OFHKLAKS
Oj ursäkta för mitt föregående inlägg, jag blev ju helt enorm!!!!  Känns inte jättebra eftersom det är ca 10 pers som läser denna bloggen som jag inte vet vem det är....
Hoppas det inte är ngn från min gamla klass. Dom är så dömande. Jag är så dömande.

Vad pratar jag om?
Nu ska jag skicka en bild på mej själv till min farmor. Tycker hon förtjänar en bild på sitt söta barnbarn.

Mormor

Jag trodde det skulle bli asjobbigt att ha frannys mamma boende här. Jag tänkte att hon skulle va sån posh och skulle bevaka varje steg jag tog. Tvärtom! hon är jätterolig. Igår när jag var barnvakt satt vi och kollade på naturprogam och drack varm choklad medan vi pratade om killar. Sen gick vi in på facebook ihop och jag visade mina vänner och min familj och pojkvän. Hon tyckte att min familj var FAB! Mormorn, som heter Angela, hade köpt med sig muffins till oss med fin dekoration på. Fairy cakes heter dom tydligen och smakar apa. Men fina är dom, och dyra (tycker hon iaf) . Jag fattar inte hur hon kan klaga på att en muffins är dyr när den kostar 1,5 pund (själv betalar jag 1,75 varje dag på costa för en) när hon just gjort en tandoperation för 7000 pund (typ 70 000 kr och MER) bara för att hon ville ha finare leénde. Jag förstår vart Franny fått sin bröstoperationsidé ifrån.
Igår var Franny överstressad och fick några av sina vanliga utbrott. Så fort hon försvunnit ut genom dörren bad mormor Angela om ursäkt för hennes beteende och sa "between you and me, she needs anger management".. HAHA  jag fick verkligen kämpa för att inte skratta. Hon berättade att hon alltid vart sån och att hon inte kan kontrollera sin ilska. Sen sa hon att morfarn hade samma temperamen. Skönt att veta att det är gener och inte typ..ADHD.
Grönsaksmannen kom igår med nya grönsaker. Igår var det en ny grönsaksman eftersom den förra ägaren har sålt firman. Franny var lite leden över det eftersom grönsaksmannen är så snygg och att det är värt att stiga upp på torsdagsmornarna bara för att få öppna dörren för honom och säga hej. MEN inte behöver hon frukta, lilla Franny, för igår när jag öppnade dörren möttes jag av en S-N-Y-G-G grönsaksman, t o m ännu snyggare än den förra. Mormorn stod bredvid mig och vi log fånigt när han bar in grönsakerna. Så fort han stängt dörren pustade mormorn ut och bara "gorgeous!"  och jag var inte sen med att hålla med.

Om nån timme kommer mamma och pappa hit. Det är nervöst.. dom ska träffa Franny och mormorn! ändå tur att mormorn är här för annars hade det vart bara Franny och det hade blivit lite tre mot en liksom. Jag hörde inte av mamma och pappa på hela dagen igår och på kvällen var jag sjukt orolig att något hade hänt eftersom dom inte hört av sig. Ringde tuuusen gånger till pappas mobil och fick inte tag på honom. Sen vaknade jag mitt i natten och ringde hem till Jonas för att se om han visste nåt.. lite dumt för han blev ju också orolig.  Franny fick fnatt i morse när jag berättade det och googlade genast upp hotellets nummer och ringde och frågade om en Mr and Mrs Niklewski har checkat in, och det hade dom.. fjewh!  Sen fick jag en godispåse för att dom tycker jag har vart duktig:)

Challan och Amanda kommer hit!! :O LONDONREUNION!!  minus älskade stinkis.. mjö.. ååh om du läser detta så ha det så underbart på festen ikväll och dansa lite för mig med!!  Dom ska rädda mig härifrån och ta mig hem!

nu ska jag laga lunch! puss


Fint och Bajs

Hej.
Jag har gjort någonting dumt. Väldigt dumt. Ytligt dumt, liksom. Något som göra att jag kanske inte kan använda mina nyshoppade assocearer. Bajs.
Hur som helst, vill iallafall visa dom för dom är så fina och kostade så mkt, och är endast för att jag ska få känna mej lite fin på jobbet. Detta är inte mitt försök att göra om itwasnice till en modeblogg så jag har ingen speciell modebloggsmin... Men ja.




MASSA rosetter! :D (ska ju inte överdosera så här IRL you know,,,,,,)





Bajs ni ska se mitt hår :'(

helveteeee

Hej!
Denna dage suger balleapa. Så börjar de flesta av mina inlägg eftersom de flesta dagarna här i England är såna. Nu säger jag så bara för att jag är ledsen för tillfället men annars brukar det vara rätt hyggligt att bo här. Jag längtar dock hem och jag längtar efter mamma och pappa, som inte kommer idag pga sterling. KUL! Dom hade skickat ett snabbmeddelande på MSN när jag loggade in. Stod ungefär såhär "Hej. Sterling har kraschat. Blir därför försenade. Kanske kommer i natt, tar ju tid att köra bil"... WHAT liksom? typ "hoppsan vårt plan går inte så vi blir lite sena" precis som om man missat en buss eller nåt...  jaja jag tänkte inte låta dom dö på franska motorvägen pga mig så jag skrev att dom inte fick köra men när dom ringde för att fråga om jag var säker så började jag storböla och saknade dom så dom satte sig genast i bilen jag begav sig mot London. Dom ska ringa när dom är framme, stabilt.
Franny var sur på mig när jag kom hem från gymet märkte jag men när jag berättade att mamma och pappa inte kom idag så mjuknade hon. Sen berättade hon att jag glömt städa upp i badrummet med glad röst (vilket hon nog sagt med sur röst om jag inte kommit med min lilla nyhet:P) och att hon hade fått göra det. Huset skulle vara skinande rent idag eftersom hennes mamma kom på besök och ska stanna en vecka. Suck , nu får inte jag ha övervåningen för mig själv på en hel vecka! jag träffade precis mamman.. hon sa att jag var bra på att skaka hand. Hon sa det inte till mig utan riktade sig mot Franny när hon sa det, precis som att "ja det var en bra tös du valt, hon ha ett fast handslag".
Jag har blivit inbjuden att kolla på sex and the city med franny och hennes mamma ikväll. MEHE astmalaugh att jag råkade säga ja och blir nu tvingad att sitta där och lida med dom i typ TRE timmar..!!!!!! 

Det är skitkallt på mitt rum! jag sover med tjockt duntäcke och tjck filt men fryser ändå. Igårkväll när jag skulle sova hade någon, hör och häpna, SNOTT min filt!  jag letade överrallt och hittade inte den. Jag fick sova i tjocktröja och raggisar och mjukisbyxor. Nu har Franny satt på värmen i mitt rum sa hon, fast jag märker inte direkt skillnad.


Åh gode gud låt det inte hända nåt dåligt med mamma  och pappa på vägen hit och hem!! jag är så orolig!
Ush jag vill hem det är inte kul att vara här och ha hemlängtan. Jag vill inte åka hit efter jul igen .. men känner mig tvungen på nåt sätt. Jag får åka tillbaka och vara här till typ första mars eller något bara.  Det blir lite mindre än två månader.  Hur ska jag stå ut!

KUL för er att läsa om hur jag längtar hem hela tiden. Det är ju meningen att man ska göra saker man tycker är KUL efter gymnasiet och inte gå och sätta sig i situationer man bara vill ur. JAJA jag vet att jag klagar mkt och inte är tacksam för hur bra jag egentligen har det här.. hade ju kunnat hamna i en störd familj liksom. 6 veckor sen ska jag hem.. det är en evighet!

Jag känner att jag borde skriva på gnällkategorin men jag vet inte hur man ändrar mjö



SNART IGEN! :D







fuck religion

Vad är det här!
I lördags gick Elin för att träffa de små japanerna som erbjudit henne en plats i deras kristna modell-lag eller vad man ska säga. Jag följde med som moraliskt stöd. Om sanningen ska fram följde jag med för att jag var jäkla nyfiken på vad det var för nåt men Elin tror att det var av snällhet så hon har tackat mig hundra gånger redan. But now you know:P
Elin hade fått berättat för sig att hon skulle lära sig gå i 45 min och sen skulle en tjej föreläsa om kristendomen i 15 min. Dom där 15 minuterna av tortyr kunde man ju stå ut med om man fick gratis catwalkundervisning liksom så Lenis hängde på. Japanerna mötte oss på Kings cross (JA där harry potter tar Hogwartsexpressen ifrån!) och följde oss in i en studio som dom förklarade var väldigt känd. Där fick vi sätta oss ner med två tjejer som hade vart modeller för den här organisationen i nåt år. Japan 1 som heter Dana visade oss en film från en av derasmodevisningar. Den var sjukt B och när Elin frågade vem som satt i publiken sa dom lite svävande "mostly family and friends".... que pasa liksom!
Elin förklarade att hon var kristen men inte alls aktiv eller så, men dom bara viftade bort det och sa "oh thats okay".. nu i efterhand kom jag på att dom säkert tänkte "det gör inget för när vi är klara med dig kommer du dyrka gud".
Sen började lektionen. Jag iaktog Elin där hon stod mot en vägg och sträckte på sig... och sträckte på sig.. och sträckte på sig lite till...  under tiden struttade de andra två tjejerna runt och gick lite som dom ville. Sen blev det action! Elin började GÅ!!  hon gick i slooooow motion ungefär två gånger fram och tillbaka genom rummet och sen skrek Japan 2 "nu är det slut" och då hade det gått kanske 20 min(när det skulle t 45).. alla satte sig runt mig och Elin och föreläsaren satte sig mitt emot oss och sen började hjärntvättningen. Hon babblade om Gud, själar och the spirit och yttre skönhet och inre skönhet. Sen frågade hon om vi trodde på änglar. När vi inte gav nåt direkt svar utan mest skruvade på oss sa hon MYCKET bestämt "det finns faktiskt änglar".. Ja sen skulle alla knäppa sina händer och hon bad en bön och jag höll mig för skratt och sen sa vi Amen och gick och Elin bestämde sig för att aldrig mer gå dit igen och jag höll med. Sekt javisst!

