splitter

Jag söker tröst i bloggen. Känner mej ensam så det är bra att man kan förlita sej på den. Den här veckan har varit tråkig. BORING.
SHIT jag är så sjukt uttråkad.
Och så väntar jag på mejl från Lilly, Elin, Susanna och Birthe. Jag betvilar dock att jag kommer få från någon av dom. Helst vill jag få från birthe, eller iallafall först och främst, så jag kan lösa den här röran och möjligtvis se fram emot ngt.

Härromdagen satt jag i timmar och fikade med Challe och Matilda. Det va verkligen trevligt. Matilda hade visst flyttat till Malmö, och inte varsomhelst utan bor nu granne med Zlatan (Lilly kanske dags att ta upp kontaken med matilda? ;)). Tre personer i en villa på 350 kvm, i ett snobbområde. Jag är imponerad. Ja, rika pesoner har tyvärr den inverkan på mej.

Igår bokade vi tattoo till liv. En kvart kommer det ta. 500 kronor kommer det kosta. Ett fyrklöver kommer det bli.
På ställe nr 1 sa de 800 kronor, en timme och var allmänt otrevliga. så vi dissade den lilla fjärten.


Dont be a stranger" skrev jag nyss till mandy. Av den enkla anledningen att jag inte sett henne på år och dar och hon ska va med oskar ikväll, när hon äntligen är ledig. Hon fattade inte vad jag menade så jag översatte: Dont be a carro.
Jag och anna och liv har mer eller mindre suttit ihop de senaste veckorna, vi är alla arbetslösa, singlar och uttråkade. Livs tatuering skulle bli lite spänning i vardagen. Om Liv helt plötsligt ska gå och bli turturduva med PP vet jag nog inte vad jag gör. Missförstå mej rätt, jag hoppas verkligen på att det blir ngt - om det är det liv vill dvs - men fan va trist och ensamt det kommer bli.
Om man bara hade ett ordenligt jobb att gosa in sig i. Då kunde man umgåtts med folk typ en gång i veckan och sen nöja sej med det.


Nu tror jag att jag ska gå på en promenad. Återkommer SÄKERLIGEN senare ikväll.





lucka..11 ?

hjälp. Det har gått 10 dagar här. eller är det 11? de har ju sprungit förbi! läskigt.
Don't wish your life away säger alltid Francesca. Hon har en poäng.

Minns ni min lista på vad man kan få minus för på Sams skola? Minus och plus är något som delas ut hela tiden beroende på hur eleverna sköter sig. Lärarna har makten att dela ut minus/plus och likaså prefekterna. Väldigt Harry Potter över det hela. Idag berättade han att en kille i femman hade fått minus för att han fes högt under musiklektionen. "he's in year five, he should know better so he got a minus! but then when someone in year two farts he gets half a minus cos he doesn't really know what he's doin' since he's still young".. WHAT  ?
Sen berättade han att om man fiser, fast lågt så ingen hör, så får man ett halvt minus. Det vill säga, efter att någon kännt lukten och skvallrat för läraren varefter de stannar lektionen tills någon ERKÄNNER! 
Jag blir helt bonkers av detta stället haha..

Oh well. I söndags såg vi leonardo di caprio. Jag ville skrika "sweden loves you" till honom eller nåt annat töntigt men när han stod där framför mig så fick jag hjärnsläpp och visste inte om det hette "sweden loves you eller sweden  love you".Kan ju för fan inte säga FEL inför självaste Leonardo Di caprio så jag valde att hålla tyst istället och när jag sen kom på att det såklart var Sweden LOVES you so hade the moment passed me by. Sög hårt. Kunde inte sova på natten..

Nu ska jag, om fem minuter, kolla på film med Franny. Inte okej. Jag hade hellre läst min bok men vad ska man säga om hon frågar liksom."Nej jag vill inte kolla film med dig hehe"...aaaasdissigt ju!

idag åkte jag helt själv (lite stolt) till Hampstead och köpte en jacka. Det var ett litet äventyr! Imorgon ska jag fika med nån Australiensk tjej som behöver vänner. Suck, lönt att bli vän med nån jag kommer träffa 3 veckor och sen aldrig mer. oh well.

lucka två öppnad! och basshunter

inga större missöden har skett här i London .. 
Vi har hittat ett asbra gym som jag ska gå och simma på varje dag.. varannan.. en dag i veckan.. varannan vecka. Alltså två gånger innan jag åker hem, chill (H) <- smiley med solglasögon

Gick just ut och skulle träffa vikky i typ 10 min. Gick förbi köket med frannys kompisgäng i för att säga att jag skulle ut.
"Im off for like 10 mins" sa jag och fattade inte riktigt varför jag sa hur länge jag ska va ute.. det ska hon skita i.
"haha, you can go out for 15 if u like" sa hon och fattade inte varför jag sa hur länge jag skulle va ute..det skiter hon ju i.
"Hehe, lets go crazy and make it 20" sa jag, och dog sedan av att ingen skrattade...dom sket i mitt skämt

Basshunter

"now youre gone, I realize my love or you are strong! and i miss you here now youre gone!"
Amanda sa att ingen kan skriva bättre texter än Basshunter. Jag var inte sen med att hålla med. Rakt på sak liksom!


