Crazy!

Min pojkvän har en kompis vars flickvän är lite..speciell
Hon gör slut med honom sådär en gång i veckan varefter hon skickar kåta SMS som om ingenting har hänt. Not okay!
Senaste gången var i förrgår. Då skulle kompisen (vi kallar honom MT) och hans bror kolla på MFF-match. MT frågar crazy GF (crazy girlfriend) om hon vill hänga med vilket hon jättegärna vill. Men när han förklara att dom måste åka en snabb runda inom Jysk bäddlager så blir crazy GF arg och vägrar följa med. Då åker MT och brorsan ensamma istället. Men de hinner knappt sätta sin fot på kudd-avdelningen innan crazy GF börjar skicka hot-sms och spela in ett långt meddelande på MTs mobil som löd "cp cp cp cp cp cp cp cp cp cp" (i 4 minuter). Hon var tydligen sur för att dom inte frågade henne en gång till om hon ville med(hon hade ju ångrat sig..). När MT och brorsan återvänder från matchen hittar dom MTs kalsonger, sönderklippta och upphängda i MTs antenn på bilen. Senare på kvällen var MT och spelade lite spel med brorsan på en restaurang. Crazy GF kom in och låtsades som om ingenting hade hänt. MT blev distraherad och gick 800 kr back på spelet.

En annan gång blev Crazy GF arg för att MT råkade vända sig i sängen lite för snabbt så hon vaknade. Då skällde hon ut honom, stal hans mobil och raderade sitt eget nummer och ALLA Sms hon skickat varefter hon slängde mobilen på honom och bannlyste honom från huset.

Igår köpte jag och min pojkvän kebab. Gissa vem som satt på pizzerian om inte MT och Crazy GF!! hon krängde en hel pizza och tvingade MT betala. (hon har lagt på minst 10 kilo sen jag såg henne senast. Shit!)


groda






 CRAZY FROG!




Hångelkungen

"Jag har hånglat mycket mer än vad du någonsin gjort och någonsin kommer att få göra" sa min lillebror idag till min pappa på min farmors 70års kalas. Han utsåg sej till hångelkungen och babblade vidare, och släkten lyssnade roat om än lite generat angående det med hånglet men också väldigt imponerat. Sigge har ju flickvän! En partner, som får sova över. Det har ju Amanda aldrig haft.
Aaah helt idiotiskt att man ska behöva känna sig misslyckad över ngt sånt! Men jag gör verkligen det.
Jag har ju faktiskt tre KK, mycket mer praktiskt (EEHH..). Nä men....
Jag hatar att behöva känna mej svartsjuk (avundsjuk?) och sämre än min lillebror, speciellt när han är så självgod också. Han har sin lilla flickvän, är framgångsrik hockeytönt med magmuskler och ser nog rätt bra ut. Nu har han dessutom lärt sig jonglera! Kanske inte ngt att avundas dirket, men att han liksom bara har lärt sig det...

När jag ändå är igång kanjag fortsätta. En annan störig sak är att min pappa säger, när jag och sigger tar kaka -lika mycket kaka - "ska du verkligen ha så lite sigge? ta lite mer! det behöver du", vilket indirekt påpekar på att ska jag verkligen ha så mycket kaka? Tack, jajajajaaj, jättekul att höra.

SEN kom det dessutom fram att Pappa, Anna och Sigge och Johanna (!!!!! flickvännen!!!!!!) ska åka till Grekland!!!! Jag har inte ens blivit informerad om detta, långt ifrån tillfrågad om jag vill följa med. "Får inte amanda följa med?" frågade min faster och min pappa mumlade ngt om att jag hade rest så mkt och bla bla bla. VADDÅ DÅ? Jag har betalat alla mina resor själv för pengar jag har tjänat ihop helt själv genom att jobba en hel sommar på ett SKITJOBB och fick noll semester!!. Amanda ska jobba. Jag fattar inte hur det kan vara så fruktansvärt hemskt att jag har fått ha hela två veckors lov nu efter att ha gått i skolan i tolv år, min pappa har också jobbat hela året men han får ju fem veckors semaster också. Fan va sur jag är. Tror inte jag gillar Johanna längre, speciellt inte när de bytar ut mej mot henne och jag trött på att höra om henne hela dagarna!!!!