Jag spelade match idag med mitt kristna fotbollslag. Alltså vad är det här! kristna lag, kristna modellsaker och kristna överrallt!  they're all over the place. Jaja vi förlorade och jag såg ut som en lervälling efteråt och var trött i benen och det var inte mycket mer med det.

Igår var vi på Zoo bar. Vi gick mest in där för att det var närmst. Ebba var akut kissnödig nämligen. Men de var en lyckad kväll!  dom har så extremt bra musik där och sjukt blandat! verkligen radiomusik... ibland kom det till och med tryckare.
Jag kom bort från skaran och hamnade i famnen på en äcklig grek som sa "I'm yours tonight baby". Jag avböjde förslaget och smet fortare än fort därifrån. Ja vad ska man berätta. Vi skaffade lite vänner från Norge som vi dansade med och en av dom var Espen som håller i gästlistan på vissa klubbar så nästa utgång är säkrad, och gratis! 
Jag räddade en kille från en efterhängsen tjej också och kände mig som räddaren i nöden. Han högg tag i mig och bara "SAVE ME PLEASE" och tittade skrämt över axeln där tjejen kom trampande efter honom. Just då kom Time of your life och vi började dansa nån slags buggliknande dans och tjejen iaktog oss surt. Efter att ha snackat lite engelska kom hans kompis och sa nåt till honom. Jag råkade veta att kompisen var svensk och fattade då att jag pratat engelska med en svensk hela tiden, fast det avslöjade jag inte för honom utan fortsatte prata engelska för det var mycket roligare.
Hmm.. ja sen åkte vi hem med hederliga 88an och jag sov hos Elin.

Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så ska nog nanna lite!!  ett kryss till i almenackan och snart kommer mamma och pappa!


Bittert

Vem visste att man skulle ställa om klockan? Well, I didnt! Är inte det en sån grej som man brukar börja prata om några dagar innan och säga ngt farmorigt som "Då var det snart dags ställa om klockan igen" (och de deprimerade lägger till "Vi går mot mörkare tider") Oh well. Jag sov några få timmar då jag prioriterade kompishäng före värdefulla sovtimmar och när jag klockan kvart över sex stod och väntade på bussen, helt ensam, började jag ana oråd. Det va helt öde och det brukar ändå va mkt folk där, så jag antog att bussen kört för tidigt, och jag smed onda planer om hur jag skulle skälla ut skånetrafiken. Det regnade och stormade och jag vägrade cykla. Fick gå hem, ringa en jävla taxi, gå tillbaka till busshållplatsen och hoppas på att jag hade pengar på mitt bankkort. "Kom inte bussen?" sa taxichaffisen, "Stackars, stackars, stackars dej" han lät nästan ironisk.
Småpratade.
 "Var jobbar du?"
 "i kö...kirurgen. på kirurgen!"
"aha..." låter imponerad.
Halvvägs mellan sandby och lund vet han att jag inte kan hoppa av i ingemansland och han bestämmer sig för att come clean.
"Jag vet varför bussen inte kom. Du har glömt ställa om klockan. Hihi"
"hihi. HEE-HEE!!!!" (aaaaaargggggggghh)
"Det är nog många som gjort som du idag! hihih" Berättar en lång historia om när han sjävl hade gjort det. Då jobbade han också på sjukhuset"
"Näääämen jaha! det va därför! så tokigt det kan bliiiiiiiiiiiiii fnisss"
"Sätt du dej och ta en lugn fika nu. Det blir skönt. 179."
"Här. Tack" så mycket jag uppskattar verkligen att du lät mej betala 179 när du sa 149 och jag egentligen kunde betalat 12,90 på bussen!  Där gick dom pengarna man "tjänat in" på att ha ett busskort.

Att förlora en timmes sömn är väl okej men att betala 179 kr för att komma en timme för tidigt är inte okej!!!


Dålig start på dagen.
Men fortsatte bra sen. Personalen älskade min äppelkaka, jag som hade sprungit iväg innan de börjat äta för att jag skämdes så. Alltid när jag bakar ska jag hitta på själv och svänga ut receptet när jag inte har nån aning om vad jag gör. Det blir alltid katastrof. Men nu var det tydligen bra! Den mest kräsna patienten hade sagt "Hon har talang."
HA! Hon har talang, det ni. Haha, kommer jag leva länge på.

Idag bakade jag iallafall brownies till personalen och gjorde en glasstårta till patienterna! fniss. Sen gick jag och tränade det lamaste passet på gerda någonsin.Det va gympa extra stång men sjukt opeppigt va det. Och 2000 steg bara! Ursäkta, har blivit lite smått obsessed med min stegräknare, men jag menar på jobbet idag gick jag 9000 steg, och på ett träningspass 2000? Come oon. JAJA.


Igår hade jag mitt första GI-break down. Okej att jaghar ätit en banan hit eller dit när jag inte fått, men i det stora hela har det gått väldigt bra och jag har inte ätit någon pasta, ris, bröd eller potatis över huvudtaget. Tre veckor har det gått nu och våges is not my friend. Jag tänker börja om imorgon, planera noga! Det är sjukt störigt när man jobbar helg, då ma äter frukost klockan fem på morgonen och sen inte får äta förrän man slutat klockan tre, allt blir helt rubbat.
Hur som helst, igår åt och två mackor, grova iförsig men med ost och sylt på!!! (sen när tycker jag om sylt på mackan? och osten?!) Sen åt jag fyra pannkakor när jag kom hem. Eller jag åt inte,  fullkomligt tryckte i mej är mer rätt beskrivning. Jag drack massa juice och avlsutade kvällen med två mackor till. Och ja, nu är jag minst sagt lite "orolig i magen"
...................
På jobbet åt jag lite kakor.

Dettta va inte bra! Imorgon är det nya tag. Oh yes.



YEEEEEEEEEY! Blondinbella är tillbaka! Got some reading to do now!!!!!!!!

skvallerbytta bingbong

gud va jag tjatar om mina ungar .. men ja här kommer lite saker dom sagt.. igen

Sam älskar att reta sin lillasyster. I början trodde jag han var ett barn sänt från ovan för han var verkligen ALLTID rar och polite. Nu vet jag att han är barnet som gud glömde för han retas jämt och ständigt och alltid blir han utskälld av Franny. Hans senaste ret är en sång han hittat på som han sjunger medan han gör pruttljud med armen och springer omkring naken. Den går såhär "Livvie is a lesbian, livvie is a lesbian" med en melodi som påminner om skvallerbytta bingbong.
Livvie är inte sen att hämnas genom att dra Sam i you know what så han skriker. Hon brukar fråga honom "what's that nutty thing under your willy" .. 

Ungarna gillar ett program som heter X-factor som är typ Idol/popstars. Igår kom Sam springande till mig och såg lurig ut "Lilly, I know u wanna be in the tv show SEX-factor with Tommy and Livvie wants to be in the show with Edward" och sen skrattade han åt sitt roliga skämt. Då sa jag att han ville vara i sex-factor med Holly (en söt tjej i hans förra klass) och då blev han minsann röd om kinderna. 

Nu är det helg!! eller ja jag slutar om några timmar. Slutar och slutar jag har väl inte ens börjat. Ungarna har lov så jag glider omkring och ritar med dom, leker kurragömma och kollar på filmer. GANSKA chill. Men nu i helgen ska dom till Frannys föräldrar så jag har hela huset för mig själv, lovin it. Då ska jag laga ordentlig mat och äta framför TV-n och sno chips från deras chipsgömma. Najz

Elin och Ebba är i stan nu.. lylloooo.. Själv ska jag på utflykt till en park här i närheten och gå ut med hunden och leka. DET REGNAR for cryin out loud. Men jag får väl offra mig.

OCH GRATTIS BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JAG ÄLSKAR DIG! <3 kollade på crossroads häromdagen, coolt!

Britney i mitt hjärta

Idag är det ine vilken dag som helst... Det är Britneys 10-års jubileum! 10 år sedan den underbara singeln Baby one more time kom ut!
Jag älskar Britney!!!




Jag är uppenbarligen inte ensam trots att det är strikt tabu att gilla henne:
  • Hon är den 8:e bäst säljande kvinnliga artisten i USA någonsin
  • Hennes debutalbum ...Baby One More Time sålde platina 14 gånger om
  • Hennes andra skiva, Oops!...I Did It Again (2000) slog rekord som den bäst säljande skivan någonsin av en soloartist sin första vecka
  • Med sitt tredje album, Britney (2001) blev hon den enda kvinnliga artist i historien att debutera sina första tre skivor på nr 1
  • Hennes första parfym för Elizabeth Arden, Curious, som lanserades 2004 sålde, för 100 miljoner US-dollar på fem veckor (något Lilly hjälpt till otroligt mycket med, reds.anm.)
  • På sina sju turnéer har Britney tjänat över 550 miljoner US-dollar - mer än någon annan soloartist
  • Hon står med i Guinness Rekordbok som den mest sökta personen på nätet
  • Varje dag väntar mer än 100 paparazzis på henne, och hon stod för mer än 20% av deras intäkter år 2007
  • Hon toppade Forbes' lista över världens mäktigaste kändisar år 2002
  • Är tillsammans med Melissa Gilbert den yngsta personen som fått en Walk of Fame-stjärna

  • GO BRITNEY!


    Förutom Britneyhyllning idag så fick jag äääntligen tillbaka min mobil och två biobiljetter dessutom som ett litet förlåt från sony ericson/telenor eftersom det dröjde! :) trevligt. och tips: handla inte dricka när du fikar (kaffe såklart undantag) då priset helt plötsligt blir middag-på-gran-liknande.




