cameltoe

Vi kallar det för sparkdräkt.
Sparkdräkt sitter inte vackert på mig vill jag lova. Cameltoe är inte min melodi. Tydligen har jag lite för lång överkropp för mina korta ben. Om ni råkar ha långa slanka ben och kort överkropp finns det fina sparkisar på Toppy (Top shop)

Idag jobbade jag. Det var tråkigt och jag vill helst bara sjukanmäla mig förevigt. Tänk om man får ett sånt jobb när man blir vuxen, sånt man bara hatar. Jag ska aldrig hamna i den sitsen igen! Jag hoppas starkt på London. Men tänk om jag inte trivs. Tänk om jag vill hem igen! Vafan ska jag göra HEMMA? då blir det väl ålderdomshem igen där jag kommer få sitta tills jag själv blir gammal som gatan. Nej London MÅSTE bli bra. Och där ska jag hitta ett jobb tills efter au pair-jobbet så jag slipper åka hem. Eller jag kommer nog vilja åka hem.. bjöffs va jag är trött jag bara svamlar. Godnatt!

skogsvägsmuren

min pappa har gått och tjatat i år, och speciellt mkt denna sommaren, om att ta ner det fula staketet mellan oss och grannen och bygga ett nytt. "När de åker på semester river jag det, och bygger ett nytt!" smed han planer... Han pratade med grannen om saken som tyckte det var en bra idè, grannarna åkte på semester och pappa rev staketet. Problemet är att han aldrig orkade bygga ett nytt staket så i några dagar nu har det känts som om vi är mycket goda vänner med våra grannar ( något jag inte kan påstå att vi är).  Detta är ju ngt grannen insett och nu har alltså han fått börja bygga staktet, i tre hela dagar har han och hans bror hållt på att bygga, medan pappa bestämt legat inne på sitt rum och läst och vägrat kännas vi att de kämpar med ngt som var hans projekt och med ngt som han lovade att fixa. Nu är iaf staketet nästan klart och pappa har såklart hunnit med att klaga på lite onödiga saker.
Berlinmuren är nu rest igen men förflyttad hit.
Vi är nog inte alls goda vänner med våra grannar..



Mycket trevlig kväll/natt igår vill jag också påpeka. tack för det!

Gothia

Heeya!
Lilly här, back on track! Gothia cup var awesome, fast inte i närheten av för fyra år sedan. Den veckan var den bästa i mitt liv, utan tvekan. Dock drog vissa saker ner på betyget, såsom gnäll och kontrollfreaks som gjorde mig galen. Jag råkade slänga min svettiga fotbollsstrumpa ut och in i strumphögen och helvetet brakade löst. ups... oh well!
Det var iaf najs! invigningen lär ni ha hört om på radio/tv? Ett par som träffades på Gothia cup för några år sedan GIFTE sig på Ullevi, framför oss 60 000 spelare/tränare och annat. Det var det finaste jag varit med om! Sen åkte dom ut från Ullevi i en fin bil med massa fotbollar hängandes därbak som i "just married".
Efter invigningen (där dom spelade bland annat LOW) var det kaos utanför Ullevi. Jag hann inte smita undan när två lag (tyskar och mexikanare) skulle ha ett sångbattle och började skriksjunga medan de dansade vilda och underliga danser. Jag hamnade mitt i smeten och lyckades (pinsamt nog) falla handlöst ner på marken, vilket gjorde att alla spred ut sig i en stor ring runt om mig, dödstysta och förvånade över den lilla svensken som tappat sin sko och låg som en strandad val vid deras fötter.
Hmm what else. Jo jag kände mig som en tant hela Gothia. Vart man än gick såg man lag som betedde sig exakt som vi gjorde för 4 år sedan, och det var just för att de var 4 år yngre än vi. Var höll alla 19åringar hus frågar jag mig nu. En kille på 15 bast frågade mig hur gammal jag var. När jag klargjort att jag var 19 jättetantiga år med ledsen min sa han "åh, men du ser inte en dag ut äldre än 13".. Var det en komplimang måntro? Jag ville så himla gärna gå på Gothiadiscot, but no det ville ingen annan. De trodde att endast 12åringar hängde där. MEN, efter lite research tog jag reda på att det mest var 18åringar på Gothiadiscot. Dock var det redan för sent att gå dit då för vi hade match svintigt dagen därpå. JAG BLEV SKITBESVIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gothia discot är nämligen ett av de största "uteställena" som finns!! flera tusen besökare javisst.
Hursomhelst var stämningen på Gothia underbar! överrallt spelades det fotboll (love it) och ALLA hade mjukiskläder. Det var precis mitt rätta element. Liseberg var ball, trots att två karuseller kraschade under veckan. När rainbow kollapsade ringde ALLAS mobiler. Vi hoppades att det satt lite Ldb FC Malmö-spelare i den så vi slapp möta dom dagen därpå, but no. Den matchen gick iaf rätt bra. Vi spelade med typ 11 backar, mehe. Vi retade iaf upp Malmö för de skrek på varandra att de inte fanns några ytor att spela på, oh yes.