Jag tror iaf att jag leder hångeltävlingen med sigge än så länge! Än så länge..........

Det ni!

Haha, nu ska jag överbevisa alla genom att skryta med mina tekniska skills. Idag har jag klarat av både det ena och det andra:

*Installerat min iPod (som jag fick för drygt två veckor sen) med mycket möda och stort besvär. Till sist gick det iaf. Nu återstår bara att klura ut hur jag lägger in musik på den, överväger faktiskt det. Skurkaktig som jag är har jag flirtat till mig lite ny musik från Amandas dator, och hon som trodde att meningen med besöket var att äta en oskyldig brunch. Ack så fel hon hade, dock blev sconsen väldigt smarriga.

*Lagt in bilder på datorn (från Prag och balen. Menmen, bättre sent än aldrig!) När jag har återhämtat mig från dagens tekniska kraftansträngningar kanske jag borde lägga upp dem för alla att beskåda..


Om två minuter ska tre femtedelar av min familj masa sig upp ur sängarna för att hinna med planet till Barcelona. Gaah, jag vill också! Men nej, jag och Anna får snällt stanna hemma och vattna blommor och mata katten medan de pressar på playan ("Ni måste ju va hemma och jobba"). De närmsta sju veckorna har jag inget annat att se fram emot än tvätt, tvätt, tvätt. Vika morgonrockar, hänga lakan, mangla... Livet på Sandby Tvätt är inte glamoröst ska ni veta. Dock tjänar jag en slant, så jag borde väl inte klaga.


Tjallongen!

Tjallong!
Nu kom jag nyss hem från jobbet. Om 20 minuter ska jag sova för att orka upp till morgondagens jobb. Idag var det faktiskt trevligt vågar jag påstå. Inga gamla rutinerade tanter jobbade utan bara jag och två tjejer till. En av dom berättade att en kille på jobbet tror att jag är kär i honom (?!). Varför han tror det har jag ingen aning om. Men så flirtar jag ju omedvetet med alla vilket ni läste i presentationen. Dock tror jag att det enda han kan basera sin terori på är en mening jag råkade säga häromdagen "Åh har du snickrat ihop alla dina stolar hemma själv. Då får man väl stå upp om man är på besök hemma hos dig".. Vad som skulle vara en skämtsam artighetsfras blev en ofrivillig flirt. Efter att jag sa så hade han tydligen gått hem och städat huset och stängt in sin lortiga katt i sovrummet.
En annan kille på jobbet ser ut som KP-masken. HAHAHA

mask

Matmor Elin har förått oss! Hon vägrade erkänna att hon hade sett meddelandet på fejjan om att bloggen var igång. Till slut fick vi ur henne att hon visst det hade sett meddelandet, OCH varit inne på bloggen och snokat. Den sparven! Jag ska iaf få henne att lägga ut receptet på chokladcookies med vita chokladbitar i. Mums!

Snart är det rötmånad. Bara så ni vet.. Då får ni vara försiktiga med vad ni stoppar i er! Vi som har växt upp med Carro vet hur det är.

Förresten - http://www.youtube.com/watch?v=H6dFnifgFFc
Därifrån kommer vårt älskade citat(slutsekunderna av klippet) "was it good? It was nice!"  vilket vissa kommer påstå inte är ett direktcitat. Vi förnekar blankt alla anklagelser.
På tal om "Ciao Bella" ska jag till Gothia om exakt två veckor. Den absolut bästa veckan i hela mitt liv var Gothia 2004 (Näst efter den veckan kommer Sunny - 07)
Jag längtar SÅ SJUKT mycket. Inte okej att jag är 19 och alla andra kommer vara runt 16. Ajja, jag smälter nog in rätt bra. 

HEJA SPANIEN IMORGON!!! Efter att jag och Amanda såg filmen "Mannen utan öde" (Fateless) har jag haft lite svårt för Tyskland. SHIT JA jag vet att man aldrig ska dra alla över en kant och blablabla jag vet allt om moral och etik och vad det heter. Men jag kommer nog snart över min tyska svacka.