    Livvie gästbloggar igen

    D  ear                 LILLY              I              love                       you                       love                         Livvie



    Det är då man känner sig uppskattad för att man slavar i deras hem  =)

    Jag fick SMS idag av Tommy och Livvie ville läsa upp det för mig innan jag läste det... Livvie läste upp SMSet på (faktiskt) ganska felfri svenska "vill att du ska va här i duschen med mig nu, mjöö"..   det var fett skämmit i några sekunder innan jag kom på att jag var den enda som fattade svenska.


    iiiivvaaaa

    De är fint väder och jag skulle ut på en nice little pw men så är min ipod (ja, forna ipodhataren har bytt inriktning och hatar nu aktivt folk som inte blir svettiga när de tränar, mer om det sen) DÖD! Så irriterande ååååååh. igår hade den halvfullt batteri, och idag dött! detta måste väl betyda att den varit på i smyg eller hur? ni som vet, den dör väl inte bara så?

    Hm, senare idag är det det suuperroliga funkpasset you know :D haha. Sån nörd jag är.
    Nu har jag lyckats gå på gympastång en gång också och gympa extrastång en gång, det va roligast. Eller så kan det bero på att jag hade proppat i mej massa godis igår innan stångpasset och varje övning med huvudet aningen böjt neråt var en kamp att inte spy! Challan sa dock efteråt "Vad det här ALLT?!", som den styrkegympasnobb hon är....
    anyway, svetten bara RANN och till de som lyckas undvika detta har jag bara en sak att säga.....

    I CURSE THE DAY YOU WERE BORN! och jag jobbar på matchande hand gestures till det. (något jag inte tcykte charlotte rikigt lyckades med)


    Så igår såg jag, stina och challan äääntligen Wall-e! Den var mysig,men jag föredrar nog filmer där de pratar lite mer... Vi såg ju den engelska varianten men den svenska hade nog inte låtit mycket mer annorlunda. Vi diskuterade lite och kom fram ill att det nog skulle låta "Eeevaaaaa!" istället för "Iiiiiivaaa!" och "Walllee!!" Istället för "Walllliiiiyyii!".

    Nu har min ipod laddat 20 min! Nu får det räcka!

    sämsta kvällen!!

    älskar att elin skrev i bloggen:)!

    Hej, lillis här..
    Ja nu kommer jag låta dramatisk men vill bara prata av mig lite om gårdagen för är lite emotinal för tillfället och känner mig inte så bra..  
    Vi shoppade i 10 timmar igår.. det var skitjobbigt för vi tog NOLL paus. Jag lyckades köpa en skitfin klänning som kostade typ 800 spänn och som jag absolut inte har råd med egentligen PLUS att jag inte fick använda den för vi gick ju aldrig ut på kvällen. Dessutom var det impulsköp och visst att klänningen är skitfin men på mig ser den bara bajs ut.  Att vi inte kom ut berodde dock inte på någon annan än mig själv. Vi kom till clapham south vid 9, och klockan 10 skulle vi vara hos Ebbas kompis Mickaela på förfest. För mig tar det 30 min att gå hem från clapham south.. jag skulle alltså på en timme ta mig hem, duscha, sminka mig, klä på mig , äta och ta mig tillbaka. Jag började springa hemåt ensam i mörkret. Jag sprang och sprang och var så trött att jag inte orkade lyfta fötterna så jag snubblade på varannan gatsten. Jag lyckades dessutom, framför restaurangerna på bellevue road, SNUBBLA SÅ JAG RAMLAR. Hörde massa "how are u, u okay?" efter mig men hade inte tid att svara så jag kutade vidare och kom till den förbannade korsningen där bilarna kör som idioter. Ja nu hände det läskiga. Jag sprang ut i gatan utan att se mig för och nästa sekund har jag strålkastarljus på mig och hörde ett högt tjut av en biltuta och livet bara passerade revy framför mina ögon. Jag trodde jag skulle dö. Det var fantamig det värsta jag vart mer om någonsin. Bara insé att man ska dö och inte kunna göra något åt det. Eller, jag gjorde ju något åt det för jag fortsatte springa för brinnande livet och bilen missade mig med en meter. Föraren blev också livrädd och vevade ner rutan och skrek idiot efter mig men jag hörde knappt för jag var redan på väg hem och jag har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. När jag kom hem skulle jag hålla masken inför francesca och patrick men när dom frågade hur det var med mig så bara gick det inte. Jag började storböla.. jag grät och grät och grät och berättade och dom tröstade. Patrick blev så upprörd att han halvt förbjöd mig att gå ut igen. Han sa att om jag tyckte det var jobbigt att berätta för mina kompisar att jag inte skulle med ut så kunde jag alltid skylla på dom och säga att "my horrible family wont let me go out tonight".. det slutade iaf med att Francesca lagade mat till mig och gav mig vin och jag fick titta på film med dom i mjukiskläder. Elin var en riktig ängel och kom och höll mig sällskap istället för att gå ut med de andra tjejerna. Det blev faktiskt en jättemysig kväll.. och sen sov elin över hos mig och det är alltid lika mysigt att ligga och prata i mörkret och sen somna och vakna av att elin pratar i sömnen.

    Övrig statusuppdatering är: Jag längtar hem så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är S K I T att längta hem .. det suger och det är jävligt och jag hatar det. Jag längtar efter min familj och mitt hem. Och jag önskar att jag kunde vart hemma och kramat Challan  för hon är underbar !

    Hola!

    Känner att jag inte vatt så aktiv på bloggen på senaste (eller nånsin, vem försöker jag lura!). Men nu ska jag banne mig bättra mig. Elin här förresten..
       Har hört ryktas om att Amanda och co ska ta sig hit, längtar:) Vet dock inte vem co är. Jag har förresten bokat hemresa till jul nu! Tyvärr kan jag ju då inte stanna hemma så länge som jag velat,och måste va här på nyårsafton för att antagligen babysitta. Inte så skoj men vad gör man.. Jag är i alla fall hemma 18 till 29 december så lite julfirande hinns med. Julen måste lätt vara den bästa tiden på året! Jag längtar hem till er och till familjen! Här smyger man fortfarande lite på tå i huset och ordet familjemiddag existerar inte. Och kallt är det, brr jag går av på mitten. Funderar påatt vara duktig och sticka både vantar och mössa för att hålla värmen. Mina händer börjar anta en inte så vacker lila-aktig ton. 

    Helgen som nu så sakta håller på att rinna ut har varit så mysig så:) I fredags chillade vi i parken typ hela dan och på kvällen var det tapas-restaurang som gällde. Oohlala det var allt annat än äckligt:) Yummie yummie in my tummie. Och igår shoppade vi i inte mindre än 10 timmar, känner att vi börjar bli ganska härdade på den fronten. För min del resulterade det i ett par nya ballerinaskor, en klänning, örhängen och en pyjamas som har i uppgift att hindra mig från att frysa ihjäl om nätterna. Vi var inne i vad som måste vara världens skummaste och roligaste affär. Abercombie and fitch eller något liknande heter den. När vi kom dit var det första vi möttes av en musklig kille i bar överkropp vars jobb var att se snygg ut och ställa upp på foto. Hela affären var nedsprutad av deras egna parfym, vi hittade dit enbart med hjälp av Ebbas luktsinne. Massor med smårum med fina men dyra kläder och dansare/minglare fannas där också. I alla fall, det var speciellt..
       En annan rolig sak är att jag blev uppraggad av två små koreanska tjejer att vara med i en kristen modevisning. Inget kommersiellet eller nåt, men jag får en gratis catwalk-lektion. Haha kan ju alltid va kul att se vad det är för nåt, jag bangar inte.

    På kvällen igår skulle vi egentligen ut men det blev megastressigt plus att Linnea hade en nära döden-upplevelse (som hon får återberätta själv) så jag chillade hos henne och sov över där istället. Ganska skönt måste jag säga, inte minst för att fötterna var aningen trötta efter en lång dag på stan.
       Idag grabbade vi en panini på Costa på väg till tågstationen. Hampton Courts var destinationen, en riktig söndagsutflykt! Där gled vi runt på Henrik den åttondes slott och gick vilse i labyrinten. Lite luft var nog precis vad jag behövde. Satsade med gympadojor och allt!

    Nej nu ska jag gå och nanna. Sleep tight and don't let the bed bugs bite:)

    Utkast: Hej mina ...

    Hej mina vänner. Klockan är 22.22, vem tänker på mej den här kvällen då? HA-HA. Jag köpte ett par träningsbyxor idag. Ganksa svårvalt! När strl 42 och 36 sitter ungefär lika tajt, det är svårt med dom där tightsgrejorna.... då får man köpa strl 36 för att boosta sitt ego!
    Inte mycket mer har hänt. Jag har träningsverk lite överallt, har trots allt tränat hela veckan + pws varje dag, ganska tufft. Idga har jag ätit glass, provade en ny eftersom anna och pappa satt och mobbade ben&jerrys. Ottos, eller va den heter. Ganska god. Kanske ska ge en recension? Nä, vad töntigt.
    är sugen på att gå ut imorron. hoppas mitt nationsleg ligger i brevlådan imorron! tveksamt.. oh well. nu ska jag se lite greek och sen gå ut på en liten kvällspromenad... men först äta upp de sista av glassen! :)