Lagen vi mötte var: AIK, Ldb FC Malmö(mff) Kroken(norska) GAIS, Lörenskog(norska) och Eskilstuna. Hur det gick orkar jag inte gå in på.. mehe. Vi kom i en av de bästa grupperna så blev ganska utklassade. Fast mot Malmö spelade vi skitbra och från att ha förlorat med 20-0 för några år sedan blev det bara 3-0. Ändå klart godkänt. Vi kom iaf till B-slutspel där vi åkte ut mot AIK i åttondelsfinalen.


Nu orkar jag inte skriva mer men kanske skriver någon rad när jag kommer på nåt kul som hände !

http://www.youtube.com/watch?v=n5HNOyUK3d4             Så såg invigningen och allt ut 2004 när vi var där iaf:)

Morgonens bästa at the office

Dagens skratt på kontoret (som alltid): http://www.youtube.com/watch?v=rbPtWpzXF0A

och

Victoria: "det är lite konstigt att det är lagligt att sälja sex men inte att köpa det"
Angelica: "Det är ju för att prostituerade redan är så underlägsna.."
Lasse: "Med knark borde det vara tvärtom; att det är olagligt att sälja men lagligt att köpa det, jag menar dom som köper knark är ju också i en beroende ställning.."

FNISS På DEN (förhoppningsvis för föregående inläggs skribent också(!?) )

illa

Vad gör man när hela ens liv är upp och ner? När man går igenom dagarna som en zombie för man är rädd att känna efter hur man egentligen mår. Ja det är så mina dagar rinner på nu. Jag vill hela tiden ha något att göra, vara sysselsatt så jag inte känner jag mår. Vill inte stanna upp och låta tankarna rinna iväg, för vill inte bryta samman.
Vill inte att mina tårar ska rinna ännu en gång på grund av dig.
Nej jag vill bara bli stark och klara mig utan dig. Som du klarar dig utan mig. Men om det inte är möjligt? Om jag hur mycket jag än försöker, inte kan glömma ditt leende och dina mjuka läppar?

Hur illa ute är jag inte? Kan någon rädda mig  tack!

tanttalk

Igår var jag med anna på gymmet för tredje gången i mitt liv. Jag kan bara gå dit när anna har tid, då svansar jag efter henne och vågar inte göra nånting utan att säga "hur gör man" och "är det här rätt" tre gånger på varje maskin. Gymmet är riktigt läskigt. Hälften jättesnygga, hälften enorma killar som bara är intresserade av att titta på sej själva. Ragga på gymmet - my aaaassss (inte för att jag hade tänkt det men det hade ju aldrig funkat!). Hur som helst, kommer nog aldrig våga gå dit själv men det låter coolt att säga att man gymmar.


Idag var jag och mandi på hm, jag tog en halvfin klänning med blommor på och tänkte prova men pallade inte och skulle vända för att hänga tillbaka den när det kommer en tant och grabbar tag i mej "Den klänningen blir jättefin till dansen ikväll!!!" säger hon. "Jättesöt!!! åååh ja... så fin". Jag nickade och mmm:ade och log och sen kunde jag ju inte hänga tillbaka den när hon såg. Så då fick jag smyga runt på hm tills hon hade gått och sen hänga tillbaka den.
En annan tant som jag stötte på idag var när jag va ute och pw:ade klockan halv tolv å kvällen...:/ Hon hade rullator med sig och var minst 70 år. Jag undrar om hon hade gått vilse... Jag fick lite dåligt samvete för att jag inte frågade henne... men tänk så skulle hon bli helt förolämpad för att jag trodde hon var lost. bäst att låta henne vandra...

Nu har det hamnat en liten tvättmedelskartong brevid mej och bara sitter här och sniiiiiffar. det luktar så otroooooligt gott! mycket bättre än alla parfymer. om det finns nån tvättmedelsparfym ute på marknaden ska jag lätt köpa den!


exakt den här!

