle blitt en perfekt situation om inte stelapan hade kommit och stelat sig. Han var så stel att X stack!. DAMP..Steeeeeeeeel...fick STELKRAMP!!"

"När jag lyssnar på Liquido - Narcotic så blir jag sugen på Kokain"

"Vet inte varför men det känns som det går dåligt i skolan just nu. Idag hade datakunskapslärarna ett diciplinsnack med mig. För att dämpa ångesten pluggade jag lite historia"

"Jag ska börja med dagens person. Idag är det Mahatma Gandhi"

"Var fick han sitt självförtroende ifrån? Självförtroende klär inte honom. JA, DET ska jag heta på MSN!"

"Jag minns för några veckor sen då jag inbillade mig att jag hade känslor för X. Det var absolut i brist på annat"

"Idag ringde X och skulle be om ursäkt. Jag fick chansen att berätta hur jag känner mig. Jag sa att jag försökt skjuta jättehårda bollar på honom på gympan men missade hela tiden. Jag sa också att han springer fult. Hoppas han blev ledsen"

"Han är så romantisk. Imorgon ska vi ses innan gympan och dricka Pucko"

Om det var nåt att läsa så göder jag gärna bloggen med lite fler utdrag. Ciao


Mip:)

Jag är hemma! smakar på orden.. hemma.. hemma.. HEMMA! :)
Åh jag är hemma och det är en fröjd. Är dock sjuk(som om inte alla våra 3 läsare redan vet det..). Jag har blivit total facebooknörd och sitter online mer eller mindre tjugofyra/sju.. när jag inte catchar upp på såporna eller äter mammas nybakade bröd dvs. Förstår inte att inte alla är lika into facebook som jag är och blir irriterad över dåliga updates och bristande intresse i inboxkonversationer.
Har lite uppdrag imorgon. Hur mycket jag än hostar ska jag till stan. Sådetså. Jag ska skriva in mig på nation så jag äntligen äntligen kan festa som en lundastudent! om något går snett med detta dör jag inombords. Jag ska även boka tatuering med challan och hälsa på Linda på hennes café. Sen ska jag hem och hosta lite till och tycka synd om mig.
Idag fick jag frågan "när kommer du tillbaka till fotbollen?".. hehe, jadu. Jag hade inte tänkt börja igen, men 3 träningar i veckan då det är vattengympa på tisdagar och brottning på torsdagar lät lockande. Dock lät inte grusträning på lördagar lika lockande. Nej jag tror fotboll får vila i frid för mig ett tag. Bangar verkligen inte korplag men HBK är liite för satsigt för mig.

Har iallafall lyckats vara lite social trots flunsan.  var hos carro och chillade en liten stund i söndags och idag kom Amanda och räddade mig i min ensamhet. Med sig hade hon vaniljglass. Jag stod för chokladsåsen och bananerna. Kollade på wild child och sen blev klockan mycket och Amanda trampade hem i sina nya snygga vinterskor.


Åh suck nej alltså seriöst jag återkommer när det har hänt nåt. ÅÅH jag vill också på nation imorgon .. faan


well...

Hahahaha okej det ringde nog just världens sämsta telefonförsäljare till mej.
Det lät ungefär såhär.

Telefonförsäljare :"Vill du prova på tre par trosor i en månad för 29,50?"
Jag: "Måste jag betala för portot själv sen när jag skickar tillbaka dom eller?"

jag tackade nej, tänk så har nån annan provat dem innan mej.