    en röd tandtråd

    Får jag påpeka att jag nästan kan förstå desperate houswife-franny och att hon är så stressad fast hon inte gör någonting. Inte helt okej, jag vet, men idag har jag nog haft en dag som hennes ungefär... hha eller jag vet inte. Jag gick upp vid nio, strååångt att ställa klockan när man är ledig (speciellt när det gäller mej! men det är mina nya järntabletter som gör underverk!!!!), gick på en powerwalk. VET NI hur JOBBIGT det är innan frukost, blä. Kom hem, skulle duscha, göra komplicerad GIfrukost och mixern gick isönder och det sprutade bär i hela köket och jag blev stressad att jag inte skulle hinna tandtråda mina tänder... hur som helst (hursomhelst? vet aldrig...) slängde i mej maten och sörjan jag lyckades fånga upp från mixerns utbrott. Klädde på mig, överförde pengar till mej själv (börjar bli alledeles för mycket en vana :S) slängde mej på cykeln till bussen. Fick tandtråda mina tänder på bussen. Gick en sväng på stan med Anna och Liv, skrev fiiiinally in mej på nation! woho! Vi fikade. Sen va klockan helt plötsligt mk igen och jag fick kasta mej i ut i regnet till tandläkaren (därav tandtrådandet). Hon sa det vanliga, att jag måste börja använda tandtråd.(Jag är hos tandläkaren så ofta att jag bara hinner börja använda tandtråden dan innan sen ska jag minsann dit igen.) Sen ljög hon som vanligt och sa att mina tänder är jeeettefina. Jag tycker fortfarande att dom är jättefula, spelar ingen roll att jag har nya tandläkare varje år (tror jag, eller så är jag väldigt dålig på att känna igen henne efter 14 år) som säger att mina tänder är så fina. jaja. Gick till gerda. Gick på funk. SÅ KUL. OH maaaj gadd! Värsta lilla danskillen som dissade aerobicstegen och gjorde coolaste koregrafin! Svetten droooopppade och vi dansade 54 minuter med 1 minuts stretching. Jag blev jätteäcklig efteråt och blev lite sårad när Challan, sofie och ullis såg att det var jag... Så som jag såg ut. tog bussen till rebecca och duschade och åt där och lyssnade när min morfar babblade och sedana tillbaka till stan för att fika med ann. kom hem nu klockan tio och är fortfarande stressadddd... fast jag e ledig och allt. ? oh well. Imorron ska jag nog walka in till stan och köpa nya träningsbyxor då jag tycker 4 hål i mina nuvarande är 4 hål för mycket. dock kommer jag sakna min stegräknarficka som finns i de jag har nu. på tal om det så står den på 22146 steg just nu vilket jag tyckte var lite eftersom jag sprungit runt hela dan men å andra sidan rätt mycket.

    nu ska jag göra ngt nerstressande.



    snabbis här me, fast från lilly

    Mina grannar har sett mig butt naked i 7 veckor. Jag har inte fattat att jag har gardiner i badrummet och dragit slutsatsen att det beror på att grannarna ändå inte kan kolla in så varför då köpa gardiner. Först idag fattade jag att de stora tygbitarna som hänger och slänger som gardiner i mitt badrumsfönster inte är där som prydnad utan har en funktion. Jag kände mig lite som girl next door (ja challan hon är porrskådis and i'm not) när hon klädde av sig medan grannkillen satt och kollade från sitt fönster. Oh well.

    Idag hade jag ett jättemsysigt samtal med Sam när han skulle lägga sig. Det var helt andra visor från hur det var igår. Igår när jag tvingade honom att gå och lägga sig fick jag höra att jag var en liferuiner och att jag minsann var en tråkig jävel och att han visst får stanna uppe längre (oh no det får han inte han hade redan vart uppe en halvtimme längre än han får). Att sitta barnvakt igår var PAIN in the ass.. Idag däremot försökte jag vara världens bästa barnvakt och lät honom spela dataspel i 15 minuter när han egentligen är bannlyst från datarummet efter 7. Sen gick han lydigt till sitt rum och läste lite. Sen när jag sa godnatt började han pour his heart out om sin hemska mattelärare (som jag ska ge onda blickar imorgon om jag ser honom) och hur han fick ett minus på lektionen även om det var Max fel.  Lilla Sam.. han går i skolan från 8 till 5.. ÅTTA TILL FEM!  det är förjävligt. Sen ville han prata om vädret. Han berättade att det regnat hela sommarn, varefter 9åriga Sam säger "I hate the global warming, don't u lilly?" .. han är SÅ smart, annat än sin lillsyrra.. när jag vid middagsbordet frågade om jag fick hennes potatismos sa 6åriga Livvie "Don't think so niggah"..
    Ajja, dom har sina moments. Ibland vet man inte vart man har dom, men jag vet iallafall att Livvie inte tycker jag är så sjåpig för VARJE morgon vaknar jag av ett försiktigt "Lilly, u awake?" och när hon fattat att jag hört så kastar hon sig i min säng och börjar berätta alla möjliga saker som jag inte orkar höra halv 7 på morgonen.

    Imorgon ska vi äntligen in till centrum igen. Om 2 veckor kommer mamma och pappa och om 8 veckor ska jag hem och sova i min egen säng !! :D

    snabbis

    Jag har varit busy på jobbet eller busy med att vila, det är därför jag har varit lite off.  Idag bakade jag och Carro bröd och kladdkaka med chokladbitar i :D Sen kom anna och åt. (nu lyssnar jag på miley cyrus på NRJ...?) det va got. vi kollade på desperate. Sen gick jag till vårdis och stack mej i armen igen, tänk för nårra veckor sen hade jag aldrig gjort det. haha, och nu är det vardagsmat. hur som helst, mitt hb-värde hade stigit myycket ! till 106! mycket bra :) Haha känns ganska rolig att ha en fot inne i vården, jag hade fått en tid den 4 novemeber men då blev läkarna på min avdelning upprörda och de ringde och vårdis fick skämmas och kalla mej idag. mohah.
    igår hade jag min sista gå-brevid-dag, konstigt med tanke på att jag har jobbat själv flera dagar emellan... Liksom, "och så brukar vi diska knivarna för hand så de ej tappar stinget" har jag nu fått predikat  av 5 olika personer. enough.

    nu ska jag och anna snart på funk. har kommit igång lie med gerda.. tror jag. känns bra. kulkul. imorron ska jag till tandis. kul det med.

    asså oj. detta va bara lite babblande information. du undrade ju vad vi gjorde...
    anna lämnade cv igår till en sur tjej på ur & penn. liv va i malmö och sökte jobb.. mandy jobbar på pg. carro ska bowla ikväll med jobbet.

    nu är jag ledig några dagar så ska försöka knapa ner ngt intressant här. men nu dans! PussJag tog några nya bilder på The Studio (L) häromdagen.


    amen father !

    detta skrev jag igår..

    Idag spelade jag min första fotbollsmatch med Westside FC. Det var skitkul att lira boll igen! Laget är dock INTE i klass med  Hardeberga, även om dom är duktigare än jag förväntat mig. Jag och Linnea kilade till Clapham common och lyckades med karta hitta omklädningsrummen.. det var det vidrigaste jag sett! Det fanns inte ens en lampa så vi bytte om i bäckmörker och det var vått och luktade mögel och toan ska vi inte ens gå in på! jag höll mig hela matchen för jag vägrade gå gå på toa. Hade hellre kissat i mittcirkeln.. under matchtid. Det säger en del.
    Vi fick matchställ (som vi får behålla!!) och jag är numera nummer 4, numret jag ville ha för 6 år sedan men inte fick så jag fick ta 10 istället. Matchställen är likadana som Sveriges landslags. GANSKA coolt.
    Att göra oss redo för matchen var en intressant historia. Vi joggade runt lite som vanligt. Sen passade vi lite som vanligt och slöt oss i en ring för att peppa oss som vanligt. MEN sen hände det!! Istället för att skrika nåt i stil med" SKA VI VINNA IDAG? JAAA" så såg jag hur alla sakta slöt sina ögon och sänkte sina huvuden varefter tränaren började , hör och häpna, BE (!). Han sa nåt i stil med "thank you lord for every players talent and for the beautiful weather. Please help us during the game and make sure no one gets hurt".. jag dog lite på insidan av att kväva skrattet. Jag kollade ner på mina skor och råvägrade att snegla på Linnea (hon berättade efteråt att hon gjort samma sak). Sedan sa alla "Amen" och skrek WESTSIDE!  Jag skrek bara "WEST" för jag hade glömt vad mitt lag hette.. själva matchen var inte så intressant. Jag var en decimeter från att göra mål.. blev sjukt besviken för Linnea gjorde mål sen och fick asmycket beröm. Jag som hade gjort massa förarbete fick inte ens en klapp i ryggen, buhu.. Vi vann iallafall med 4-1 och det var första matchen laget vann på flera månader så det var ju kul :P det var dock inte pga mig och Linnea utan för att det andra laget sög hårt.

    Nu ska jag berätta nåt som är kul för Challan, Stina och Amanda så spetsa öronen haha:P
    Jag var och fikade med en tysk tjej som heter Sarah idag innan matchen och vi snackade lite om klubbar. Hon berättade att hon hänger rätt mycket på China White (wannabebordellen u know!!) för att dom alltid står på gästlistan och slipper betala inträde. Dom känner nämligen en DJ som brukar jobba där. Jag sa på skoj "U mean DJ fresh?" (eftersom jag så väl minns Stinas buddy som fixade in oss på China White i februari) och hon bara "yeah do u also know him?"....  GUUD va chockad jag blev haha.  Hon berättade lite mer fakta om Freshy och han är  jättekänd i Tyskland (kommer tydligen därifrån). Jag minns inte att han var så övergrym , men oh well han spelade iaf Low när vi var på Metra nu i våras och det får han 10 poäng för. Har inte hört low en enda gång sen jag kom hit, snyft.