Norge-buisness trip

Känner mej extremt proffsig och buisness woman efter att ha klarat av alla byten av tåg, bussar och flyg och jag har kommit fram till att jag gillar norge, iallafall oslo och drammen. eller iallfall oslos gågata och tågstation och drammens flod. oh well
Lämnade lund 21.20 söndag kväll, åkte till malmö och fick vänta i kylan i 1 h, korkad planering av mej men men.. Kom på bussen och bekvämade til allt och lyckades somna lagom till halmstad där jag vaknar av några knackningar på mitt ben och sedan "är det ledigt här?" av en fet, ful, skelögd man som pyser ut över mej och jag får stitta och trycka i ett hörn. "Om du inte snarkar är det ledigt här" skulle jag såklart sagt, det gjorde jag givetvis inte och han började snarka. och snarka OCH SNARKA och jag har seriöst aldrig hört ngt värre. Helt extremt, mina ipodhörlurar kunde inte på långa vägar dämpa ljudet. Så det var det...........................................
Vi blir stannade i tullen vid gränsen och hör och häpna gubben slutar snarka och vaknar till. Jag vet inte riktigt om det var nu han försökte få oss att bli vänner, men han frågar iallafall vänligt "Har du lyckats sova nått då..?". EEEEEEEEEH NEEEEEEEJ, de ha jag faktiskt inte, konstigt nog...? "Ja, jag har iallfall försökt lite, måste få en liten blund, ska börja jobba klockan sju" - ja men du stackare, JAG SKA PÅ EN JÄVLA ANSTÄLLNINGSINTERVJU! åååh suuuuuck arrrrrggghhh. Sen kom vi loss från tullen ( en kille fick generat erkänna att han hade rökt hash dan innan efter att hunden söndersnffat honom, men annars var det inga större skandaler) och gubben började snarka igen. Så det var det.......
Ankommer till ett regnigt oslo, båda mian skor går i sönder när jag ska sätta på mej dem, antaglugen för tat mina fötter var helt uppsvullnade, handlar en svindyr flaska vatten och gör sedan ett svindyrt toalettbesök och lyckas laga skorna oc fötterna krymper några storlekar till normalt. Jag följer efter en folkskara och lyckas hamna på Oslo C, tågstationen (Har aldrig förstått det där med "gå din egen väg, följ inte strömmen" - go with the flow liksom! annars hade jag aldrig hittat)

äh nu orkar jag inte mer! fortsättning följer....


en lucka öppnad!!

Första dagen har gått.. det gick bra. Det var kaos i morse (som vanligt) och livvie åt för sakta och hela köret. Känns ändå som om tiden inte står stilla, vilket är bra. Ungarna är skiiiitsöta och jag pussar på dom så ofta jag kan till till Sams  förtret.
Jag träffade Viktoria, Malin, Frida, Linn och Tette (Therese från nyköping) på starbucks och fikade med dom vilket var skitmysigt. Det hade hänt massa saker för alla som vi ska fortsätta prata om imorgon.
Och nu tänker jag säga en liten sak som mest berör Amanda,Anna,Carro,Challan,Mandy,Liv,Linda, och Tommy - Om jag inte hör av mig så mycket beror det på att jag saknar er för mycket vilket är helt mysko skrivet men sant. Varje gång jag hör er lilla MSN-röst så dör jag lite på insidan.
Challisen - läser dock dina mail dagligen och ser fram emot dom. Det är som en lucka i julkallendern.

love from london baby


30 days and 30 nights

är typ så länge jag ska stanna här i england. Jag ska försöka ta vara på tiden faktiskt har jag lovat mig själv. Men lite ont i magen gör det just nu.. saknar redan mitt hus och min familj och vännerna och tommy. Fast jag ska klara detta. Som challan sa - det man inte dör av blir man starkare av. Ska ner och käka frulle nu .. har inte ätit nåt sen frukosten igår!
Ha en bra dag!


lite babbel

Nu fick jag lust att skriva blogg vilket jag inte haft på jättelänge. Tänkte bara flika in med lite vardagssaker tex vad jag har gjort idag och sånt. Nothing major liksom.
Idag spelade jag massa TV-spel  med Tommy och hans lillasyster. Det var roligt. Speciellt roligt var det eftersom jag vann hela tiden. Jag retade tommy för att han har vinge på sin bil. När jag frågade honom om inte hans bil ska flyga söderut blev han sur och tacklade ner mig på soffan. Sanna(lillasystern) kom till min undsättning och karatade honom på benet så han fick ont och släppte mig. När han lugnat ner sig igen så frågade jag honom om inte han kunde låna ut sin bil till tomten nästa år om hans renar bli sjuka. Då blev han sur igen. Sen blev han glad. Oh well

Hmm .. Jag ska till England om en vecka. MEEEEEN en glad nyhet är att jag ska hem efter 5 veckor! Då ska jag börja mitt nya liv med jobb, mycket träning och körlektioner. Det ska bli najs, riktigt najs. Fruktade för mitt liv när jag skrev ett mail till familjen och lämnade beskedet. Jag var säker på att jag skulle få tillbaka nåt i stil med "Are you leaving us - it can't be true! what are we going to do without u" eller nåt sånt. Istället, efter tre timmars låång väntan på svar, fick jag nåt i stil med "we are so sad that you're leaving us but we do understand your reasons"..  Slapp jag undan så lätt?  jag blir nästan lite arg. Förtjänar jag inte några tårar iallafall efter allt jag gjort för dom! Förtjänar jag inte ett "lilly I'm begging u, don't do it for the love of god" .. NEJNEJ, dom är fullt förstående. Bitches..

RSS 2.0