Powernap snarast

Klockan är tre och jag har varit vaken i tre timmar! Otroligt. Kommer dock snart decka ihop, det är tufft att gå upp såhär tidigt!



Balla saker:
-Imorse lagade jag, lilly och lenis brunch; scones och fruktsallad, och kiviks egenpressade smultron,päron och äppledryck förstås. Och så tittade vi på SATC. Mycket trevligt

•-          Jag ska på en anställningsintervju på tisdag! Jag vill inte ta ut ngn lycka i förskott... men det är på en chokladaffär! (!!!)

•-          Min farmor ska ha 70 års fest imorgon, riktigt ball! (eeh)

•-          Jag, Lilly, Challan & Stina ska ha Londonreunion! Snart. Nångång. För tillfället har jag all tid i världen men när vi hittar ett fritt datum är det londonmys för hela slanten. Jag älskar london och jag älskar att prata om London.




Bulla saker:

•-          Mitt läsa Sagan om ringen-projekt går inte så bra, har ensålänge inte ens lyckats ta mej igenom inledningen. Hoberna stör mej.

•-          Jag måste skriva tackkort från studenten.

•-          Det är fortfarande bara jag, lilly och liv som skriver här. Och liv är f.t i spanien  så här kommer antagligen va rätt så fattigt på bloggen ett tag framåt. Dock har Linda lovat att skriva när hon kommer hem från Rhodos.

•-          Sanna Bråding ska sitta tre månader i fängelse pga av droginnehav L


Spanien här kommer jag!

Nu ger jag mig snart av..! Ska bli riktigt skönt att få lite sol på kroppen och få äta god mat och förhoppningsvis träffa lite trevligt folk med. Har dock inte packat klar väska än men det går nog bra ändå.. bara man har med sig sin bikini så klarar man sig! ;) Så kompisar, jag hoppas ni får bra här hemma, och bra väder för amandas skull och jag kommer att sakna er en massa! Ses om en vecka!<33

Sandbys oändliga möjligheter

A: Ska vi åka in till stan?
L: Njaa.. jag hinner nog inte, har fotbollsträning sen
A: Men vad ska vi då göra??
L: Jagvet inte....................(.....) Ska vi äta något?

KRABELURER


1 dl socker

2 ägg

1 1/2 dl mjölk

4 1/2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

kanel, kardemumma eller vaniljsocker


Rör ihop alla ingredienserna.

Lägg små klickar i stekpanna

Grädda

Ät och njut!


x

Kommer jag någonsin komma över honom? Gör man det? Kommer över sin första kärlek? Just nu känns det som att det aldrig kommer att hända för mig. Drog mig ur min ”blinddejt” som skulle ske ikväll, fråga killen om vi kunde ta det veckan när jag kommit hem efter spanien.
 För vad ska man göra när man inte känner sig redo? När man varje gång tänker på kärlek kommer samma ansikte upp i huvudet. Och om man inte vill komma över honom? Om man bara vill få krama honom en gång till och få höra honom andas..

Vuxenstatus: 0 . fortfarande

Varför gråter folk så förskräckligt på skolavslutningarna? Man träffar väl dem man vill träffa.
Resten är det bara jävligt skönt att slippa.

Vilken dag är det idag? Uppebarligen inte helg för då hade jag knappast fått lov att sova till halv fyra. Vilken vecka är det? Är det fortfarande juni? (Har studiebidraget som skulle komma sista juni kommit?)
Visst ett jobb skulle inte sitta fel, men aldrig mer skitjobb som Online, då är njuter jag hellre av en sista frihet innan vuxenlivet tar över.

(Måste man bli vuxen även ifall man har NOLL vuxenpoäng? Inget kaffe, inget körkort, ingen tandtråd, ingen öppen dyrkan av  Stig Larsson och inget tänkade på kolesterolvärdet och hemligt ostbågsätande.)

Varför har jag alltid en extrem längtan bort?
Varför känns aldrig ngt tillräckligt eller jag tillräcklig för ngn?

Imorgon ska jag kanske ta tag i den där norgehistorian.

Idag bakade vi kladdis hos Karro. Kändes som old times, då vi kunde bokstavligt talat baka oss igenom loven.