    Jag har vart barnvakt hela helgen och det har vart tråååkigt.. idag ringde mamma (ja nu har jag äntligen pratat med henne!) och vi pratade så länge att min tomatsoppa brändes och hela köket luktar bränt. Jag öppnade alla fönster och dörrar jag kunde hitta i nån timme så hoppas verkligen att det luktar normalt när dom kommer hem från barmitzvan eller hur det stavas. Franny såg ut som en tenngubbe när hon gick.. guldig kjol och guldig kappa och guldiga smycken och guldiga skor.


    skepp ohoj

    Hejhej bloggen!
    Idag har vart en jättemysig dag. Elin har tagit massa bilder under dagens gång men jag har inte dom till mitt förfogande än tyvärr.
    Vi skulle ut igår egentligen. Förfesten bestod av Sex and the city och Baccardi (efter många om och men vågade jag hämta kapsylöppnare i köket så det blev cider också som smakade öl). Men ja, som sagt varar ju filmen nästan 3 timmar så när den var slut var klockan halv 1. Och guud va vi var opepp. Istället chillade vi och Lenis sov över här. Vaknade i natt av att Elin pratade i sömnen. Det var lite roligt att ligga och gissa vad hon drömde om. Lenis har blivit lite yrkesskadad här nere nämligen. Varje natt drömmer hon att hon stressar iväg med Claudia till olika play groups och brukar vakna med andan i halsen och tänka "shit jag är sen". Jag tror hon hade en liknande dröm i natt för det lät som hon sa "vi måste gå nu" vid olika tillfällen.
    Idag åt vi en extremt engelsk frukost med ägg,korv, bacon, toast och hela köret varefter jag,Elin och Viktoria drog till Hyde Park i det fina vädret. Det har seriöst vart sommar här hela veckan. Vi svettades i våra koftor och sjalar. Slutade med att vi gick runt i t-shirt.
    I Hyde Park kastade vi loss och gav oss ut på öppna vatten i vår blå trampbåt! Det var heelt underbart, speciellt när man slapp trampa själv utan bara låg där framme och solade. Där trampade vi omkring och njöt av den stekande värmen i nån timme. Sen tvingade jag dom andra att mata ekorrarna med mig. Dom är jättetama märkte vi för när jag sträckte fram en liten äppelbit till en ekorre kom den fram och hoppade upp i mitt knä och tog den. Sjukt söt jag ville bara ta med den hem! Sen var Elin tvungen att gå hem för hon skulle äta födelsedagstårta hemma. Millie fyller 1 år idag.
    Jag och Viktoria la oss i parken och räknade flygplan. Det flyger enormt många flygplan över våra hus för att Gatwick och Heathrow ligger här i närheten. Sjukt mysigt..tror vi kom upp i 10 plan på bara någon minut. Jag undrar vart alla plan ska. Jag har så enormt stor lust att resa någonstans. Här är tråkigt om vardagarna så jag blir så rastlös.. om helgerna är det i och för sig värt det, oftas. Jag längtar till mamma och pappa kommer och hälsar på 28 oktober. Det ska bli helt underbart. Såhär länge har jag aldrig varit hemifrån och utan dom. Jag har inte hört mammas röst på 6 veckor. Pappas röst har jag hört en gång. Jag vågar inte prata med dom för då vet jag att jag kommer bli ledsen och längta hem. Bättre att skicka mail isåfall. Dom mår bra iallafall. Mormor ligger på sjukhus. Ush lilla mormor jag hoppas hon blir bra snart.. såhär mycket jag har inte längtat efter julafton sen jag var 10 år gammal. Ska bli underbart att ha släkten samlad igen. Jag har lika mycket julkänslor som Stina (och DÅ fattar ni hur mycket det är haha) Jag undrar om våra stressade hemmafrumammor här i England någonsin hade tagit sig tid att bara ligga i parken och koppla av. Tror knappast det..dom är stressade jämt. Tror det är för att dom inte har något att göra om dagarna. Livet bara rusar förbi och dom gör liksom ingenting. Dom tar ju inte ens hand om sina ungar, för det gör deras au pairer. Och dom tar inte hand om sitt hus för det gör städerskorna. Dom tar inte hand om sin man för han är på jobbet till 10 på kvällen för att ha råd med huset/au pairen och allt annat som egentligen behöver två ekonomiska inkomster. 
    Jag har blivit EXTREMT sporrad till att gå på universitetet. Jag ska skaffa mig en grym utbildning och skaffa mig en karriär. Hemmafru tänker jag då aldrig bli.  

    Livvie kom upp innan och studerade mig från topp till tå. Sen sa hon "your ear rings are weird. I dont like them on you because u look scary in them".... shysst, not! men sen tog jag av mig dom och då sa hon att jag inte såg läskig ut längre. Jaja..  Sam kom nyss upp och gav mig min lön. Varför dom låter 9åriga Sam ge mig lön fattar jag inte. För det första är det skitskämmit att han fattar att jag får pengar för att ta hand om dom. Eller ja det fattar han ju ändå men han behöver liksom inte se mig få lön och grejer för då blir det så svart på vitt att jag INTE är där frivilligt typ. Eller jo jag är ju här frivilligt men ni fattar ju vad jag menar .. För det andra fick jag 70 snåååååååååååla pund när jag jobbat övertid denna veckan pga hennes jääävla bröst som inte är läkta! förlåt men jag har SÅÅÅ jobbat mer än 6 timmar om dagen. Blev skitsur. Nästa vecka ska jag inte röra en fena i onödan, that's for sure. Ska räkna ut på miniräknare hur mycket jag ska jobba.

    15.15-19.00 är 3 timmar och 45 minuter vilket betyder att jag har 2 timmar och 15 minuter på morgonen. Alltså 07.30-09.45 på morgonen!  EEEEEEEEEH lide att jag bara jobbar till 09.45. För det första gå jag ut med hundjäkeln till 10 och sen fixar jag golvet och allting och typ tvätten så jag slutar väl 11 varje dag. Sär .... nu är jag sur. Okej ni fattade kanske ite riktigt där för jag skrev för mig själv men för att sum up så jobbar jag för mycket utan att få betalt för det..

    Idag fick jag paket av Challan! Jag hoppas att du fått mina uppsatslånga tack på MSN challan?! Det var ett brev som jag läst hunda gånger (efter att ha tejpat ihop det för jag råkade kötta sönder det med en sax när jag öppnade paketet) och sen fick jag en enorm godispåse med svenskt godiiiiis! IIH!  Det har nästan redan tagit slut haha. Jag har vräkt i mig som besatt idag. Tusen tack Challan jag blev så glad <3  !  :)

    Nu ska jag läsa min bok! 

    Och jag är gryyymt sugen på att höra vad de andra bloggmedlemmarna hittar på om dagarna så ni kanske vill kika in i bloggen och skriva några ord?  =)






    livvie ville bidra med ett inlägg

    olivia    lilly


    ..

    Skäms för gårdagens EMO-inlägg.  Vad tänkte jag på! oh well.

    Jag har lite saker att se fram emot vilket alltid är kul en så här tråkig onsdagkväll då Elin gått hem och jag sitter här själv och tänker att det bara är torsdag imorgon.. men det kunde ju lika bra vart lördag/söndag för jag ska ändå babysitta hela helgen.

    Oh well. Vi har iallafall fått tips om en klubb som heter Sounds och ligger vid Picadilly som tydligen ska vara skitbra så dit ska vi nån fredag, kanske nu på fredag till och med. Någon fredag ska vi även till Walkabout som jag har bra minnen ifrån (dom hade TV-skärmar och visade fotboll, och klubbor på toaletterna för typ några pence)
    På Halloween ska vi satsa stenhårt och klä ut oss och gå ut vilket ska bli skitkul!  OCH på Viktorias 18årsdag ska vi också satsa. Nu blev det bara snack om utgångar och som alla vet är inte jag partyanimal utan snarare partypooper när det gäller utgång men jag har faktiskt bättrat mig lite nu.
    Mer närliggande saker är att jag ska snacka med Amanda på skype imorgon vid halv 8!  OCH på söndag ska jag spela min första fotbollsmatch. ASFETT!  Westside FC vs London south women. Nice!


    Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

    Jag hatar:
    Att jag är naiv
    Att jag åkte till Gothia för fyra år sedan
    Att jag flyttade hit
    London
    MT

    Jag hatar att jag måste gå ut med hundjäveln nu och jag hatar att det ösregnar och jag inte äger nån regnjacka eller paraply och jag hatar att jag bor här där allt är tråkigt och går på rutin och inget är impulsivt och roligt förutom på helgerna och jag hatar att helgerna bara är två dagar långa och resten av veckorna är 5 dagar långa och jag hatar att jag hatar saker för det är inte bra för hälsan och jag hatar att gå till gymet för det är så jävla tråkigt och jag hatar så jävla mycket jag vill bara hem till Sverige och mitt hus och träffa mina vänner så dom kan berätta hur bra jag är och hur lite jag förtjänar att vara ledsen för det är ju så! Vafan har jag någonsin gjort fel. Jag hatar att vara ledsen och jag hatar att ha hemlängtan och hatar att ha ont i hela kroppen.


    rastlös! breakloose typ

    Igår var jag på första fotbollsträningen. Det var skitkul! Laget verkar roligt men dock inte så många i min ålder. Jag lyckades iallafall spela bra så dom frågade mig om jag ville spela match med dom på söndag. ASFETT! vi ska möta London Women South tydligen och en av deras spelade är 2 meter lång. Jag lovar att jag får henne ute på vänsterkanten, no doubt. Min lilla familj kanske ska komma och kolla. Guud va pinsamt! jag kommer för det första bli bänkar mycket eftersom jag är helt ny och bara DET är ju överskämmit.. typ sitta där hela matchen och glo. Nej jag hoppas jag får spela även om jag är rookie i laget.

    Jag och Viktoria kilade runt på Northcote road igår och kollade i affärer. Vi hittade sjukt många halloweenkostymer och jag blev ÖVERPEPP på halloween!Här är det ju värsta seriösa traditionen typ. Vi bestämde genast att vi ska på klubb och vara utklädda. Jag ska antagligen hänga med mina ungar när dom går trick or treats också :P 

    Jag har börjat leva i min egna lilla värld under dagarna så när Francesca pratar med mig så lyckas jag aldrig komma på vad jag ska svara. Jag får  till perfekta meningar i huvet men jag KAN bara inte översätta dom får jag har fått nåt slags hjärnsläpp mitt i mina dagdrömmar. Skitstörigt så nu är hon på nedanvåningen och tror att jag är typ ledsen eller nåt eftersom jag inte säger någonting.. 

    jaja jag hade inget att säga egentligen.. ville bara skriva lite för jag har inget att göra.

    are u mental!?

    hejhej! ååh jag älskar när man loggar in på bloggen också har amanda skrivit ett jäääättelångt inlägg.  Nu har jag läst hela inlägget två gånger och gud va jag önskar att jag vart med på deras lilla äventyr till köpenhamn!