Gårdagen

Jag brukar ju intege några dagsrapporter men nu kände jag att det va dags att återberätta lite av vad som hände igår. Det va torsdag. Vi gick ut. Det var fett. it was nice!
Vi kom på den fantastiska idèn att ta bussen en halvtimme senare, ngt vi aldrig gjort för ut. Vi kommer fram och märker att bussen inte går och antagligen därför tanken aldrig slagit oss innan. logiskt. och vi måste alltså ta bussen en hel timme senare. :O. Vi är mkt oroade. Vi vandrar runt lite i snön. Fantastisk idè nr 2 är när jag kommer på att vi ska sätta oss på sandbypizzeria och ta en öl........... Vi står utanför och bankar lite, bländar ägarna med våra charmiga (fylle)leenden (nej), slänger iväg några slängkyssar (nej) och tillslut kommer en liten pojkspoling ut som vi flörtar hejvilt med (nej) och han går med på att försöka få oss insläppta. Vi blir inte insläppta, chefen är hård. tuff kille. pojkspolingen förstår nog att vi är fulla men förstår nog ändå inte. det är ju torsdag (kaka? på en torsdag?).
Bussen kommer och vi blir påsläppta relativt snabbt och liv tackar busschauffören för detta och han ber så hemskt mkt om ursäkt för att vi fick vänta ute i kylan i tre sekunder. Han bestämmer för att släppa på oss alla gratis och vi önskar lite partymusik och sätter oss längst bak. Det kommer på vanligt folk. Vanligt torsdagsfolk. Chaffisen skruvar upp volymen. Volymen skruvas upp väldigt högt. Torsdagsfolket skruvar på sig. Vi skruvar oss mot chaffisen och skruvar våra armar för att visa att vi uppskattar uppskruvandet. När vi går av vinkar vi och anna springer fram och tackar så mkt, gör tummen upp och önskar han en trevlig kväll och vi kom fram till att vi made his night och att definitift made början på våran. Sen vil liv ha choklad (japp japp) och vi går in på salehan. Jag hittar en tia i affären och frågar va dom små chokladelefanterna kostar.Ägarna vet inte att de brukar vara dyra så han säger 3 kr och jag köper 3 elefanter för (förmodligen) deras pengar. Och alla va nöjda och glada för att ha tjänat lite pengar.

På Lunds träffade anna en kille som va HOT AS ICE och jag träffade (tror jag) ett båstadshook. Fast inte säker. saken var att den satt och viskade om mej i sisådär 45 minuter och när jag gick fram för att identifiera personen så "visste han inte alls vem jag var". well. de kanske satt och viskade om mej för att jag va så fantastiskt snygg. eller för att min eyeliner va väldigt jämn. VEM VET?
Liv visade sin tatuering för människor (det är FETSNYGG).Jag försökte få folk att bekräfta att austarlien är en trist plats, framför allt gold coast och surfers paradise. gick SÅDÄR....
Jag blev fast med en kille. och med fast menar jag att hans kompis kom och presenterade honom, gav han sedan en klapp på axeln och sprang iväg. Med fast menar jag att jag gav mååånga ,och så pass långa somd et gick, nödsingnaler till mina vänner utan att de förstod. Med fast menar jag att jag satt där den sista värdefulla halvtimmen och lyssnade på hans babbel och hans not so interesting civil ingenjör-snack. Med fast menar jag att jag skickade 2 sms till liv där det i det första stod "Hjälp" och i det andra "Hjälp", två sms till anna där det i det första stod "Hjälp. Där vi va i början" och i det andra "Snälla hjälp", skickade även ett till mandy men det kom aldrig fram men en vild gissning är att det stod Hjälp.
I sådana lägen är det bra att vara lite känslokall och bara kunna lämna en tråkig (jag va full men han va ful) kille när maninte pallar. oh well.
Träffade även locken en snabbis. Han hade klippt av anledningen till smeknamnet locken. Han frågade om vi ville på efterfest. Vi tackade artigt nej. Livs mamma hämtade oss hem. It was nice.

det var nog inte allt men nu måste jag nyktra till och äta mina elefanter.

lucka....25?

Nu har det gått en hel engelsk julkallender sen jag kom till London. Nu är det bara en vecka kvar. Sen börjar mitt svenneliv med nationer, körkortsplugg, hängande på arbetsförnedringen och träning. Det ska bli lite spännande fakiskt. 
 
imorgon är det fredag  och då ska vi ha chillkväll för att ladda inför lördag. Sista lördagen i London och den SKA bli underbar. Linn fyller 21 och hon har bestämt gossip girltema så imorgon sätter jag mig på 49an till Kings road och shoppar för några gossip girlkläder äger jag icke!

RSS 2.0