De e fullt en lörda klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig, (Ååh)
Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak
Å jag märker alla har - har fått nog av mig
- Måndagsbarn, VM


Första inlägget under kategorin Gnäll, välkommen!

SÅÅ vaken imorgon kl 12-18

Vi ställer in morgondagens sovmorgon genast.


Så vad gör man egentligen den här tiden på dygnet?

Ja, vad gör man egentligen vaken den här tiden på dygnet? Får alltid lite panik när fåglarna börjar kvittra och det är gråblått ljus utomhus.
Man rensar bland sina vänner på fejsboken. Självklart mäts ju status i hur många vänner man har på fejjan, men när man är arg känns det som en hämnd att ta bort personer, även ifall enda gången de skulle märka det är ifall de skulle gå in på ens sida - vilket känns föga (lärde mej detta ordet inatt när jag började läsa Sagan om ringen) troligt.

De ska bort:
- Folk som heter Chafik, Gurkan, Mheerem och bor i Marocko och Turkiet och definitift folk som heter David "Jag kommer till Svenska 17 juli och jag vill knulla Therese, Jannike och Fredrika" Moralles. Vid Sskandinavien går gränsen för okända inkräktare. (Australien funkar dock)
- Folk som addar en på facebook och sen glor ner i kullerstensmarken alternativt stirrar in i garnaffären hellre än att hälsa på en när man möts på Lunds gator.
- Folk som är medlem i Spykens motsvarighet till Kappa Phi (jag kollade på collage-film ikväll). Ja, jag känner extrem makt närjag deletar dessa innemänniskor från min vännerlista!
- (den här har jag nämnt innan) Folk som är töntiga som jag inte har vågat no:a pga av att jag tror att de ska bli ledsna för att de inte får vara vän med mej. Nu behöver jag aldrig träffa dem mer och aldrig behöva möta deras puppy eyes i korridoren när de inser att jag har erasat dem.
- Folk som aldrig är villiga att fläka ut sina liv med hjälp av bilder, videoklipp eller lägga till nån spännande application så man exempelvis får se vem dem är kära i. Jag tror folk vet för mkt om mitt liv.

De får stanna:
- Folk jag faktiskt tycker om.
- Folk som laddar upp spännande bilder
- Folk jag önskar jag var vän med....
- Folk som jag faktiskt inte vågar ta bort hur tuff jag än vill låta klockan kvart över fyra på morgonen.
- Okända snygga killar med gitarrer på deras visningsbild.



Okänd snygg kille med gitarr på sin visningsbild. (fast nu såg jag att det var en bas)

Melonparty

HEJHEJ! Lilly här. Wie idag har jag haft en underbar dag I must say.
  • Jag var ledig. JÄTTEBRA sak
  • Jag åkte till stan med Amanda. JÄTTEBRA sak
  • Jag hittade små fynd. BRA sak
  • Jag hade bra faceday förutom ett rött stoppljus i pannan som doldes av en liiiten luggbit. OKEJ sak
  • Vi åt på BK och kände oss tillfredsställda efteråt. SKÖN sak
Amanda kommer hit om en stund. Hon och hennes vattenmelon. Själv står jag för honungsmelonen!

Shit har ni sett alla skor med snörning av tyg? alltså nu menar jag rejäla tygbitar i typ blommigt och sånt. SÅ COOLT. Jag kände hur kreativiteten växte inom mig så imorgon ska jag försöka fixa ett par egna. Har faktiskt ett par vita tygskor som skulle passat. Ni får se resultatet imorgon! Nu kommer Amanda (det var en lögn, men jag pallar inte skriva mer..)




Snygging

Uringning i ryggen framför tuttattack - mycket snyggare. Varför kostar den här 1800 kronor? Mitt studiebidrag är ju bara hälften :( Varsegod, ni rikemansbarn.





Alla uppmanar Liv att berätta om sin blinddate! Förbjudet att berätta om A men sen inte nämna B,C eller D?


Allsång

Allsång på tv! Nu känner man att det är sommar. Abstinensen i mig bubblar upp, för shiit vad jag vill till Stockholm nu. Kanske dags att ta steget och testa sina vingar utanför boet och ta steget och flytta dit?