    Jag har blivit lite mätt på London för tillfället. Kände enorm hemlängtan ett tag idag vilket var jobbigt. Här finns liksom inget riktigt hem även om man bor här i detta huset. Fattar ni?  jag känner mig mer hemma på Elins rum i hennes hus ibland typ. Här är man rädd att låta för mycket eller hosta för högt, iaf på helgerna. Fast om helgerna är jag ändå inte hemma mer än tio minuter i taget ändå för att hämta pengar typ.
    Igår begav vi oss ut i London. Jag Viktoria och Malin lyckades bilda en trio eftersom alla andra var barnvakter. Jag och Viktoria var sjukt opepp och begav oss i stormen till Malin där hon lagat god middag och korkat upp vin. Väl inne i värmen blev man ännu mer opepp eftersom det var sååå skönt att äta och snacka och berätta om varandras värsta och bästa minnen. Men efter några glas vin drog vi ändå på oss alla kläder vi lyckades komma åt och begav oss mot tunnelbanan i regnet. Vinet hann vi inte dricka upp så vi körde på , gud förbjudet, petflaska. Vi delade på Malins heliga paraply som vi svurit på att hålla koll på hela kvällen. Att vara utan paraply i London är som att vara utan vapen i krig typ. Vi lyckades ändå tappa det på första tunnelbanan. Ett säkert kort var att åka till Lesicester square för där finns några klubbar. Till Zoo bar var kön helt enorm och vi hade inte Ebba med oss (som förra gången gick fram till vakten och sa "mycket folk ikväll. Vi är från Sverige och skulle gärna vilja komma in" och det fick vi också minsann) så vi sket i det. Istället vandrade vi runt lite och hittade en klubb som heter Oxygen. Kostade bara 5 pund så vi gick in.. jag fattar varför det kostade fem pund. Musiken söööööööög.. det var typ techno, fast ändå inte. Det var liksom inte pumpig musik utan bara nån fattig remixskit. Det var iaf skitkul att dansa ändå för på dagen hade vi vart på streetdancepass på gymmet och lärt oss en dans som vi gjorde en egen liten technoversion på och dansade på det minimala dansgolvet (dock fanns där strippstänger!). En kille (typ 30 år) kom och tog i hand med mig på dansgolvet (sjukt fomell sådär) och när jag körde min lilla "white man - black man - batman - hälsning" så gick han tvärt därifrån. Senare på kvällen råkade jag dansa in i honom och han trodde jag råstötte på honom. Sen skrek han i mitt öra " im watching u" typ och såg rädd ut. Senare på kvällen sa Malin att han  kommit fram till henne och frågat lite om mig. Jag blev lite smickrad, tills jag fick höra vad han hade frågat. "Is your friend mental?"  och när han sagt "No she's not, she's very sweet" hade han sagt "are u sure? do u know her well or have u just met because she might be mental".. EXCUSE HIM TYP!!!!  jag kände att min förkärlek till britter dog inombords.

    Malin sov över hos en kille en gång som hon typ hatade men hon hade ingenstans att sova så det fick kvitta. Så fick hon sova i hans säng eftersom hans soffa var minimal. Killen kör raggningsrepliken "jag gillar att ha nåt mellan mina ben när jag sover". Det var typ det sämsta jag hört. Malin lånade honom ett av sina ben dock.. det var snällt. Nån vecka senare blev dom tillsammans och var ihop ett år. Cute :P

    Idag har vi suttit på vårt favvocafé costa i några timmar.. sen kollade vi film hos mig allihopa. Intressant dag.
    Jag längtar till mamma och pappa kommer om tre veckor! 
    Just nu sitter jag och lyssnar på soundtracks till Tre metri sopra il cielo.. mys


    One night in Bangkok (Copenhagen)


     

    Jag upptäckte just att jag äger tre kent-skivor! Det trodde jag inte om mej själv.

    Jag och mitt hår firar nu ettårsjubileum. Det var nu ett år sen jag klippte det, funderar på att gå till en frisör och ge henne EXTREMT HÅRDA OCH KLARA krav på hur pyttelite hon ska få klippa. Å andra sidan är det så slitet att topparna bryts av, så jag kanske inte behöver klippa det iallafall....

    Det är en sån dag idag förstår ni. Vet ni? Regnet vräker och massa gamla bra skivor är framletade (därav kent-fyndet, vet dock inte om jag kan räkna dom till den kategorin) och när man kom hem klockan åtta imorse är det okej att ha en fet chilldag!

    Min fredag var inte jättespännande, jag gick ut med rebecca, karin, sanna och malin, dock det intressantaste som hände hände när jag var i full i min ensamhet.  Stället var ju KATASTROF. Jag visste inte hur jag skulle beskriva det, men folkparken i åttan? Basilika i ettan? Som karin sa. När jag var där var folk fortfarande stiffa och ingen dansade. alla hade blivit ditlurade med medlemskort och trodde att de skulle komma in gratis, detta var dock innan halv tolv och ungefär tjugo över elva stannade de kön och väntade ill klockan var tillräckligt mkt för att vi skulle behöva betala. jag blev sur. Sen blev vi helt plötsligt bortdirigerade från kön eftersom vi inte var på gästlistan, några bitchbrudar bakom sa med edgy sthlmsdialekt "Tjejer, eftersom ni inte är med på gästlistan så bara ställ er i en andra kön ¨så går allt mkt smidigare" men eftersom vi vägrade lämna kön var det med ganska nervösa steg jag stegade  fram till vakten och sa Amanda Wiberg, som om det självklart att jag var med. Haha. Han kollade minsann ingen lista och jag gled förbi, najs.
    Jaja, jag begav mej iaf hemmåt och får fededissen på Citylivs, när jag köper M&M och frågar efter en påse säger han "Jaha, jag trodde du skulle börja tröstäta direkt". Tack? Sen sätter jag mej på bussen, blir full, blir väldigt full och väldigt spyfärdig. Hoppar av vid ericson då jag ine vill spy på precious 166:an. Börjar vandra hemmåt,kommer på att mandy och co hade vat och bowlat och det finns en chans att de är på väg hem i jens bil just nu. De va dom inte, men jag babblar lite med jens och carro och det slutar med att dom hämtar mej då de inte tyckte det va en bra idè att vandra hem! Så snällt! Dock hade jag missat min powerwalk den dagen så det hade vatt perfekt. Hur som helst upplyser en vakt mej om att "i ditt tillstånd och dina klackar" (ballerinaskor) skulle det ta mej en kvart att gå till närmsta busshållplats där carro och jens skulle hämta mej, det tog mej ca 30 sekunder, HA! Till och med i mitt tillstånd och mina klackar.
    Nåja, kanske inte världens mest lyckade kväll men det var i alla fall kanelbullens dag och rebecca tog med massa hem från pressbyrån! Yey!
     

    Jag åt några.  

    Eftersom detta är min sista lediga helg på antagligen väldigt länge är det ett måste att utnyttja den till max. så igår begav sej jag, mandy och anna till malmö för att besöka slagthuset. Jag har saknat den gamla räven! (/stället, whatever). Anna kom dock inte in eftersom "man va tvungen att va 20", knäppt eftersom jag inte är 20 och har aldrig vatt det och har alltid kommit in? Jaja.
    Det är här spontaniteten börjar! "Det blir ett äventyr" säger Mandy och vi hoppar på ett tåg till Köpenhamn.
    Dyr historia, 1500 var borta från mitt kort och 1300 från mandys, trots till viss del fri bar och att vi blev bjudna på mkt dricka. Haha, oh well, DET VAR SJUKT KUL!
    Vi kom dit vid halv tre och och kom därifrån tre timmar senare. Stället var ganska fett, trångt men ändå stort. Stort dansgolv med mkt house och lite sånt som vi gillar. Ett annat golv var nog Rnb skulle jag tro, blandat med drömhus och Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Ett sista golv var väl lite dansk schlager och 80tal, där hängde vi en del! Bara vi. Och de personer vi drog upp på dansgolvet. Vi blev bjudna på sprit, jag trodde dock vid vissa tillfällen att de försökte köpa oss haha. Han gav mej pengar och sa "Om jag får va med dej hela kvällen", egentligen sa han "Köp så mkt du kan för det här".... Nu när jag tänker efter är det kanske lite samma sak, han super mej full och sen Im all his? Kanske inte. Jag köpte massa tequila och bjöd sen några andra killar på dom. Haha. Danska är dock sjukt svårt att fatta vill jag bara understryka.

    Sen gick vi till BK.Yummy. Killen framför oss i kön kände sig generös och frågade om vi ville ha en liten cola, tyvärr fick vi vår mat före honom fast han beställde före oss och vi gick utan colan, men vi klarade oss. Resan hem gick smidigt. Allt var najs.






    Just det, ifall ngn bryr sig och är orolig över mina hypotetiska inre blödningar så kom blodprovet fram till att jag har anemi, ganska kraftig sådan och det skulle nu när jag tänker efter kanske förklara en del saker...Dock lite skrämmande att en tjej blev inlagd för det i somras, så det var väl tur i oturen att den lilla kökstanten upptäckte det. Positivt är i alla fall att jag kommer bli mkt piggare nu. Eftersom jag är så van vid att va såhär känns det lite konstigt att jag faktiskt skulle kunna vara mindre trött och hängig. Negativt är att jag kommer va konstant hård i magen (too much information?) och tvingas äta katrinplommon som jag hatar.


    iih

    nu fylklerbloggar jag lite ..  kvällen var sååå  misslyckad .. eller ja dte var ju kul SÅ liksom men jag menar shiiit va tråkigt det var på babel och shiit va tråkigtde var på mexikanska skitbare n där fotbollstränaren från Mora var.. liiide,, men ja han snackad eiaf sanning för han  kunde lite svenska. hmm  kan kunde sga" jag kan lite svenska, typ fitta, fan och helvet".. jag bara åååh grattis typ aty du kan svära åp svenska. Ååh ja kvällen slutade uuunderbart för vi åt åp mackdp0nalds och jag älsar mackan så himla mycket och jar tusen kuponger dfäifrån  i mina fikkorpå skinnjackan. jag är såå himla trött och ser inte vad jag skriver för de fä mörkt och jag måste va tysy för ungarna sover. hmm men jag ska siva  n och glööööm att jag gå rpå street dance imorgon för det får bara inte, hejdå och godnatt  big mac


    que pasa !