Båstad

Kom hem från Båstad idag. Jag tror inte att en resa dit kan bli misslyckad, eller jag har i alla fall aldrig varit med om det. Så alltså detta år var lika kul som alla andra, om inte bättre. Älskar hela stämningen där. Att alla verkligen lagt ner tid på hur dom ser ut, verkligen alla vilket leder till att alla är super snygga. Så ett himmelrike för singlar som jag! Och ja jag är utseende fixerad. ;) Och att alla är översociala och pratar med alla hela tiden. Varför kan det inte vara så året runt? Älskar att människor kommer fram till en hela tiden och är trevliga plus snygga! Nej Båstad svek inte mina förväntningar detta år heller.



Båstadresenärerna:



och fotografen amanda som tyvärr inte fått va med å bild.

Lite snack med mig själv bara, inget speciellt.

var är alla mina vänner? några är nog i Båstad skulle jag tro. Amanda ,Mandy och Liv iallafall sen vet jag inte hur många som hängde med.  Elin jobbade ju sent på tvätten idag. Linda är på Rhodos. Anna är nog i Båsad tippar jag. Carro är kanske där,eller med jens..  Vafan, här sitter jag och önskar att jag var med gänget istället för att sitta här med min fula väska proppad med fotbollsstrumpor och svettiga benskydd. Jeez, thats right. Jag ska på Gothia imorgon och därför kunde jag inte hänga med. Också var det det här med att jobba helg också, suck...4 veckor kvar sen aldrig mer. ALDRIG MER!!!!!!

Blev iallafall glad idag när jag fick ett mail av Franny (Francesca) som är min lilla lovely värdmamma i London. Jag har äntligen bokat biljett till London vilket hon var jätteglad för så när jag öppnade mailet överröstes jag med ord som "Lovely,perfect. We are so looking forward to it. Its gonna be amazing!" :.. Jag får hoppas att det blir amazing! annars kan jag ju alltid åka hem. Eller så får jag ta med mig alla Harry Potter-böcker jag äger, på svenska och engelska. Det gjorde jag när vi skulle till Bulgarien förra året. Jag var livrädd för Sunny beach (det kallades Scary beach av en anledning) så jag bestämde mig för att inte gå ut utan ligga på hotellet med min "order of the phoenix" hela kvällarna.. riktigt så blev det ju inte. Sunny beach var LOVELY!!! <3  Jag öppnade boken EN gång och det var för att skydda mig från vattenstänket från poolen.

Idag införskaffade jag mig ett par vita låga Kawazaki vilka är underbara! jag vågade inte tro att 36orna inte passade mig så jag köpte dom ändå. Nu sitter jag här med feta vintersockor på mig för att töja ut skorna lite innan Gothia. Det gör ont.

Ush.. jag har sett fram emot Gothia sen februari men under den senaste veckan har det bara blivit fel. Vi ska för det första möta MFF (ldb Malmö?!). Framtida landslagsspelare och stjärnor. Underbart. Dessutom ett lag från div 1, typ eskilstuna? vi kommer bli krossade! dessutom körde vi störda nickövningar på träningen så min nacke är fuckad!

Vad ska jag nu gnälla över? JO, att jag sitter här ensammast i världen medan mina vänner springer rundor i Båstad (har redan gnällt över det men tåls att göras igen). Båstad för två år sen var NAJS!! 

Nu ska jag packa och kolla på sex and the city (hatar förkortningen SATC)

allt okej




Helt okej i juli månad:

- Att vi ska ta en liten tripp ner (upp? åt sidan?) till Båstad och förhoppningsvis ha ett trevligt litet dygn.
- Att jag kommer få en extra liten slant för de två hela dagarna jag jobbade på chokladcafèet.
- Att jag va på Vinfest hos ullis i måndags, träffade challan, stina och lilly i onsdags och samma pers igår plus maggan och jojjo, det var mycket trevligt!
- Att vi ska ta en liten tripp till stinas/challans/lillys stuga snarast.
- Att jag förhoppningsvis ska hälsa på hannis i h-stad.
- Att äta Ben&jerry, framför allt Brownie, Fishfood och Cookie dough (bajsa på ebba von sydow som påstår att B&J är ute)
- Att inte ha ett jobb!!!!
- Att pappa åker bort en vecka. (dock inte till grekland)


jag i båstad för två år sen. steeeeek eller vad? HAHA



Inte helt okej i juli månad:

- Att vi inte direkt har någonstans att övernatta när vi är i båstad. Men det har ju funkat förut...
- Att den alldeles för skrämmande stek-eliten kommer befinna sig i vår kära skånestad dessa dygn och osa backslick, pikètröjor och
- Att folket på sandbytvätt just nu jobbar ihjäl sig för att sortera gamla förstörda båstadlakan där både det ena och det andra dyker upp, bara för att stekisarna ska få en så trevlig resa (=att de ska kunna uppföra sig så odrägligt som möjligt)
- Att idioterna på chokladcafèet inte hört av sig idag när det är fredag, och att de skulle hört av sig i lördags!
- Att vädret suger.
- Att alla som jobbar på ica i sandby är antingen 87:or,88:or eller 89:or och most likely folk man inte vill träffa när man hivar upp sitt godislass och blottar sitt fettiga hår kombinerat med finnar som står i blom.  
- Att vissa behandlar sina pojkvänner som bebisar.


thihii



Amanda, ser du att blondinbella har köpt
samma kjol som jag! :D värt att säga att
den kostar under 200 kr på gina och
att jag hade den först ;)

"Krediter är som sex, vissa får och vissa inte"

http://prinsarnaavstureplan.bloggproffs.se/
Tjejer har hittat mina drömprinsar på blogg ;) gjorda för mig ;) skämtosido! men värt att läsa, eller jag tycker den är rätt kul. Troligen fejk dock :(

Cheers och snusk from Rhodos.

JAG LEVER.
just det, jag lever. Dock pa andra sidan jordklotet men det viktiga med det har inlagget ar att fa fram faktan - jag lever. Livet pa Rhodos ar som man kan tro; spriten och solen lockar lite for mycket darav lite for mycket rodhet (bade fran solen och av rodnad nar man vaknar efter gardagens jaaa.... fylla). Just nu har jag ingatt en pakt. Ifall jag shotar en enda gang till innan jag aker hem ska jag springa topless pa bargatan. Da kanske ni fattar hur langt det har gatt de har fyra veckorna. Fylle-Linda har utegangsforbud de sista dagarna. 

ps. Att vara nykter pa ett charterstalle ar intressant, killarnas snoppar hanger lika langt ute som deras tungor, tjejer gillar laget och hoppar fram for att glida lite pa allt som hanger och dinglar. Okej, nu blev det snusk. Ni far ursakta men snusk har blivit som en del av vardagen for mig, jag andas snusk numera.


;)

                                                                

(bild från XX-bloggen)
 

Jag kanske har torr humor, men visst är det lite kul?
Detta är sloganen för några målare. Fattar
inte alls vad detta har med yrket att göra..gör ni?

freaky

mogi.blogg.se
Är hon ett skämt? är hennes videbloggar på riktigt? jag frågar mig själv varje gång jag råkar hamna på hennes blogg. Kolla in den själva. Tror ni inte mig så kolla denna länken: http://mogis.se/2008/july/videobloggi-1.aspx

det här är ju JÄTTEROLIGT

har alltid undrat hur jag ser ut som rödhårig.
 

eller som... eh...

Lilly ....just for fun faktiskt...

Och kolla hur vacker elin är i detta svallet!!


Haha dock tror jag att jag föredrar carro i brunt, långt hår. (fnissade lite för mej själv när jag makade denna)




Nää nu måste jag gå


tvångel och taaz.com!

Tjallis!
Först vill jag varna för att vissa meningar i detta inlägget kommer låta lite oldfashion men jobbar man på ett äldreboende så blir man lätt påverkad. Jag har börjat använda ord som "hossor"(strumpor). "Hied"(stirrig). underbyxor(blöja)

USH sån hemsk dag på jobbet det varit. Was it good? it was NOT nice! Jag blev mot min vilja kramad av en freaky tant (som INTE bor där alltså!). Alla tycker hon är störig, vilket faktiskt stämmer. Kutar man in på demensavdelningen mitt i lunchen och fladdrar med gummiormar och vill leka lekar har man inte alla hönsen hemma. Ajja det var iaf lite avslappnande när jag tvingades prova rullstolar eftersom det tydligen är viktigt att man själv ska veta hur det känns innan man kör någon annan i en. Jag åkte runt i en elektrisk rullstol i en halvtimme medan jag tjänade 50 spänn.
Förutom tvångskramen blev jag nästan tvånglad av en 75åringidag!! fett utropstecken!! det var en hemsk upplevelse. Jag vred mig loss så tvångskyssen hamnade vid örat. Alkogelade mig i 10 minuter sen så alla bakterier skulle dö, DÖ!!!
Annars var det en lugn dag idag. Alla vilade hela dagen, i vanlig ordning. Igår var ännu skönare. Det enda jag gjorde var att spela kort med en tant.