En annan lite rolig sak är att jag raggat upp en ”blinddejt” på nautilus på torsdag ;) önska mig lycka till! Måste ju göra något i väntan på att DU ska komma hem igen.

Biancoooo

Den här fyndade jag idag. med hjälp av gammalt presentkort behövde jag bara betala 100 riksdaler! från bianco.

 



Här är förresten annas outfit första dagen på hennes överseriösa jobb! Också vacker clutch från bianco.

Det nya livet



Idag hade jag bestämt att börja mitt nya liv, men hur lätt kan det vara att lämna min käraste ägodel ("vad fyrkantig" sa Alicia en gång om min säng. Jag tror hon menade "vad fin, jag är jääteavundsjuk", vems säng är inte fyrkantig?)? Jag började mjukt, ställde klockan på elva för att sedan kanske övergå till halv och om ett tag till och med tio.  Jag snoozade lite, fick mitt i snoozet sms av en måttligt omtyckt släkting och efter ett tag ringde Lilly och väckt mej ordentligt. Då var klockan 12 över 12. Men jag tycker ändå det var en bra början, från klockan tre till tjugo över tolv, det är endå 2 timmar och 40 min mindre sömn!
Jag och Lilly åkte till stan. För första gången sen studenten kändes mitt liv lite...livligt. Som om det ändå var lite värt att leva. När jag satt och väntade på bussen själv kom jag tom på mej själv att njuta; med solen i ansiktet, mitt osminkade och ovanligt finniga fejs täckt med mina limmade ray bans kunde det knappast bli bättre.
Tänk vad ytterst lite shopping kan göra.

Så imorgon ska jag försöka fortsätta på samma spår, försöka komma upp helst innan tolv och kanske städa en av skrivbordslådorna.

tips



Om ni lider av shoppingtorka ger jag er tipset att kolla kläder på urbanoutfitters. Där finns såååå mycket fina kläder! Jag blir helt till mig. Kolla bara denna tröjan för exempel. Sliten t-shirt med tryck är aldrig fel, speciellt inte när den har ett bra budskap med. :)


Denna söta volangkjol kan ni också hitta där. Volanger och blommor på kjolar är min ju min specialitet ;)

Likheten är slående!


Charlotte Scar

Jag vet att jag tjatat om detta i flera månader nu. Men jag tänkte ta tillfället i akt och sprida vidare mina tankar lite längre (nu när vi ska bli berömda!). Visst är det amazing hur lika de är!  (för att ingen annan ska behöva skämmas så erkänner jag att det är Lilly som skriver)

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt!

Nu är klockan runt 12 och det är eftermiddag. Jag ska nog käka lite brunch innan jag, Amanda och Liv åker till storstan (Lund..). Dock är det blott gryning för Amanda, då hon har för vana att vakna vid 15.00. Funderar på att ringa och väcka henne. Hon brukar ha mobilen precis vid huvudkudden så det kan bli intressant.

Jag undrar vad de andra gör just nu..
Anna sitter nog på sitt jobb just nu och har det bra i sin fina kontorsoutfit. Hon jobbar som inköpare på Alfa Laval. Så satsigt för att ha kommit precis från gymnasiet!
Elin började på 20 minuter sen nere på tvätten.. mehe astmalaugh! Fast lite avis är jag ändå på storkovan hon kommer tjäna.
Linda sitter på Rhodos i den stekande solen och äter säkert en sallad med saftiga fetaostbitar. Jag är inte alls avis..
Liv.. sover? eller ? Liv var är du. Om du ser detta så hör av dig!
Mandy har noll koll nere på bygghandeln. Mandy you can do it! Om jag kan duscha en 90åring kan du göra vad som helst!
Carro är på sitt sko-jobb och har det bra. Hemma väntar deras nya hund Ibra. (efter Ibrahimovic) Fotbollsnördar när dom är som nördigast!

Nu tog det sådär 4 minuter att skriva detta inlägget så Amanda kanske har vaknat. Jag provar..Under tiden kan ni titta på denna bilden av Eko-Elin

elin


KLART. Hon var halvt vaken efter att ha snoozat 3 gånger (med Amandas snooz blir det 1 timme och 20 minuter ungefär)

Nu när jag ändå skriver ; Min rosa klänning, någon ? vet ni vart den tog vägen efter Sunny ? "Lånaren" av den ville inte ge tillbaka den på grund av en pinsam fläck.. och det var inte tandkräm

Blommigt is the SHIT!