    Livvie dampade idag och sa helt utan anledning "youre always telling tales Lilly. Like u went to mummy and said "livvie's got water on her shirt"...... jag blev faktskt SKITLEDSEN för jag har aldrig skvallrat på henne, ever! Och när fan hade hon vatten på tröjan, och NÄR spelade det roll isåfall?
    Efter dissen log hon och hoppades att allt skulle vara som vanligt, men då sa jag åt henne på skarpen för första gången i mitt liv. Jag sa "U cant just say "youre telling tales lilly" and then smile as if nothing ever happened, im actually hurt Livs"... Sen gick jag därifrån och väntade mig att vara hatad hela min vistelse i London. Men bara nån minut senare hittade hon mig där jag stod och muttrade i badrummet. Hon ställde sig jättnära och pekade på sig själv. Sen blåste hon en puss mot mig och pekade på mig. Jag fattade ingenting. Hon började gestikulera pussmunnar hit och dit och pekade frenetiskt på mig. Jag fattade ännu mindre, ville hon ha en puss eller que fucking pasa typ. MEN, sen blev hon trött på min dumhet så hon sa "Oh lilly, its my secret language for "I love you"... Jag dog lite på insidan så gullig hon var. Jag förlät henne snabbt för hennes elakhet och sen ritade vi på varandra ryggar hela kvällen <3

    när jag skrev "hela kvällen" menade jag hela HENNES kväll.. Hela min kväll börjar nu snart. Jag ska till Malin och chilla och sen ska vi på äkta engelsk pub. Imorgon ska vi ut på Leicester square. Jävla Elin som ska vara barnvakt, frivilligt! Oh well..

    Mina första dagar och en massa brist



    Även ifall jag är aningen (underdrift) dyster i själen just nu har det faktiskt ingenting med mitt jobb att göra. Som sagt, det har helt med andra personer/grejor att göra. Därför har jobbet fått en dålig presentation. Därför ska jag göra det rättvisa nu.

    Det fetaste (hrm) är, förtillfället iallafall,att när man kommer på morgonen går man in i ett rum och väljer kläder. Man kan välja på vita skjortor, vita tröjor, vita tröjor med blåa linjer, vita byxor,vita klänningar, blåa byxor och blåa tröjor. Jag undrar hur många dagar det tar innan man tröttnar på blått och vitt? Jag känner mej iallafall proffsig. Låtsas att jag är en läkarkandidat.....
    Det är en liten 63-årig blonderad "jag tycker om att gå ut och dansa, ibland både lördag och söndag"- tant med svart kajal runt ögonen och kropp som en tolvåring som visar allt jag ska göra.Marri. Hon är väldigt snäll och tycker om mej. tror jag. Resultatet av att ha jobbat i köket i närmare 42 år blir ju att hennes jobb är ganska.. i rutin..? Förstår ni? Hon gör allting exakt som hon har gjort i 42 år och det blir ju enligt henne väldigt fel om allt inte går så. Hon blir absolut inte sur, det blir bara lite "knasigt". Tossigt! fniss. Ett litet exempel är när jag skulle skriva mitt namn, jag tog min röda bläckpenna (som hänger i bröstfickan ;)) och började skriva.. "Ta en svart" Okej... "en svart tjock!" okej... "skriv ditt namn med stora bokstäver". jag skrev mitt namn så fint jag kunde och när hon sa "nu får jag se" kände jag verkligen att detta var ett viktigt moment och jag va nervös att hon inte skulle gilla det. Hon gav bara intrycket att det va ngt mycket viktigt. Så va det med allt, jag hade väl aldrig brytt mej om korven låg brevid skinkan eller osten, men för henne va detta extremt viktigt. T.o.m när det va dags att göra kvällsmackorna sa hon" nu får du göra det här, gör precis som du vill". jag kände direkt att det var ett test och precis då kom rebecca och skrattade eftersom hon hade fått göra exakt samma test. Så rebecca stod och viskade "meer sallad" och jag klarade sedan provet.
    Det jag ska göra (sen när jag är själv tack gode gud och kan blanda korven med gud förbjude kaviaren) är att fixa frukosten till patienterna, lägga upp fint på fat och se till att allt finns. Sedan göra exakt samma sak med personalens frukost. Sen måste jag tyvärr fika, vilket är både socialt obekvämt och utmanande för aptiten. Jag har änsålänge lyckats hålla mej till ekologiska fullkornsknäcke, känner mej sjukt grym! Sen plockar jag undan patienternas frukost och sedan personalens. Börjar fixa med patienternas mat och tar lite disk. Gör kaffe. Gör te. Äter själv. Plockar undan lunchen. Gör i ordning fikan till patienterna. Gör i ordning fika till personalen. Fikar. Gör kvällsmackor till patienterna och går hem.  CHILL. Emellan allt det här kan man plocka med lite kaffefilter eller sortera energidryckerna i färgordning, hitta lite fläckar att skura bort eller mycket uppskattat: baka. jag bakar gärna.

    Alla är mer eller mindre trevliga och kandidaterna är mer eller mindre snygga.
    En är så snygg att jag fick handsvett när han kom i närheten, på riktigt! Idag nickade han och gav mej en vänlig blick när vi stötte på varandra. Jag misstänker att han visste om detta eftersom han va tvungen att ställa sej läskigt nära mej och lyssna intresserat när marri förklarade en otroligt ointressant historia och diskmaskinens sil. VEM BRYR SEJ LIKSOM? Han stod och lyssnade, nickade och till och med FRÅGADE. Kom igen, jag bara önskade att han skulle gå innan ångan från mina söndersvettade händer skulle göra att disken gled ur mina händer.
    En annan liten kandidat gjorde också mej nervös, han såg väldigt ung ut och var extremt trevlig. fast han såg så ung ut kändes han väldigt vuxen och mogen och därför undvek jag att han skulle höra att jag inte drack kaffe utan bara te (jag vet, så töntigt av mej). Inget jag behövde dölja dock, han drack varm oboy. jag drog slutsatsen att han va 19, inte ett år äldre. Uppenbarligen fem år äldre fick jag veta idag. Och gift. Oh well.
    Igår satt marri i fikarummet och för skojs kollade sitt hb-värde, alltså halten hemoglobin i blodet. Man sticker med en liten nål i fingret och sätter blodet i en apparat och får snabbt ett svar. Hon hade 147 och tyckete det va ball att kolla mitt. Jag tyckte inte det var jättekul med offentlig spruttagning då jag är lite mesig när det gäller nålar. Hur som helst. Mitt värde i finger ett blev 93. Marri blev lite skakad och provade en gång till, forfarande 93. Hon bytade finger och där blev det 89, provade ett tredje och fick 90. Jag fick stickas i fyra fingrar men låg fortfarande bara runt 90. Hela fikarummet ojjade sig och jag hade ingen aning om va de dillade om. Jag blev upplyst: Man ska helst ha 120, lägre är inte bra och 100 är katastrof, då behöver man mer blod. En kvinnas blodvärde ska va mellan 120 och 150, annars kan man lida av anemi. Hur som helst, fick miljoner frågor om min mens osv och idag ville lilla marri ta ett riktigt blodprov för att se om det va fel på apparaten. (efter att ha stuckit mej några gånger idag också)
    Marri är ju fortfarande köksbiträde och inte utbildad för dessa saker. Men vad vågade jag säga? Hon fiskade runt lite i mina kärl ett tag innan nått blod ville komma fram (AAAJ). (vi sitter även denna gång i fikarummet -proffsigt värre). Det skickades iväg till labbet och fick tillbaka att mitt hb-värde var 90. Jag vet inte varför jag hakar upp mej på detta, men jag har allid varit så extremt frisk och att jag helt plötsligt har ngt så allvarligt känns... knäppt... Sen märkte man hur dåligt lilla marri mådde, hon frågade om blodsjukdomar i familjen, stod sedan tyst i en kvart och sa sedan en till fråga och sen tyst och sen en till. Det var det enda hon tänkte på och tillslut sa hon "Nää... nu får du följa med mej ner!" Att följa med henne "ner" betyder att man får följa med på hennes rökpaus (som hon har seriöst en gång i halvimmen). Joy. Vad snällt av henne. När min moster fick nys om detta (som idag blev utnämnd till chef över hela den kirurigska avdelningen - den första sjuksköterskan som blivit det - jag är väldigt stolt) skickade hon runt mej överallt och jag fick göra tusen prover för det ena och det andra och hon gav även stackars marri en liten tillsägelse ang att hon inte får lov att göra dessa små ingrepp själv och att hon borde sagt till någon direkt när hon såg att det värdet var så lågt. Nrä jag var och gjorde alla prover satt hon och darrade som ett litet asplöv i soffan och när jag kom tillbaka fick jag redovisa varenda liten spruta jag fått. (Detta hade jag dock misstänkt och hade förberett mej med en lapp med stödord).

    Nu har jag googlat saken, lågt blodvärde kan bero på:
    - Leukemi
    - Kraftiga inflammationer
    - Järnbrist
    - Kraftiga inre/yttre blödningar
    - Njursvikt
    Jag hoppas starkt på alternativet Järnbrist...........kraftig mens vet jag att jag inte har men jag börjar oroa mej för att jag har pillat upp sårskorpan på mitt knä för många gånger. Haha... men SÅ mycket blod kan man väl inte förlora då?