I söndags hände en najs sak! Jag fick gratis smink från Oriflame värt 900 spänn, gratis!! tommys låtsasmamma jobbar nämligen där och hon hade ett konto som behövde tömmas. Klart jag ställde upp! Fick puder och rouge och kajaler och en parfym och grejer! oh yes ;) men grejerna kommer inte förän om två veckor.
En otrevlig sak som hände i söndags var att låtsasmamman vaxade mina lår vilket gjorde ONT! fast det gjorde nog ondare på tommy när vi vaxade hans mage. vi har det på film, jez.

Ett roligt citat sagt av en bloggmedlem: Igår fes jag så äckligt att J fick ta sin astmamedicin!

COOOOOOOOOOOOOOOOOL SIDA!
www.taaz.com

gg taaz

Okej jag var fet rookie på detta så det ser ju inte speciellt äkta ut. Men ändå fett coolt! Jag ska bli bättre!

Cutiepie

Jag gör inget taskigt nu, videon är inte snodd och utlagd av en taskig kompis utan av henne själv.


http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=29822562

jag gillar speciellt dansen i mitten.


spanien

Hemma igen. Hört att det har varit jätte bra väder när jag varit borta men självklart så regnar det igen nu när jag är hemma..:( aja, jag har i alla fall haft det jätte bra i söder. Bodde jätte fint, nära bodde havet och pool. Men trots detta är jag inte alls brun, inte som jag skulle vilja vara i alla fall. Men jag har fått hålla i en apa så resan kan inte ha varit något annat än lyckad då! Får lite bilder här från Spanien:

chokladslav

nu har jag jbbat två dagar på det där chokladcafèet, oavlönad. vet inte ens om jag fått jobbet. det är konstigt där... men roligt.  imorgon skulle hon diskutera med de andra om dom ville ha mej, utvärdera mej... usch.
well well, min mobil fungerar inte riktigt som den ska, jag hör liksom allt, men ser inget, lyckades iaf svara när den ringde, men vågar inte riktigt chansa på att hitta elins nr utan att se ngt... Nu funderar jag på att ringa till ngn annan, vars nr jag kan, och fråga efter elins.. men det är ju taskigt. OH WELL.

FRIENDS!



Världens bästa vänner är tillbaka, PÅ FILM!! Helt klart bästa programmet någonsin så jag blev skitglad när jag såg det! Filmen ska börja spelas in inom 18 månader (fett länge mjö...) Men jag får underhålla mig med något annat tills dess! Kanske alla filmer där översnygga Jim Sturgess är med. Typ * heartless * 21 * Across the universe.

babe

Nu ska jag duscha och göra mig lite fin inför kvällen. Ska träffa Challan på en öl (vuxenpoäng!) och sen leka med Tommy=)

mjööö gnäll

om 15 minuter ska jag ner och jobba... fy fan va tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja jag får tänka på Gothia.. det håller modet uppe! dock ska jag jobba skitmycket veckorna precis efter Gothia.. bjöööö jag orkar inte! Och London närmar sig och jag är så nervös! och alla ska flytta! jag vill bara spola tillbaka tiden lite grann..

Kenza, Stina-lee och whatevaahhhhh...

Det var ett tag sen jag drog min bidragande strå till stacken (även ifall vi fortfarande väntar på vissa.. HRM Anna och Carro. jag vet att de leker "jag har ett jobb, har faktiskt inte tid med sånt trams!" sluta med dessa fasoner!) så nu blir det en liten blanding av allt jag måste förmedla till mina kära läsare innan det försvinner ur minnet.

Idag var jag också på playan (inte mitt favoritord, men det finns ett värre: Beach 08) med Hanna och sen joinade Johanna och Mia. Vi diskuterade bla kända bloggare, tex kenza (hanna informerade mej om att det uttalades "kinza" och konstigt nog hade Lilly blivit informerad av samma sak av sin beachpartner idag...well well), Stina-lee, blondinbella osv, som vi kom fram till har de flesta bloggare (med undantag för blondinbella, Im a fan!) har noll humor eller personliga inslag i sitt sätt att skriva, riktigt kass svenska; särskrivning och egna dialekt/påhittade ord som inte är okej,inget intressant att berätta om och absolut inget intressant sätt att berätta om detta extremt ointressanta. De är snygga, har snygga kläder och kan berätta för dej var de är köpta och vad de kostade (inte för att de bryr sig om pengar, de kollar ju aaaldrig på prislappen)

Okej, vad vet vi om Kenza:
Hon är snygg, bra på mode, har en hund, har haft en pojkvän och gillar Tokio Hotel. Men hur är hon egentligen som person?