Blommigt är alltid snyggt på sommaren och extra snyggt denna sommaren. Det kan vi bevisa:


Annas klänning från Zara, Livs kjol från Koola Anna och Mandis klänning från HM.
och en krans av överblivna studentblommor.


Kjol från KA och armband från Thomas Sabo.



Kjol från HM, 20 år sen, skärp second hand (Woow vintage, hur trendig får man lov att bli!?)
och posen skulle egentligen va en sån där snygg "sväng runt med håret och bli snygg" men som aldrig blir snygg.
(nåja, om man inte heter Gisele dvs. Det gör jag inte)


Linne från Gina Tricot (rätta mig om jag har fel?)


Örhängen från Mats Jonasson




lyx ;)



Kan man bli annat än kär? inte jag i alla fall! Älskar Thomas Sabo och hans Charm Club. Alla små berlocker som man kan matcha efter smak så det blir ens egna speciella och personliga halsband, armband eller örhänge. Så snyggt i silver nu till sommaren då man är härligt solbränd!

liv här

Liv vid pennan, eller vid datorn kanske man borde säga. Det är jag som ska tillföra bloggen lite lyx och exklusivitet. Detta beror på att jag har en stor kärlek till dyra kläder, köper oftast det jag egentligen inte har råd med. Mitt motto har med tiden blivit att ju dyrare, desto bättre. Kanske inte det bästa, eftersom jag inte alls har pengarna att leva efter det, vilket jag själv inte har fattat. Så jag ska försöka ta er, läsare in i min wannabe värld.

Tur är väll att mitt liv inte endast kretsar kring detta. Nej, jag är en sportnörd in i själen och går ingenstans utan min mest älskade ägodel, min mobil. Även en sak som är värt att nämn här i mitt första inlägg är att jag är upp över öronen kär i Stockholm. Jag lever i min dröm att en dag få lämna vår bubbla Södra Sandby för storstadslivet där uppe i norr.


Lilly,jag o Mandi i bullen <3

Oh yes jojojo!

Hej allihopa! Detta är Lilly aka mjölken som skriver!
Amanda har suttit hela natten och knåpat ihop denna bloggen så en eloge till henne först och främst innan jag övergår till mitt ärende - Gnäll (vilket inte har blivit en kategori än men det är på update)
Snart ska jag till mitt jobb, hurra. Mitt trevligaste minne därifrån hittills är när jag spelade Fia med en tant. Efter tjugo minuter frågade jag henne om hon hade trevligt och svaret blev - nej.
Jag kände mig kränkt och hotad (ni minns väl också lapparna på lågstadiet som strängt sa att ingen fick känna sig kränkt och hotad?) och lämnade henne där i stolen. Det var den bästa hämnd jag kunde komma på, eftersom hon inte kan gå (så rå)

Låt mig se.. Jag började genast fundera på att säga upp mig och ha en sommar i frihetens tecken, varefter Elin sa "men det är ju tre månaders uppsägningstid".  Varför har man tre månaders uppsägningstid på ett ställe man har jobb på i 7 veckor? Jaja, istället får jag glädjas över mitt "luftiga schema" och bidra med mer gnäll i bloggen. Det är ju viktigt att man ser det positiva i allt! :) 

Nu ska jag äta lite toffeefe till frukost, man har så kul med toffeefe!

Bättre än Blondinbella - snabbpresentation

Då var man på det igen.
Dock denna gången är jag inte ensam (=alltså; jag kan skylla över allt hemskt jag skriver på hela 7 andra människor!) utan har med mej mina käraste vapendragare. Detta ska inte bara bli en blogg om mitt gnäll (även om vi har redan kommit fram till att det faktiskt ska få finnas en kategori som heter så) utan innehålla allt möjligt användbart! Här ska jag ge er ett konkret exempel på detta:

 Linda ska berätta om hur det är (var?) att vara en slitande bartender på Rhodos, få hålla oss stackare som bara får njuta av åskväder av regn uppdaterade om vad hon pysslar med och även göra den här bloggen supersnygg! (just nu har vår blogg stilmal "author", bara där hör man ju hur tråkig den ser ut)

 Mandi ska (när jag har avslutat tjatprocessen och fått henne att va med på denna geniala bloggen) bla berätta om hur man hanterar skruvar och spikar på en bygghandel när det man egentligen är bäst på är löshår och om vi har tur delar hon med sej av hennes sykunskaper (balklänningen på bilden är 100 % homemade!) och förhoppningsvis kommer hon att visa upp några av sina mästerverk.