    Nä shit vad mycket babbel. Imorron ska jag in på en ny avdelning vilket ska bli lite jobbigt med nytt folk och allt, men jag har iaf fått lova marri att rapportera om labbsvaren.
    Vill avsluta med morgondagens outfit:
    Blåa, (enligt marri) pajas-byxor strl L med knytband i midjan
    Vit tröja strl M,
    båda från Sjukhuset.
    Vita strumpor, samt blåa fotriktiga skor med 2 spännen,
    båda funna hemma i garderoben.


    hjulen på bussen snurrar runt runt runt

    Jag är trött på England. Jag är trött på alla desperata hemmafruar som inte gör annat om dagarna än att skvallra om andra hemmafruar och jämföra sitt liv med deras varefter de kommer fram till att de själva har det myyycket bättre. Sen bjuder dom hem hemmafruarna som dom snackat skit med och snackar skit om hemmafruarna dom snackade skit med från början. Och då går det runt runt runt som hjulen på en buss (hur hjul på en buss går runt kommer Amanda peta in i "how to handle a bus driver" om jag ber henne snällt) Amanda kan du det, frågetecken?
    Oh well. Ni alla vet ju att Franny har förstorat brösten. Det är JÄTTEBRA för jag skulle egentligen vart barnvakt på lördag men  Franny har för ont i brösten så hon ska stanna hemma. Resultat: Jag är fri! Iallafall så ska en kille i Sams klass opereras imorgon så franny står där nere och förbereder en liten påse med olika choklad och grejer i till honom (I wonder why).. Livvie, 6 bast, kommer ner och pops the question "is he gonna have the same operation as you mummy?" .. jag dog lite på insidan av skratt.
    Annars så går det bra... det är tråkigt på vardagarna. Det är verkligen samma rutiner heeela tiden. Lämna barnen, tvätta, gå omkring, sluta, fika på costa/träna, hämta barnen, göra kvällsmat, tvinga dom i badet och tvinga på dom pjamas och sen flyr jag till mitt rum där jag lyssnar på sad songs om hjärta och smärta och tänker på allt möjligt. Typ hur kul det skulle vart att vara hemma och leka med Amanda, Cajsan, Challisen, Mandy, Livan, Stinkis, Linda och Anna. Och hur skönt det hade vart att vara hemma med mamma och pappa och Jonas på Kärrsångarvägen och bara.. varit. Och det hade vart mysigt om Tompis var där med en film och lite choklad. Mjö.  Mjauu jag har lite hemlängtan at the moment. För hur bra det än är att jag inte ska vara barnvakt på lördag pga Frannys bröst så driver det mig till vansinne att hon är arg hela tiden för att det gör så ont. Hon är liksom inte arg på mig.. men hon skriker på sina barn så jag blir hörselskadad.
    Nästa lördag ska jag vara barnvakt från klockan 5 på eftermiddagen och då ska jag laga asgod mat och låta ungarna spla dataspel jättemycket. Sen kommer jag bli dyrkad!

    Jag vet en vän som är lika blåögd som jag, vi gjorde slut idag.



    Det räcker inte med att jag har catfightat med min pappa tre dagar i rad och därför sovit 4 timmar om natten (och han är for the record helt jävla dum i huvet) och att min vän är busy busy med en kille, och  fast jag hade lovat mej själv att inte gå på det igen, går på ett hjärteskärnade och sentimentalt sms från australien och faller dit direkt.(Resultat: Män är helt jävla dumma i huvet. Och jag menar det. Länge leve homosexualiteten!) Nä, då har jag också fått springa runt hela dagen på sjukhuset och ta prover efter att "för skojs skull" kollat mitt HBO-värde och insett att det på tok för lågt. Så pass lågt att jag citat "borde legat inskriven på sjukhus nu med akut blodtransplantation."
    Sug på det citatet.
    Den äckligt snygga kandidaten (läkare/undersköterska/sjuksköterska jag vet inte) slutade idag. Halvsnygga-supertrevliga sjukskötaren är gift.
    Och vet ni vad det värsta är? Det ligger folk på min avdelning och dör (Då jag som matmor ska vara beredd att komma med fika till de annhöriga "typ om några barn är med kan du fixa saft" - eftersom ÄTA är det man vill någon nära har dött) och är så sjukt eländiga att jag inte ens vet hur jag kan ha mage att påpeka att min vecka har varit skit.

    bitterfittbritt

    Idag begav jag mig till gymmet, smått ofrivilligt. Jag hade nämligen i måndags bestämt med en personlig tränare att jag skulle möta henne idag klockan tolv, men jag var så sjuuukt opepp idag när jag vaknade att jag tänkte skita i det. Sen kom jag på att det är Fitness first vi snackar om (gymmets namn) som, om man inte dyker upp, kommer hunt you down without mercy. Därför begav jag mig dit denna förmiddag. Men det visade sig vara skitbra övningar! Nu har jag lite omväxlande träningsredskap att använda mig istället för bara löpbandet och några maskier i "killgymmet" som jag knappt vet hur man använder.
    Efter att jag gymmat så träffade jag Viktoria och Malin i omklädningsrummet så vi  gick och bastade i aromaterapibastun eller vad man ska kalla de. Perfekt varm och luktar supergott. Sen drog Viktoria och in i bastum kommer istället två av våra framtida vänner. De hette Joel och Jamein eller hur man stavar det(när jag frågade hur han stavar det så sa han "how do u want me to spell it baby" så jag antar att jag får stava det hur jag vill) och dom var två stora muskliga mörka killar  på 23 bast :P Dom var astrevliga och vi har bestämt att vi ska gå på klubb med dom nån gång. Och på lördag vid 12 ska vi bada ångbastu med dom på gymmet. Finally lite trevliga britter att umgås med. I allmänhet jag har kommit på att det finns väldigt många bitterfittbritter, inte minst hemmafruarna vilka är såå uppblåsta.

    Folk litar på varandra väldigt mycket här har jag märkt. JAg träffade en tant i parken vars hund började leka med Alfie i typ 20 minuter. Hon blev så glad att hennes hund hade en vän att hon erbjöd mig att gå ut med den en gång i veckan samtidigt som jag rastar Alfie. Hon bara ´" ååh that would be brilliant, but youre gonna need a key to my house. Ill give u one as soon as possible" ,, jag bara whaaat jag har träffat henne i 20 min for cryin out loud. Jag  nekade dock erbjudandet eftersom Franny hade sett det som att jag var otrogen mot Alfie om jag gick ut med en annan hund och man vill inte komma på fel kant med henne.. det kan jag tala om!  skriver mer sen ... gotta go och hämta livvie. Puss

    awkward!

    Finally oktober! Äntligen kan jag sluta lyssna på wake me up when september ends och börja mitt nya liv (verkar vara en trend att börja ett nytt liv bland oss bloggmedlemmar eller hur Amadeus?) där jag ska lyssna på glada låtar som Raindrop keep falling on my head. För det är exakt vad dom gör nämligen. Här regnar konstant! Inte okej!

    Idag frågade Sam mig vilka länder som ingår i Skandinavien... jag kunde verkligen inte svara på frågan. Guuuud va det var skämmit. Det var SÅÅ pinsamt.. jag gissade på Finland, Danmark och Sverige men sen kom jag på att Norge också är med men att Skandinaven bara bestod av tre länder. Så hur kunde jag INTE fatta att Finland skulle väck. Man säger ju att alla snygga tjejer kommer från Skandinavien, och jag jag nånsin sett en snygg Finne, dont think so.
    OCH går frågade Patrick mig vad sverige har för religion vilket jag ännu mindre kunde svara på.. sen svarade jag att vi hade med Luther och göra och han bara jaha.... sen fick jag reda på att vi är protestanter. ups..

    Igår frågade en tant i parken mig vart jag kom ifrån och jag svarade Sverige. Hon blev helt till sig och bara "ååh skandinavien är så vackert och bra att bo i"  och vidare.. sen när jag höll med och sa typ "yeh I know its quite good actually" så blev hon typ SUR (vadå får man inte tycka landet man bor i är bra eller?) och bara "WELL, England is also a great country to live in".. jag bara "hehe yes" (calm down woman, typ) .. Sen kopplade hon sin hund och gick! BITCH.

    Folk tussar hela tiden ihop mig med andra au pairer vilket är störigt. Idag när jag gick i parken hörde jag "lilly, helloooo lilly" och joggande mot mig med en au pair i hälarna kom Francescas kompis Emma springande (att hon va Francescas kompis Emma fick jag dock reda på efter att hon presenterat sig för jag hade inte den blekaste aning om vem hon var).Hon bara "ååh this is my new au pair, maybe u can hook up today, or any day?"..  Sär-i-öst vad jag inte hade lust att hooka up med den au pairen. Hon presenterade sig som vad-hon-nu-hette från Tyskland och log inte ens. Sen frågade jag lite frågor som hon svarade  Ja och Nej på. Emma tvingade mig att ge au pairen mitt nr så nu väntar jag med fruktan på ett samtal.

    Igår skar jag mig i mitt finger på potatisskalaren vilket gjorde pisseont. Och idag när jag skulle sätta upp Livvies hår så tro fan inte det blödde på rosetten! Hon har såna hårband som hon har varje dag med stora blå rosetter på och det var gaanska stora fläckar på. Jag blev blixtreligiös (jag blir det ibland, sen återgår jag snabbt till mitt ateistiska tillstånd när jag klarat mig ur knipan jag var i då jag blev blixreligiös.. lurar Gud kan man säga. Kommer väl till helvetet) och bad till gud att Franny inte skulle se fläckarna vilket hon inte gjorde. Sen fick hon gå med rosetterna i skolan hela dagen och när hon kom hem vakade jag över henne som en hök för att jag skulle komma åt rosetterna före Franny när Livvie slängde av sig dom (hon tar av dom lite då och då och slänger dom i soffan eller nåt)... Jag var typ yr av rädsla över att Franny skulle se för hon hade fattat att det var jag. MEN Gud räddade mig denna gången också och gjorde så att jag hann först till toffsanar när Livvie slängde dom i sin säng. Jag snodde åt mig dom och tvättade så nu återstår bara att smyga in dom i hennes rum imorgonbitti. Också ska jag sy på hennes knapp på skoluniformen som jag råkade dra av när hon var bångstyrig och vägrade hoppa i badet.

    nu ska jag springa över till viktoria där hon och malin väntar. vi ska se på bridges jones dagbok, najs. PUsspuss

    RSS 2.0