Vad är detta jag har lyckats missa? Tokio hotel-hysterin är ju all over tha place (postis)

Stina-Lee:
Snygg, har en hund, en pojkvän och tråkiga videobloggar som hon själv kallar "Stina-lee video update", dom är så tråkiga att dom är roliga, min och lillys favvo är den där hon visar upp sitt smink i ett halv decade.
Quote från Stina lees senaste inlägg:
Undrar bara hur jag ska hinna. Jag har frissan mitt på dagen imorgon, jag och B ska gå och kolla på möbler, sen ska jag hinna tvätta och fixa mig innan tåget går till gbg. Jobbigt att åka tåg dit, tar typ två timmar, byte i herrljunga och massa skit. Men men än är jag inte dö så det borde la gå ;p

Klädproblem! No fucking clothes!
Känner mig inte fin i nåt. Allt jag tar på mig känns bara fel fel fel.

Vad ska ni göra imorgon?

AAAAH, för det första: Ingen bryr sig om att hon och B ska gå och kolla på möbler, för vem är egentligen B?! Skriver antagligen B för att bevisa att hon har några vänner. För det andra, byte i herrljunga? Jag bor i Lund, Sveriges metropol, är det meningen att jag ska veta var herrljunga ligger? Tror hon över huvudtaget att NÅGON vet eller BRYR sig om var det ligger och ATT HON FAKTISKT SKA BYTA DÄR? Nej. (och skippa den sjukt irriterande ";p"). Klädproblem, viiiiiiisssst Stina-lee vi säger så, DU ÄR JÄTTEFUL SÄKERT I ALLT!!  Och att hon bara  har mage att avsluta med "Vad ska ni göra imorgon?". Hon skriver endast så för att få mer kommentrerar, inte för att hon är intresserad av att veta vad de ska göra imorgon, och dessutom så skriver alla de som läser hennes blogg alldeles säkerligen en egen blogg där de redan berättat vad de ska göra imorgon, jag tror knappast att stina-lee läser den.
.

Mogi (nytillkommen hat-favorit):
Nja inte speciellt snygg, men rik iallafall, bryr sej inte alls om vad hennes kläder kostar men tvingas ju ändå skriva ut det. mycket mer vet jag inte... hon verkar ju ha vänner iallafall.

.....äh vi skiter i henne, fanns inte ens några bilder på henne på google! misslyckande!






Oj alltså det var inte meningen att detta skulle bli ngn slags bloggutvärdering. Nu hann jag inte ens berätta om min misslyckade chokladintervju. JAJA. Later!

Solslickade kinder!

http://www.youtube.com/watch?v=x2BBfv9WK_w  <-- Countryhouse med Blur

LOMMA BEACH! finally kikade solen fram och kysste våra kinder! I mitt fall slickade.. jag är nämligen röd som en tomte i ansiktet. Dock har jag dolt det väl med mina nya underbara foundation som jag impulsköpte en minut innan bussen hem gick. När jag kom hem och provade den så var min första tanke "WOW its a miracle".
Att bada i lomma är alltid en trevlig upplevelse. Man får den där sunny beach-känslan. Speciellt eftersom stället är fullt av svenskar.

Jag och Carro satt och käkade mackor på Lomma beach för några år sedan. När vi inte orkade käka upp våra kanter så kastade vi dom i gräset.. trodde vi iaf. Vi råkade kasta dom över gräskullen och rakt ner på en tant som satt och solade i sandbunkern. Alla Lommas måsar gick till attack och tanten skrek som ett flygalarm. Det var ball!

måsar      lumene


Nu sitter jag här och väntar på mina små vänner. Det ska bli så himla mysigt! Anna, Mandy, Amanda, Elin och Carro (alla är innehavare bloggen (nu kom Mandy) men vissa mer eller mindre aktiva. SHIT jag avbryter för ett viktigt meddelande. Mandy ska just göra debut i bloggen!!!!!!!!!
Mandys debut: Hej.

Mandy skrev "Hej" varefter hon sa "jag HATAR det här!!!!"

Nu kom Anna och Elin. Vi saknar er Linda och Liv! PUSS

RSS 2.0