 Liv ska hjälpa mej att hålla den här bloggen levande! Vi ska tillsammans tjata och gnata på folk för att få dem att lägga ner lite själ i den här bloggen. Hon får också stå för den exklusiva och dyra delen av bloggen. Om det kommer ngn ny identisk Lyle &Scott pullover eller en lacoste tröja i ny fräääsig färg. Om ni vill ha en blommig kjol kan jag råda er att fråga henne också.

Carro är visserligen en mycket upptagen dam med pojkvän och jobb på skoaffär, men eftersom vi inte får träffa henne särskilt ofta hade det varit underbart om hon hade velat uppdatera oss lite vad som händer i sitt liv  här och ännu bättre hade varit ifall hon hade slösat lika mkt pengar på Veckans NU! och BILD som hon gjorde innan och gett oss välbehövt kändisskvaller. (Vi vet alla att den posen är välanvänd bland red carpet-drottningarna!)

Bara att ta en titt på EKO-Elin ser man att hon är frisk som en nötkärna och nästan enbart uppbyggd av grönsaker och vitaminer. Förutom EKO-elin så är hon våran kära Matmor. Jag är lycklig som har en så duktig kock till vän och jag hoppas att hon delar med sej av alla sina recept. Teknikens under är väl inte dirket elins specialitè men jag vet dock att när hon väl sitter vid datorn hänger hon på Topshops hemsida och suktar och delar förhoppnings med sig av sina finaste dreggelfaktorer.

Anna, Anna. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om henne då hon är en av dom som känner sig lite ...okomfortabel med att skriva här. "Jag är kan inte skriva ngt roligt.. jag är inte så rolig" säger hon. Men bara det att hon på bilden sitter och tejpar fast en plunta på benet, under klänningen - på balen, tycker jag bevisar att hon är en väldigt rolig människa, om inte annat otroligt underhållande och har enligt mej den bästa humorn EVAAH!

Lilly säger: "Alkohol är din fiende!" och dricker mjölk på studenten - bevis på att det är ännu en mycket lustig figur vi har att göra med. Hon är bäst på att älska byggare, flörta omedvetet, vara extremt trevlig och ta hand om gamlingar (hoppas vi för deras skull). Till höst åker hon till london för att jobba som au pair (med ekoelin) och bara här får ni läsa om hennes sista, otroligt spännande sommar i Sveriges cosmopolitan Södra Sandby!!!!!!!!!

Hej. Jag heter Amanda. Bilden på mej visar nästan exakt hur nöjd (läs: missnöjd) jag är med mitt lis just nu. Jag är den enda av oss som är utan jobb. Arbetslös kallas det visst och tydligen ska man hänga på arbetsförmedlingen då, men jag har minsann sett i filmer att på arbtesförmedlingen, där finns inget att hämta! Jag är den som pushat och promotat för denna bloggen och kommer antagligen stå för 50% av innehållet själv (NOOOT ska mina medbloggare skrika nu). Jag kommer slänga ur mej ironiska inlägg om mitt för tillfället tråkiga liv varvat med sarkastiska kommentarer och i hemlighet gillar jag mode och är en väldigt ytlig person så en del sådana grejor kommer det väl också dyka upp.
Men jag kan vara en rätt så trevlig person tycker jag nog också.
Nu är nästa steg bara att få mina kära vänner att skriva ett första inlägg så vi ka sparka igång bloggen, lansera den på marknaden och bli STÖRRE ÄN BLONDINBELLA! (bättre vet vi redan att vi är)


ÄÄH nu ändrar jag tema så länge, orkar inte vänta tills jag får kontakt med linda där borta i fjärran, temat Author går ju inte att ha, tristare än min pärm med viktiga papper.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0